Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
leski

Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Мнениеот leski » 18 авг 2012 09:56

"Това е най-елитният клуб, нищо че съм болен левскар", заяви Бойко Борисов

Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че издръжката на ЦСКА вече е уговорена. Това ще стане, когато бъде подписан договора с "Газпром" за газопровода "Южен поток".

"ЦСКА ще е много конкурентноспособен. Левски също, а Лудогорец е фантастичен отбор за пример и като база, и като възможности. ЦСКА е елитарен клуб. ЦСКА е най-елитният клуб, независимо, че съм болен левскар. През октомври ще подпишем "Южен поток" да стартира. Аз съм уговорил нашите руски партньори едно от нещата да бъде да поемат български клуб, в случая ЦСКА, който трябва да е най-елитният. Трябва да влязат пари във футбола. И Боби Михайлов го чакам направи много в това отношение", заяви Борисов пред 7 дни спорт.

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Re: Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Мнениеот jivkovisz » 18 авг 2012 10:09

A Бойко Борисов е най-елитният смешник.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 18 авг 2012 10:12

Хората на Емил Димитров са се хванали за главите от първите финансови проверки на ЦСКА. Дълговете никнат като гъби. Най-значителен е този за осигуровки - гони 4 милиона лева. Уникални заплати също са стреснали сериозно мераклиите. Така например един от ветераните, отстранен официално след резила срещу "Мура", се разписва срещу 250 000 евро годишно!
Притеснителното е, че пълен одит може да отнеме 2-3 месеца, през което време ЦСКА направо ще спре да функционира, тъй като кьорав шеф не се мярка на стадиона. Така новите трябва да рискуват, като поемат на доверие цитираните дългове. После е ясно - заложените мини ще гърмят една по една.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 18 авг 2012 10:22

:lol: :lol: :lol: Ако това е ЕЛИТА на БГ футбола,жална ни майка.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 18 авг 2012 10:22

Няма такъв евтин популизъм като този на Бойко Борисов. Сега се мазни на всички отбори в първенството, за да си осигури гласоподаватели на следващите избори, но реално истински не се е ангажирал с нито един клуб. Лошото е, че другите политици са з.....ли спорта в България като цяло и се откроява само той!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 10:25

Прави са Бойко и Тонев! Не нужно да имаш очила , за да го виждаш ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 18 авг 2012 10:38

Левскарите обаче много ме кефят - на мача с Лудогорец го съсипаха от псувни, а след като им намери спонсор му целуваха задника. Сега пак го псуват. :mrgreen:

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 18 авг 2012 10:42

с това изречение, ББ си изпроси наказателен вот от сините фенове.Още повече че както той сам призна, Газпром са се интересували от ЛЕВСКИ а той ги е отклонил от синия клуб и ги е насочил към ЦСКА- това е държавна намеса, за това ЛЕВСКИ може дори да заведе дело, за нанесени щети и пропуснати ползи.Догодина ББ си отива.На негово място ще дойде нова Тройна коалиция- БСП-Кунева-ДПС. И тогава ,като знам комунягите колко са отмъстителни, подозирам че ЦСКА ще плати доста солена цена за любовната си авантюра с ГЕРБ...тоя път нема да се разминат само със взимане на лиценза, но ще има и В-група :mrgreen:

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 18 авг 2012 10:43

ЦСКА е марка популярна като кока кола и тем подобни известна в цял свят.Супер ще е ако има и подходящо финансиране.

Върни се в “ЦСКА”