Нацисти отговарят за сигурността на гръцките граждани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

azzz166
Контакти:

Нацисти отговарят за сигурността на гръцките граждани

Мнениеот azzz166 » 05 окт 2012 15:49

Популярността на нацистката организация "Златна зора" продължава да расте много бързо. Към днешна дата националсоциалистите придобиват все по-голямо влияние в различни сфери на живота в гръцкото общество. Последният такъв случай стана със сектора за сигурност, пише "МИГнюз", цитиран от КРОСС.

Оказва се, че "Златна зора" вече е организирала специални бойни групи, които патрулират по улиците на Атина и другите гръцки градове. Според организациите за защита на правата на човека, ситуацията в страната е стигнала до такъв абсурд, че полицията изпраща обикновените граждани при неонацистите в искане на защита и сигурност.

Наскоро една гъркиня е била пострадала при обикновен грабеж. Когато отишла в полицията да подаде оплакване, й казали: "Това е атака от имигранти. Обърнете се към "Златна зора".

"Аз не мога да приема идеологията на тази партия, но когато става въпрос за живота ми и държавата не може да ми помогне, ние трябва да намерим други начини. Дори ако това е неонацистка партия", признава тя.

http://balkani.actualno.com/Skandalno-Z ... 02056.html

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Re: Нацисти отговарят за сигурността на гръцките граждани

Мнениеот shwepi » 05 окт 2012 15:55

Тука това няма начин да стане при нас престъпника е защитен от закона, а потърпевшия попада под ударите му.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 05 окт 2012 15:57

shwepi написа:Тука това няма начин да стане при нас престъпника е защитен от закона, а потърпевшия попада под ударите му.

Няма как да стане, защото тук живеят овце!!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 05 окт 2012 16:15

stn написа:Няма как да стане, защото тук живеят овце!!!

Колкото и да мразя такива теми, в които хората плюят нещо или някой, без задръжки, тук съм съгласен с теб !
Изображение

Brannik
Контакти:

Мнениеот Brannik » 05 окт 2012 16:58

Ние сме овце БЕЕЕЕЕЕЕЕ .. Кротко си пасем БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .. Кучета ни пазят значи да избягаш няма начин БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Аз съм стар овен БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .. Блейте всички с мен БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .. Утре ще ми теглят ножа за да вземат мойта кожа БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ..

Върни се в “Свободна зона”