Гледах новините по БНТ преди малко и чух изказването на вездесъщия ни премиер. И смятам, че той е абсолютно прав в думите си. Ще попитате защо. Ами ето и аргументите ми:
"Много добро" е представянето на Йордан Йовчев, който на 36 години със счупена костица на китката и с болки по цялото тяло успя да се класира седми на финал. Става ми голям кеф като знам, че от всички, повтарям ВСИЧКИ олимпийци отишли да защитават честта на българския спорт на игрите, неговото класиране е 4-о(поправка 6-и след доброто представяне на Милка Манева и Иван Марков в щангите, които са пети) по престижност. Замислям се възможно ли е да живея в същия свят, в който живее и Бойко. По-добро класиране от Данчо имат само Станка, Тервел и Радослав Великов, който бе изтеглен на репешаж, който загуби. Много добро ли е тогава представянето ни след като един 36-годишен, на предела на силите си спортист, с предпоследно място на финал (ПОКЛОН пред великия Йовчев и благодарности за всичко, което даде на България и продължава да дава) е 6-ия най-добре представил се спортист на игрите?!
"Много добро" е представянето на борците ни, които бяха изхвърлени от "световни сили", като Индия и Беларус.
"Много добро" е представянето на атлетите ни с призово място 19-о на Ивет на 200 метра(може и да греша за точната цифра, но все тая) и без НИТО един финал в НИТО една дисциплина.
"Много добро" е представянето на Петя Неделчева, която след 5-о място в Атина сега не преодоля и груповата фаза!
"Много добро" е представянето на Екатерина Аврамова, която отиде да се поплацика в олимпийския басейн на почти половин минута от личния си рекорд!
"Много добро" е представянето на Ризов в стрелбата, във ветроходството, във фехтовката, където не слизахме от подиума!
Питам какви са критериите за много добро в тази държава? Защото ако успехите на спортистите ни тук са много добри, представям си как оценява и политиката си ББ. Ако и тя е толкова добра, мисля, че е редно всички да се евакуираме докато е време от родината си. Това е жалка картина. Човек, който приема този позор на спортистите ни за много добро постижение не заслужава уважение. Това е обида за спорта ни, обида за десетките ни шампиони в миналото, които са си оставяли сърцето за родния герб. Това е омаловажаване на труда им. Това е малодушие! И не на последно място, това е бягане от отговорност и опит да се потулят проблемите на спорта ни. А премиер, който се прави, че не вижда проблемите, не става за тази работа!!!
За мен изказването на ББ е обида. Аз просто не мога да приема, че най-слабата ни олимпиада от Мелбърн 1956-а(цифром и словом от петдесет и шест годин!!!) е много добра. НЕ МОГА!!! Една Унгария е осма нация в света по медали! Докога като щрауси ще зариваме глава в земята?! Докога безотговорни политици ще ни убеждават, че всичко е "МНОГО ДОБРЕ", а България ще се руши и заграбва?! ДОКОГА?!
Сори за дългия и тягостен пост, ама наистина много ме засегна това изказване. Вие какво мислите? Прав ли е премиера ни? Или аз говоря глупости и наистина сме много добри? Просто никой друг не го знае, а само ние го виждаме...
Бойко Борисов:"Представянето на олимпиадата е много добро"
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Бойко Борисов:"Представянето на олимпиадата е много добро"
Последна промяна от il4o_iliew на 11 авг 2012 22:09, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Re: Бойко Борисов:"Представянето на олимпиадата е много добро"
Какво очакваш от човек, който онзи ден каза в Лондон: НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА ХОРАТА?????
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Абсолютно подкрепям автора на темата. Лошо ми стана като видях изказването на ББ. Представянето ни в Лондон, отговаря на състоянието на държавата - "много добро".
Стигна се до там, да треперим за един бронзов медал. Спомням си как след Пекин се заговори за мерки, за спасяването на спорта... И накрая какво - нищо. Първата олимпиада без златен медал!
Има още един ден, но много се съмнявам нещо да се промени.
Стигна се до там, да треперим за един бронзов медал. Спомням си как след Пекин се заговори за мерки, за спасяването на спорта... И накрая какво - нищо. Първата олимпиада без златен медал!
Има още един ден, но много се съмнявам нещо да се промени.
-
- Контакти:
Представянето ни на олимпиадата един ден преди края е катастрофално,изключвам медала на Тервел Пулев и волейболният ни отбор.Каквото ни е държавата такъв ни е и спорта,и щом за Бойко Борисов такова представяне е много добре смятайте какво е състоянието на държавата която управлява 

Не само е много добро , ние сме МОРАЛНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ .

Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Само лека корекция - щангистите имат 2 пети места, иначе съм напълно съгласен с теб.
Но колко малоумен трябва да е даден народ за да сложи проста мутра като Бойко начело на държавата и да му се възхищава? Не сме ли виновни преди всичко ние

Но колко малоумен трябва да е даден народ за да сложи проста мутра като Бойко начело на държавата и да му се възхищава? Не сме ли виновни преди всичко ние

- child in time
- Контакти:
Господин Борисов кое точно му е толкова доброто на тази Олимпиада ? Защото от както се помня това ни е най - слабата Олимпиада! Господин Борисов кое въобще ни е наред в спорта като цяло? Лека атлетика , зимни спортове , футбол ... кое ни е много добре?
НИЩО!
Всички отдавна са пробили дъното и гледат нагоре към него!
Знам какъв ще е вашия отговор като построим магистралите и всичко ще се оправи!
Е ДА АМА НЕ!!!

НИЩО!
Всички отдавна са пробили дъното и гледат нагоре към него!
Знам какъв ще е вашия отговор като построим магистралите и всичко ще се оправи!
Е ДА АМА НЕ!!!

Последна промяна от child in time на 11 авг 2012 22:23, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

-
- Контакти:
+111111
Една корекция: Данчо е на 39 години и 6м
Една корекция: Данчо е на 39 години и 6м

Значи нали се сещате за кво иде реч, какъв премиер имаме, сигурни ли сте че не е бил пиян и си е мислил че сме 1988 и още е охранител на Живков
-
- Контакти:
ББ е пълен ненормалник ,за да каже подобно нещо !