Източник: Спорт1 - http://www.sport1.bg/sport1/node/273397
На 7 септември, петък, от 14.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на привърженици на ЦСКА и общественици, участвали в учредяването на Инициативен комитет за възраждане на ЦСКА.
В пресконференцията ще участват и представители на фенските организации, присъствали на събора на привържениците на ЦСКА в Хасковски минерални бани на 13-15 юли 2012 година, подкрепящи решенията, обнародвани чрез отворено писмо от 15 юли 2012 година и разпространено от БТА.
Сред участниците в пресконференцията ще бъдат Димитър Ангелов-Дучето, журналистът Георги Атанасов, бизнесменът Лъчезар Николов и други.
В близките часове се очаква мощна протестна акция на червената общност в цялата страна срещу ликвидаторите ная ЦСКА от "Титан" АС.
Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция
smo написа:Източник: Спорт1 - http://www.sport1.bg/sport1/node/273397
На 7 септември, петък, от 14.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на привърженици на ЦСКА и общественици, участвали в учредяването на Инициативен комитет за възраждане на ЦСКА.
В пресконференцията ще участват и представители на фенските организации, присъствали на събора на привържениците на ЦСКА в Хасковски минерални бани на 13-15 юли 2012 година, подкрепящи решенията, обнародвани чрез отворено писмо от 15 юли 2012 година и разпространено от БТА.
Сред участниците в пресконференцията ще бъдат Димитър Ангелов-Дучето, журналистът Георги Атанасов, бизнесменът Лъчезар Николов и други.
В близките часове се очаква мощна протестна акция на червената общност в цялата страна срещу ликвидаторите ная ЦСКА от "Титан" АС.
И кой ще я даде тези двамата ГА И ДУЧЕТО не са стъпвали на Армията от месеци?
Какво от това че не са стъпвали ?
Последна промяна от dbakulin на 07 сеп 2012 09:33, променено общо 1 път.
Ходи ти бе....къвто и да е бил Дуче,дадеш ли му дума за ЦСКА и всичко навира носове в земята..сини,зелени всички!
ВЪН ОТ ЦСКА БОКЛУЦИ!
-
- Контакти:
1948` написа:Ходи ти бе....къвто и да е бил Дуче,дадеш ли му дума за ЦСКА и всичко навира носове в земята..сини,зелени всички!
Абе както и да е на Дучето само това му остана да говори,но не и да действа.
Наслушахме и нагледахме се на всякакви пресконференции. Онези го казаха ясно и точно - разплащат се и се измитат, който има желание и пари да ходи да купува отбора. Толкова ли е трудно да се разбере?!
Дучета, Жоровци, Котараци в чизми и всякакви шебеци онлайн. И аз много обичам ЦСКА, ама като нямам милиони не се изказвам тежко и не критикувам без мярка. Чакахме толкова време, а сега за 2-3 месеца не можем да изтърпим.
Дучета, Жоровци, Котараци в чизми и всякакви шебеци онлайн. И аз много обичам ЦСКА, ама като нямам милиони не се изказвам тежко и не критикувам без мярка. Чакахме толкова време, а сега за 2-3 месеца не можем да изтърпим.
С риск да бъда оплют, ще кажа, че сега е най-важно Титан да са в ЦСКА до като мине одита от УЕФА. Незнам дали пак лъжат, ама ако вземат, че се разплатят и спасим лиценза - после........който иска да сяда и да преговаря за ЦСКА. Но сега е най-важно да плащат и да оправят дълговете, че ми се завъртя главата от милиони. Имам чувството, че тея хора парите за нищо ги нямат
-
- Контакти:
Кировец написа:Наслушахме и нагледахме се на всякакви пресконференции. Онези го казаха ясно и точно - разплащат се и се измитат, който има желание и пари да ходи да купува отбора. Толкова ли е трудно да се разбере?!
Имаш право!Обаче ти вярваш ли им на боклуците?Това може да е поредният им ход те отдавна казаха,че няма да се занимават с футбол и оставят всичко в ръцете на Пената ама Пената едва вчера го видях за първи път на Армията от доста време насам а се води президент на клуба?Сега какво мислиш ли,че Сеуекцията ще взима самостоятелно решения ако е така тежко ни и горко от този по-ограничен няма.Иначе да това имах и аз предвид на пресконференции вече се пренагледахме.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Имаш право!Обаче ти вярваш ли им на боклуците?Това може да е поредният им ход те отдавна казаха,че няма да се занимават с футбол и оставят всичко в ръцете на Пената ама Пената едва вчера го видях за първи път на Армията от доста време насам а се води президент на клуба?Сега какво мислиш ли,че Сеуекцията ще взима самостоятелно решения ако е така тежко ни и горко от този по-ограничен няма.Иначе да това имах и аз предвид на пресконференции вече се пренагледахме.
Аз не вярвам на никого. Но предпочитам да изчакам и да видя какво ще се случи. Според мен ЦСКА има кандидат купувач, който е много по-стойностен от бандата прошляци - 25 фирми с 5млн.лева

-
Малко взе да писва тая работа......
slabia_forever