Армейци,
от днес любимият ни ЦСКА има нова управленска структура. Освен Венцислав Живков изпълнителен директор ще е и именитият бивш наш футболист Георги Илиев, който вече бе представен пред отбора и спортно-техническото му ръководство.
В състава на управителния съвет влизат двама нови членове – г-н Георги Илиев и г-н Тончо Токмакчиев.
САМО ЦСКА!
ПФК ЦСКА ЕАД
Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- stef_cskara
- Контакти:
Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
С неговия характер ще им е трудно на футболистите, но все пак успех в работата. 

Teo написа:С неговия характер ще им е трудно на футболистите, но все пак успех в работата.
А кой е казал че трябва да им е лесно :D
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Teo написа:С неговия характер ще им е трудно на футболистите, но все пак успех в работата.
А кой е казал че трябва да им е лесно :D
Само като видят блясъка в очите на Майкъла и собствените футболисти и съперниковите треперят...
Или пък дали не беше от мастиките този блясък !?

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
Това звучи добре за ЦСКА. Майкъла винаги ми е правел впечатление на енергичен човек със собствено мнение и доста твърд, а Тончо е сериозен фен и не знам до колко би помагал организационно, но изглежда ще го играе като някакъв гарант пред феновете. Лично на мен ще ми е интересно дали Илиев ще се окаже наистина добър мениджър или само ще вдига пара напред-назад.
Вече се получава интересна поредица - Батков си отвори устенцата, ЦСКА направиха промени в ръководството, има 10 дни до първият официален мач на това ръководство и той е срещу Левски. Бат Бойко може да се направи на супермен и да осигури излъчване на мача.
Сега да сложи всеки ръка на сърце и да си спомни за поне два случая, по един в двата лагера, когато имаше подобна подредба на събитията и как завърши мача. Сега може да са по-умни, а и под егидата на ББ да се разберат за боево реми от рода на онова 2:2 преди 5-6 години.
Вече се получава интересна поредица - Батков си отвори устенцата, ЦСКА направиха промени в ръководството, има 10 дни до първият официален мач на това ръководство и той е срещу Левски. Бат Бойко може да се направи на супермен и да осигури излъчване на мача.
Сега да сложи всеки ръка на сърце и да си спомни за поне два случая, по един в двата лагера, когато имаше подобна подредба на събитията и как завърши мача. Сега може да са по-умни, а и под егидата на ББ да се разберат за боево реми от рода на онова 2:2 преди 5-6 години.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Боклуците си намериха нови две кукли на конци.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Еми най-накрая да го видиме и него колко може, щото е лесно да лаеш по медиите.
Не мисля че ще се задържи дълго в ЦСКА.
Pichichi написа:Еми най-накрая да го видиме и него колко може, щото е лесно да лаеш по медиите.
той още не е влезнал, ти вече го отписа

Така е прав си трябва да му се гласува някакво доверие все пак ама като съм го слушал
какви ги говори ми се струва че набързо ще спретне много скандали в отбора, даже и със Ст.Младенов
може да се сблъскат челно дето уж са приятели и бивши съотборници.
какви ги говори ми се струва че набързо ще спретне много скандали в отбора, даже и със Ст.Младенов
може да се сблъскат челно дето уж са приятели и бивши съотборници.