Стефан Грозданов поема Локо Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRIGATE_1936
Контакти:

Стефан Грозданов поема Локо Пловдив?

Мнениеот BRIGATE_1936 » 21 фев 2009 09:14

Галя Топалова реши да угоди на агитката на Локо (Пд) и ще разкара Аян Садъков. Президентът на "черно-белите" ще го смени със Стефан Грозданов. Преговорите с него били в напреднала фаза, твърдят от "Лаута". Според запознати бившият треньор на Локо (Сф) ще се появи под тепетата в понеделник. Садъков ще остане на работа в клуба, но на друг пост????????
LIBERTA' PER GLI ULTRAS

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Стефан Грозданов поема Локо Пловдив?

Мнениеот a boy named goo » 21 фев 2009 09:18

Доста добра новина за феновете на Локо Пловдив, винаги съм считал Стефан Грозданов за един от най-добрите треньори в България.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 фев 2009 09:46

Това е за добро на Локото.Ст.Грозданов може да извади отбора от тежката ситуация и да ги направи отново кандидати за УЕФА

s.s.
Контакти:

Мнениеот s.s. » 21 фев 2009 10:12

уви само с треньор не става справка любимия ми отбор Ботев Пд ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 фев 2009 10:13

Това е добре за Локото,но си трябва и стабилен собственик !
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 фев 2009 11:16

Такова нещо дори и да стане едва ли ще промени нещо положението!!! Примера е Драган Канатларовски, който не беше никак лош треньор за нашия отбор!!! Това, което искам да кажа е че за г-жата не е проблем да платаи заплатата на треньор като Стефан Грозданов и това е нещо, което може да го съгласи да застане начело на отбора... Обаче!!! След това започват проблемите!!! Защото всеки треньор има сови виждания за типа играчи, които ще са му необходими!!! Е!!! Ако Стефан Грозданов знае как да намери необходимите му играчи сред такива, които са свободни агенти /т.е. без трансферна сума/ и тези същите имат минимални финансови изисквания... В същото време той трябва да няма никакви претенции по отношение на водената от ръковоството на клуба "изходна" трансферна политика... т.е. да има предвид, че ако някой отбор извади пари, за който и да е играч на клуба то той трябва да е готов да го загуби безропотно!!! Е!!! Ако Стефан Грозданов може да работи по този начин ОК!!! Той има бъдеще в отбора... но така се работи и в момента в Локомотив Пд и имено този начин на работа е определящ за положението на отбора, а не толкова кой е негов треньор!!! Все пак обаче за разлика от Садъка аз лично смятам, че Стефан Грозданов е човек, който може да мотивира поне играчите и оттам да дойде някакъв положителен резултат за Локо Пд.... Но то ще е нещо времено, защото невярвам ако тази водена от ръководството ни политика продължи Стефан Грозданов да издържи много освен ако не иска да си плще на авторитета за сметка на заплатата както прави в момента Садъка!!! И в този смисъл s.s. е много прав като казва, че
уви само с треньор не става справка любимия ми отбор Ботев Пд
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 21 фев 2009 13:24

Грозданов е добър треньор.Друг е въпросът дали наистина ще дойде.Даже и да дойде,какво ще завари? Зимната подготовка,ако може да се нарече такава,беше трагична.Това признават дори футболистите в лични разговори.За нови качествени попълнения- дума не може да става...като се сетя ,че Галя Тъпото питаше :"Камбуров ли...че за какво ни е?".А и както казаха Рам и ss,само с треньор не става.Макар че,аз мисля по-добре нов треньор,отколкото нищо.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 21 фев 2009 13:41

Тея от дон балона пишат друго http://***.eu/news40403.html не че много им вярвам, ама все пак :!:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 фев 2009 14:57

И аз сега четох, че не е вярно. http://www.novsport.com/news19949_1.html

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 23 фев 2009 08:45

Локото само може да спечели с треньор като Грозданов,дано го вземат.

Върни се в “Локо Пловдив”