Здравейте на всички .От снощи насам ми замириса на нещо необяснимо , а днес направо ми зафунтя .Говоря за двата на пръв поглед изключително важни мача за класиране на четвърт финал на европейското - снощи между Румъния и Холандия и днес между Русия и Швеция .Вчера докато гледах първото полувреме и особено начина по който румънците изключително пасивно играеха , вместо да се борят като лъвове , си мислих - боже тия са се разбрали и второто полувреме румънците ще чатнат един гол и готово , щото иначе от какъв зор ще играят така сякаш вече водят с два на нула ... е да ама не - през второто полувраме нещата не се промениха ами напротив - холандците си вкараха , а румънците станаха още по ниски от тревата ... вместо да я изорат мъчейки се да вкарат гол , още по странно ми беше покойствието на скамейката им ... с други думи в началото си мислих че са се разбрали , но май в крайна сметка се оказа , че може и да са се разбрали но не за това за което аз си мислих ,а като прибавя и начина по който Франция игра - и ранната контузия на Рибери , и след това червения картон и дузпата ....... а днес какво да видя - Русия която едвам се класира благодарение на Хърватия , с отбор който в първите две срещи не беше нищо особено , та този същия отбор можеше да бие Швеция с 7-8 на нула ако си бяха вкарали половината стопроцентови положения - същата Швеция която където ни хване там ни скъсва гъза вече 20 години .. и не само на нас ... лично аз толкова немотивиран отбор като Швеция от тази вечер не съм гледал скоро - а се играе за участие на четвърт финал ..... и се чудя и се мая какво става ... и възможно ли е отгоре да са дошли нарежданията че този и този отива напред а този и този отпада ... или просто става въпрос за едни милиони дадени на когото трябва от разни пичове като Абрамович и всъщност шведите да са били много добре мотивирани , но за едни по различни неща ...
...........не знам и е ясно че няма как да разбера има ли нещо там .... но миризмата на нещо гнило и странно е все още тук .... ще се радвам да коментирате и барем някой ме убеди че всичко е точно и е е нормално да играеш супер немотивирано в супер важен мач .. живи и здрави . Цеко