Странни неща стават в българския волейбол! Това не е новина, а е факт, който могат да потвърдят и малките деца, играещи или интересуващи се от волейбол в България.
Само преди няколко дни (24 септември, 2012 година) с официално съобщение в сайта на Българската федерация по волейбол (БФВ) ръководството на централата призова: "Спрете с лъжите! БФВ никога не е искала от FIVB наказание за Казийски". Два дни по-късно на 26 септември се появи друго съобщение, в което откровено се признава, че президентът инж. Данчо Лазаров се е срещнал и е говорил с президента на италианския Тренто Диего Мосна по казуса "Матей Казийски"…
След множеството скандали в българския волейбол през 2012 година и отказа на Матей Казийски да играе за националния отбор, докато Данчо Лазаров е президент на родната централа, ето че рано или късно Волейболната федерация отвърна и отмъсти, макар и със задна дата, на Волейболист №1 на България за 2007, 2009, 2010 и 2011 година.
Задълбочена проверка на Sportal.bg установи, че със странен протокол от заседание на Управителния съвет, което според документа се е провело на 10 февруари 2012 година (б.а. На протокола ясно се вижда, че дата е дописана ръчно - 10.02), родната централа връща състезателните права на Матей Казийски на ВК Славия по молба на "белия" клуб срещу решение на Апелативната комисия на БФВ от 11.09.2007 година.
След задълбочено разследване стана ясно, че заседание на УС на тази дата едва ли се е провеждало, а този протокол е изготвен преди около месец и в последствие е бил подписан от 18 от членовете на УС на БФВ:
Инж. Данчо Лазаров - Председател
Петър Кънев - Първи Зам. Председател
Верка Никонова - Изп. Зам Председател
Владимир Димитров - Зам. Председател
Иван Тодоров - Зам . Председател
Илия Б. Илиев
Николай Желязков
Тодор Дапев
Пенчо Ангелов
Милко Багдасаров
Радко Тумбев
Витка Дончева
Людмил Найденов
Любомир Ганев
Красимир Илиев
Борислав Кьосев
Станислав Николов
Деко Григоров
Единствените двама членове на УС на БФВ към таза дата, които не са подписали документа са Сашо Везенков и Ивайло Константинов. Според запознати доста от членовете на УС н БФВ, които са подписали този документ, дори не са знаели за какво точно слагат подписа си.
Така на практика с това решение, което вече е влязло в съда, на ВК Славия се връщат състезателните правата на Матей Казийски, който от 2007 година е със статут на свободен състезател и "белият клуб" има право да иска 35% от възнагражденията, които Матей е получил от 2007 година до сега… и в бъдеще.
Матей Казийски все още дори не е бил уведомен по никакъв начин за взетото решение, което според документа е бил взето преди повече от 8 месеца...
Така шансът Казийски да се завърне и да играе в националния отбор на България при това ръководство на БФ Волейбол става нищожен!
Отмъщението на волей федерацията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отмъщението на волей федерацията
Сега излезе информация,че на 10.02 когато уж се е състояло това събрание,президента на федерацията и още други членове са били в Италия 

Волейбола ни и той става като футбола ни - за нищо не става 

Да се омитат всички от тази федерация,няма ли кой да я вкара в ред,преди да е станало прекалено късно за членуващите в нея.

I'M BLIND!IMPRESS ME!
BRF написа:Сега излезе информация,че на 10.02 когато уж се е състояло това събрание,президента на федерацията и още други членове са били в Италия
Освен това Людмил Найденов - брат на бившия старши треньор, а сега помощник Найден Найденов е споделил, че НИКОГА НЕ СЕ Е ОБСЪЖДАЛО ПОДОБНО НЕЩО ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЕ НА УС. Неговият подпис под протокола е поставен в Правец, без да му е дадено да се запознае с това, което подписва

1. Как се решават нещата - един пише, а останалите се подписват, без да знаят върху какво
2. Подправят се документи (пишат се със задни дати)
Ето това е компетентното ръководство на БФВ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:BRF написа:Сега излезе информация,че на 10.02 когато уж се е състояло това събрание,президента на федерацията и още други членове са били в Италия
Освен това Людмил Найденов - брат на бившия старши треньор, а сега помощник Найден Найденов е споделил, че НИКОГА НЕ СЕ Е ОБСЪЖДАЛО ПОДОБНО НЕЩО ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЕ НА УС. Неговият подпис под протокола е поставен в Правец, без да му е дадено да се запознае с това, което подписва. От тук следват няколко извода:
1. Как се решават нещата - един пише, а останалите се подписват, без да знаят върху какво
Къде са сега всички които реваха против Матей,че бил родоотстъпник и предател.Нека да видят как се третират волейболистите в БГ-като стока,носеща кинти.Нещо,което Р.Стойчев дебело подчерта като една от причините за неговото на пускане от националния отбор.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
ros написа:BRF написа:Сега излезе информация,че на 10.02 когато уж се е състояло това събрание,президента на федерацията и още други членове са били в Италия
Освен това Людмил Найденов - брат на бившия старши треньор, а сега помощник Найден Найденов е споделил, че НИКОГА НЕ СЕ Е ОБСЪЖДАЛО ПОДОБНО НЕЩО ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЕ НА УС. Неговият подпис под протокола е поставен в Правец, без да му е дадено да се запознае с това, което подписва. От тук следват няколко извода:
Мисля,че е време за прокуратура!
- blue avalanche
- Контакти:
BRF написа:в. Според запознати доста от членовете на УС н БФВ, които са подписали този документ, дори не са знаели за какво точно слагат подписа си.
Това изречение трябва да го сложиш най-отгоре,за да не се лъжат хората да ти четат останалите простотии.
Само не знам дали не трябва да се прехвърли в темата за "Вицове..."
По-големи лакърдии не бях чел скоро.Те,че Sportal са кликгенератори отдавна е ясно,ама чак,пък,толкоз...
blue avalanche написа:BRF написа:в. Според запознати доста от членовете на УС н БФВ, които са подписали този документ, дори не са знаели за какво точно слагат подписа си.
Това изречение трябва да го сложиш най-отгоре,за да не се лъжат хората да ти четат останалите простотии.
Само не знам дали не трябва да се прехвърли в темата за "Вицове..."
По-големи лакърдии не бях чел скоро.Те,че Sportal са кликгенератори отдавна е ясно,ама чак,пък,толкоз...
Какъв ти е проблема?Тук се говори за фалшифициране на документи!Аз нищо не съм писъл,просто го копирах!Пиши,че според теб не е вярно и толкова!Кво си тръгнал да ми даваш наклон на оная работа!Остави хората сами да преценят!
Този документ няма ли изходящ номер ?