''Спахте ли добре господин Дянков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

''Спахте ли добре господин Дянков?

Мнениеот Modors » 13 окт 2012 14:33

''Спахте ли добре господин Дянков?????
Защото АЗ не спах добре.Не спах добре поради една причина.Вярно тя е нищожна за ВАС и надали ви интересува ,но МЕН ме ужили ,ужили ме все едно пчела или оса,фрасна ме по главата все едно ,че Кубрат Пулев мие забил един в лицето.
Причината е толкова неинтересна за вас,че надали ВИЕ ще се трогнете от една бедност,от едно безпаричие,от една мизерия.Но въпреки вашето бездушие и слаб интерес АЗ – Иван Стефанов Проданов ще ви разкажа какво толкова много разстрои моя сън.Ще ви разкажа тази история с надеждата ,че ВИЕ като Министър на финансите на Република България ще се трогнете и ще се осъзнаете.
- Преди няколко дена аз (Иван Стефанов Проданов) и моята съпруга пристигнахме в родният и град на гости на тъста и тъщата.Преди това решихме да посетим местния магазин от голяма и известна верига да напазарим за вечерята ,все пак родителите и са пенсионери и живеят много охолно с „огромната пенсия която получават.Както и да е – в магазина напълнихме една количка с продукти и се запътихме към касата.Опашката беше голяма та се наложи да почакаме.Тогава моята половинка се сети че не сме взели памперси за близнаците ни.Аз като кавалер и баща за пример (Умря циганката дет ме хвали ,ама ….) отидох към съответния щанд ,който по стечение на обстоятелствата се намира до щанда са месо и там станах свидетел на следната молба на една възрастна жена към момичето ,което обслужваше щанда .
- Мило дете отрежи ми 20 грама (Не е грешка,възрастната дама наистина каза 20 грама) салам от Хамбургския,че днес взех пенсия и си казах ,бе и аз съм човек,да хапна малко салам.
Възрастната дама си взе поръчката и се запъти към щанда за сирене от където взе 100 гр. сирене и от там към касата.Естествено аз също се тръгнах с памперсите към касата.Опашката пред касата все така си беше дълга ,и понеже бяхме с повече покупки пуснахме възрастната женичка пред нас.
Какво стана обаче ,когато се наложи жената да плати ????
Оказа се ,че саламчето не е било 20 грама ,а 30гр. та не и достигнаха 0.15лв да си плати.Жената много се притисни започна да рови с треперещи ръце в протърканият си портфейл за стотинки ,но уви не намери ,виждах как сълзите напират в очите и,тогава АЗ и дадох нужната сума и с това всичко се оправи.
Мислите си ,че ИСТОРИЯТА свършва до ТУК господин Дянков????? Нееееееее ,тя продължава .Продължението е следното:
Вече в родителите на съпругата ми , с тъста ми седнахме на масата ,жените направиха салата,чукнах ме се с хубавата ракия на тъста и прекарахме една приятна вечер в компанията на децата ,приятели ,роднини и съседи.Съвсем бяхме забравили за днешната случка в магазина,НОООООО някой не беше забравил,и това беше възрастната женичка от магазина,същата тази на която не и стигаха тъпите 0.15лв.
Та на следващата сутрин ,бяхме изненадани от неочакван ,но много приятен гост.
Това беше тази женичка,понеже града е малък и всички кажи речи се познават тя разбрала кои сме и ни идваше на гости с малък подарък.
Знаете ли ГОСПОДИН ДЯНКОВ какъв беше подаръка???
Скромен ГОСПОДИН ДЯНКОВ подарък ,но от сърце – бяха питки със сиренце.Жената беше направила питки със всичкото сирене което беше взела предния ден и ни ги беше донесла на НАС!
Оказа се ,че след като си е взела ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ която получава ,а това са огромните 140лв. жената си е купила дърва ,платила тока и водата и са и останали огромните пари за харчене в продължение на 1 месец – 10лв.
Тъста ми ,който е бивш военен и познавах ,като много корав мъж се разплака от нейната история.
Трябва да ви кажа ГОСПОДИН ДЯНКОВ ,че никога през живота си не бях ял толкова сладки питки със сирене.

СЪВЕТВАМ ВИ ЕДИН ДЕН И ВИЕ ДА ГИ ОПИТАТЕ''

Иван Стефанов Проданов
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: ''Спахте ли добре господин Дянков?

Мнениеот riak4 » 13 окт 2012 14:37

Просто не знам какво да кажа. Супер ме трогна тази история.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 окт 2012 14:41

Предвид пословичната късопаметност на българите, човек би си казал, че същата тая женица е взимала пенсия от 1500лв до преди 4 години... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 окт 2012 14:48

vaskonti написа:Предвид пословичната късопаметност на българите, човек би си казал, че същата тая женица е взимала пенсия от 1500лв до преди 4 години... :|

:lol: :lol: :lol:
Абе остави ги, скъсаха се да плюят, само и само Серго да дойде пак на власт ... И после?

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 13 окт 2012 15:00

Сега аз мисля да си измисля една историйка отпреди няколко години подобна на тази, и ще запитам Сергко, Костов и така десетилетия назад защо аджеба тъй се получи...... :!: Много лесно е да се плюе :)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 окт 2012 15:03

vaskonti написа:Предвид пословичната късопаметност на българите, човек би си казал, че същата тая женица е взимала пенсия от 1500лв до преди 4 години... :|

da de ma predi 4 godini sireneto be6e 3 lw sega e 8 i to боклук като мухобоико не искам комонистите но герб са жалки :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 13 окт 2012 15:10

Абе има и за 3лв .има и за 8.....но преди никой не казваше ,че сиренето от 3лв е само подобие на сирене
Изображение

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 13 окт 2012 15:11

Е как може да има толко цаблудени тъпунгериоя мутра само дига данъци и повишава цени-сега ще слага данък и на печалбите от залагания хем коеф са най-ниски в цял свят

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 13 окт 2012 15:12

Глей пък аз каква статия намерих в интернет ;)

''Спахте ли добре господин Станишев?????
Защото АЗ не спах добре.Не спах добре поради една причина.Вярно тя е нищожна за ВАС и надали ви интересува ,но МЕН ме ужили ,ужили ме все едно пчела или оса,фрасна ме по главата все едно ,че Кубрат Пулев мие забил един в лицето.
Причината е толкова неинтересна за вас,че надали ВИЕ ще се трогнете от една бедност,от едно безпаричие,от една мизерия.Но въпреки вашето бездушие и слаб интерес АЗ – Иван Стефанов Проданов ще ви разкажа какво толкова много разстрои моя сън.Ще ви разкажа тази история с надеждата ,че ВИЕ като Министър председател на Република България ще се трогнете и ще се осъзнаете.
- Преди няколко дена аз (Иван Стефанов Проданов) и моята съпруга пристигнахме в родният и град на гости на тъста и тъщата.Преди това решихме да посетим местния магазин от голяма и известна верига да напазарим за вечерята ,все пак родителите и са пенсионери и живеят много охолно с „огромната пенсия която получават.Както и да е – в магазина напълнихме една количка с продукти и се запътихме към касата.Опашката беше голяма та се наложи да почакаме.Тогава моята половинка се сети че не сме взели памперси за близнаците ни.Аз като кавалер и баща за пример (Умря циганката дет ме хвали ,ама ….) отидох към съответния щанд ,който по стечение на обстоятелствата се намира до щанда са месо и там станах свидетел на следната молба на една възрастна жена към момичето ,което обслужваше щанда .
- Мило дете отрежи ми 20 грама (Не е грешка,възрастната дама наистина каза 20 грама) салам от Хамбургския,че днес взех пенсия и си казах ,бе и аз съм човек,да хапна малко салам.
Възрастната дама си взе поръчката и се запъти към щанда за сирене от където взе 100 гр. сирене и от там към касата.Естествено аз също се тръгнах с памперсите към касата.Опашката пред касата все така си беше дълга ,и понеже бяхме с повече покупки пуснахме възрастната женичка пред нас.
Какво стана обаче ,когато се наложи жената да плати ????
Оказа се ,че саламчето не е било 20 грама ,а 30гр. та не и достигнаха 0.15лв да си плати.Жената много се притисни започна да рови с треперещи ръце в протърканият си портфейл за стотинки ,но уви не намери ,виждах как сълзите напират в очите и,тогава АЗ и дадох нужната сума и с това всичко се оправи.
Мислите си ,че ИСТОРИЯТА свършва до ТУК господин Станишев????? Нееееееее ,тя продължава .Продължението е следното:
Вече в родителите на съпругата ми , с тъста ми седнахме на масата ,жените направиха салата,чукнах ме се с хубавата ракия на тъста и прекарахме една приятна вечер в компанията на децата ,приятели ,роднини и съседи.Съвсем бяхме забравили за днешната случка в магазина,НОООООО някой не беше забравил,и това беше възрастната женичка от магазина,същата тази на която не и стигаха тъпите 0.15лв.
Та на следващата сутрин ,бяхме изненадани от неочакван ,но много приятен гост.
Това беше тази женичка,понеже града е малък и всички кажи речи се познават тя разбрала кои сме и ни идваше на гости с малък подарък.
Знаете ли ГОСПОДИН Станишев какъв беше подаръка???
Скромен ГОСПОДИН Станишев подарък ,но от сърце – бяха питки със сиренце.Жената беше направила питки със всичкото сирене което беше взела предния ден и ни ги беше донесла на НАС!
Оказа се ,че след като си е взела ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ която получава ,а това са огромните 140лв. жената си е купила дърва ,платила тока и водата и са и останали огромните пари за харчене в продължение на 1 месец – 10лв.
Тъста ми ,който е бивш военен и познавах ,като много корав мъж се разплака от нейната история.
Трябва да ви кажа ГОСПОДИН Станишев,че никога през живота си не бях ял толкова сладки питки със сирене.

СЪВЕТВАМ ВИ ЕДИН ДЕН И ВИЕ ДА ГИ ОПИТАТЕ''

Иван Стефанов Проданов

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 окт 2012 15:13

Тук не става върос дали на власт ще е Серго, Бойко, Симо и т.н., а за това, че мизерията става все по голяма и хората масово не могат да си покриват елементарните нужди. Но така ще е, тъй като все ще се намери някой да политизира проблема и да се противопостави на едни протести примерно, не, че има наченки на нещо подобно. От 4 години майчинството си стои на 240 лева, пенсиите също не са мръднали, заплатите са замразени, да не кажа и дори на много места намалени, бизнеса е притиснат до стената, сега се очаква и масови фалити на заведения заради забраната за пушене на закрити помещения. Всичко това ще доведе до увеличаването на безработицата, а инфлацията расте и при това положение да ми обяснявате за Серго или който и да е е меко казано малоумие. Никой няма да даде нищо наготово ако не си го извоюваме сами, но това няма как да стане при положение, че се разсъждава- "след като си против политиката на правителството, значи си комунист и искаш да се върнат Станишев и Доган". Не не искам да се връщат и тези, а който и да стане премиер и финансов министър, да бъде притискан от синдикати, неправителствени организации и обществото, за да не живеем в мизерия. Писна ми от Гербеджии, Социалисти и всякакви подобни партии, служещи на чужди интереси и работещи против тези на България и докарващи населението до положение на мизерно съществуване.
Последна промяна от v.r.s. на 13 окт 2012 15:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”