За какво ни е Деко?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
За какво ни е Деко?
Не мога да разбера кой определя кого да вземе Юве? Защо вземат все "пенсионери" а не млади играчи.Деко е над 30 .По добре да вземат М.Хамшик от Наполи млад е и вече свикна с футбола в Италия.само Юве
- smash_the_reds
Re: За какво ни е Деко?
Определено ставаш за селекционер на Юве.Имаш поглед върху нещата.....имаш идеи ,имаш мечти......Мача с Торино обаче е Х 

ms1897 Юве ли вземат старци? Милан за мое голямо съжаление правят такива неща! Деко не е някой слаб футболист, едва ли ще е загуба за тях!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:ms1897 Юве ли вземат старци? Милан за мое голямо съжаление правят такива неща! Деко не е някой слаб футболист, едва ли ще е загуба за тях!
добре не е слаб но защо тогава го гонят от челси ако беше толкова добър никои нямаше да го маха.А пак за Милан там това е традиция там един играч трябва да стане на 31-32 зада го вземат.Юве

След победата на Интер победата над Торо е задалжителна защото иначе чал на скудетото. 

- smash_the_reds
ms1897 написа:След победата на Интер победата над Торо е задалжителна защото иначе чал на скудетото.
Ще се пазят за реванша в ШЛ според мен.

Прав си не мисля 4е Деко трябва да идва. Предпочитам.. Диего..Давид Силва..Рибери..Анхел Ди Мариа(Бенфика 19години) Иван Ракитич.. но Деко Малудаа и Касано не ги виждам зако са ми
.. и едно дясно крило ако доиде.. и няколко бека 

- smash_the_reds
Като не искате Деко -вземете ......................Деко

Той е по-млад и .................

Той е по-млад и .................

Ако Недвед остане не ни трябват нови попълнения.Най-много някой за конкуренция в защита
Masaba написа:Ако Недвед остане не ни трябват нови попълнения.Най-много някой за конкуренция в защита
Недвед вече не може да искара цял мач.Не става вече за големи мачове.Иначе е №1 но си мисля че ще спре в края на сезона