Ще успее ли да ни спаси финансовата криза?!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Ще успее ли да ни спаси финансовата криза?!

Мнениеот lpfc-on-line » 25 фев 2009 10:27

Може би звучи нелепо, но не е ли това единственият ни шанс. Сички ще спрат да играят за пари, понеже ще са малко, и ще заиграят старата сърцата игра... :roll: :roll: :roll: Много ми се иска това да стане
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Ще успее ли да ни спаси финансовата криза?!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 25 фев 2009 11:20

Има нещо верно в това което казваш....между дргото вчера на срещата с футболистите стана въпрос точно за това ;)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Мнениеот lpfc-on-line » 25 фев 2009 11:26

Абе надявам се да се фърне сърцатата игра при нас, а и не само. Това много повече ще ни вдигне нивото на футбол отколкото простотията да съкратят "А" група ;)
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 11:44

lpfc-on-line написа:Може би звучи нелепо, но не е ли това единственият ни шанс. Сички ще спрат да играят за пари, понеже ще са малко, и ще заиграят старата сърцата игра... :roll: :roll: :roll: Много ми се иска това да стане

Може би това ще е шаннса на БГ. футбола да заиграят повече от ДЮШ във родните си клубове вместо разни измислени звезди от чужбина.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 фев 2009 12:51

Не се заблуждавай. Може би точно това е шанса бедните клубове да станат още по-бедни, а тези с по-широко обществено влияние съвсем да станат пералня на пари. Не че не са в момента.

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 18:28

lpfc-on-line написа:Може би звучи нелепо, но не е ли това единственият ни шанс. Сички ще спрат да играят за пари, понеже ще са малко, и ще заиграят старата сърцата игра... :roll: :roll: :roll: Много ми се иска това да стане

Гати и тъпотията,която предлагаш.Ами ти защо не работиш без да ти плащат,ей така в полза на държавата.Дай просто личен пример,че да те последват и футболистите.Или пък работи за д а им храниш семействата,а те да се съсредоточат върху футбола.

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Мнениеот lpfc-on-line » 25 фев 2009 20:05

Ок, добре за жълтия ще се поправя. 1-во слага се запетаи и разтояние ;) да знаеш ;) и след точка също ;) После да се изразя по правилно... Трябва да се върне сърцатата игра, в която парите не играят толкова сериозна роля(не съм казал нищо за играта без никакви пари). И да се махнат такива като теб, които са анти това, дори когато нашият(Пловдивският) футбол отчаяно се мъчи да покаже това, което може! :idea:
Цъкни ТУК

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 22:48

lpfc-on-line написа:Ок, добре за жълтия ще се поправя. 1-во слага се запетаи и разтояние ;) да знаеш ;) и след точка също ;) После да се изразя по правилно... Трябва да се върне сърцатата игра, в която парите не играят толкова сериозна роля(не съм казал нищо за играта без никакви пари). И да се махнат такива като теб, които са анти това, дори когато нашият(Пловдивският) футбол отчаяно се мъчи да покаже това, което може! :idea:

Мисля,че е трябвало да те махнат още с появяването ти!Но след,като недоразумение,като теб е оцеляло до наши дни редно би било да не цапа форумите.

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 26 фев 2009 10:02

botev champion написа:
lpfc-on-line написа:Ок, добре за жълтия ще се поправя. 1-во слага се запетаи и разтояние ;) да знаеш ;) и след точка също ;) После да се изразя по правилно... Трябва да се върне сърцатата игра, в която парите не играят толкова сериозна роля(не съм казал нищо за играта без никакви пари). И да се махнат такива като теб, които са анти това, дори когато нашият(Пловдивският) футбол отчаяно се мъчи да покаже това, което може! :idea:

Мисля,че е трябвало да те махнат още с появяването ти!Но след,като недоразумение,като теб е оцеляло до наши дни редно би било да не цапа форумите.

За теб пък да не говорим :roll: Ти си е*ати и комплексара. Човек ако ти види предните постове ще си направи заключението, че си имал много трудно детство. Да не говорим, че вече веднъж те баннаха, нали така хуулс1912 :mrgreen:

По темата: Звучи интересно. Само че все още в България има прекалено много пари, които да се перат. И винаги ще има някой отбор, който да предлага нереално високи заплати на смешните/с едно, две изключения/ в нашето първенство играчи.

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 16:19

hypodil написа:
botev champion написа:

За теб пък да не говорим :roll: Ти си е*ати и комплексара. Човек ако ти види предните постове ще си направи заключението, че си имал много трудно детство. Да не говорим, че вече веднъж те баннаха, нали така хуулс1912 :mrgreen:

По темата: Звучи интересно. Само че все още в България има прекалено много пари, които да се перат. И винаги ще има някой отбор, който да предлага нереално високи заплати на смешните/с едно, две изключения/ в нашето първенство играчи.

Не знам на колко си години,но би трябвало да научиш вече и по-сложни думи от "комплексар".Не бой се човек докато е жив се учи.

Върни се в “Локо Пловдив”