Нюкасъл - Манчестър Юнайтед /04.03.2009/ и гол на Бербатов
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Нюкасъл - Манчестър Юнайтед /04.03.2009/ и гол на Бербатов
Всякакви дискусии, прогнози, и всичко около мача, тук 

Re: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед /04.03.2009/
Ами доста труден мач според мен!От една стана хората който ще излезнат титуляри бяха по костюми вчера и са отпочинали,но пък от друга Юнайтед все някога пък ще сгреши!Залагам често и последно време според мен доста хора могат да се похвалят с печалби от Юнайтед,но издънката все някога ще стане.
Нюкясъл са доста слабички тоя сезон и реално Бербо и компания трябва да ги прегазят,но имайте едно на ум
Нюкясъл са доста слабички тоя сезон и реално Бербо и компания трябва да ги прегазят,но имайте едно на ум

3:1
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Ticha
- Контакти:
Мачовете стават много на гъсто. Финала за Carling Cup в неделя; сега мача с Newcastle в сряда; следва мач за FA Cup с Фулъм в събота; след това мач с Inter за CL... Това също трябва да се има в предвид.
- Синя окупация
Мача си е 100% 2-ка! 

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
- count_zero
- Контакти:
Ами ясно е - един отбор играе за ФА-купата (пример - финалът Карлинг къп), малко по-друг друг + Флечър, Бербо, Карик, ван дер Саар, Рууни - за Премиършип и ШЛ. Само Роналдо да не рухне (колкото и да ме дразни все по-често, признавам, че е жизненоважен за нас на този етап). И Рио и Видич да са здрави на 100%. САФ си е САФ - и да не го признава - целта му е хегемония - тотална, на всички фронтове - което на 200% одобрявам! 

that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?
-
- Контакти:
0:2 за Манчестър
-
- Контакти:
Труден мач ще е , но все пак мисля, че Ман Юн няма да изпуснат победата. За карлинг къп се даде почивка на основни играчи, които сега ще влязат с пълна сила на сто процента.
ВДинев
Гледах няколко мача на Нюкясъл напоследък,последния беше с Болтън и мога да кажа,че ще е по добре да не излизат на терена в сряда защото публиката ще ги линчува някаде към 50-та минута.
Манчо ще бие с 3 или 4 гола,пари за 1 гол на Бербо несе приемат.
А защо няма да го дават по диемата незнам само???

Манчо ще бие с 3 или 4 гола,пари за 1 гол на Бербо несе приемат.
А защо няма да го дават по диемата незнам само???
ясен си е мача!
на всеки червен дявол му е ясно, че ако си вземат трите точки от слабия нюкясъл, то преднината пред преследвачите ще стане 10 точки!
ако чакате издънка на МанЮн, я търсете в събота срещу Фулъм, защото тогава САФ пак ще си пази играчите за много по-важния мач в ШЛ срещу Интер!
на всеки червен дявол му е ясно, че ако си вземат трите точки от слабия нюкясъл, то преднината пред преследвачите ще стане 10 точки!
ако чакате издънка на МанЮн, я търсете в събота срещу Фулъм, защото тогава САФ пак ще си пази играчите за много по-важния мач в ШЛ срещу Интер!