Верно,че не са почнали още официалните мачове,но Ботев играе по прекрасен начин.Днешния мач беше третия,който наблюдавам и думата възхитен е най-малкото с което мога да опиша емоцията от футбола практикуван от канарите.
Спомените от 80-те не са ми чак толково пресни,да не кажа че почти ги няма,но ми се иска да сравним този Ботев с онзи.Мнението на няколко по-възрастни от мен канари(може би и малко превъзбудени от мача) е че този Ботев надминава великият ни отбор от осемдесетте.Интересно какво мислите и вие?
Ботев- сега и през 80-те.Сравнение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев- сега и през 80-те.Сравнение.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
-
Re: Ботев- сега и през 80-те.Сравнение.
v.s. написа:Верно,че не са почнали още официалните мачове,но Ботев играе по прекрасен начин.Днешния мач беше третия,който наблюдавам и думата възхитен е най-малкото с което мога да опиша емоцията от футбола практикуван от канарите.
Спомените от 80-те не са ми чак толково пресни,да не кажа че почти ги няма,но ми се иска да сравним този Ботев с онзи.Мнението на няколко по-възрастни от мен канари(може би и малко превъзбудени от мача) е че този Ботев надминава великият ни отбор от осемдесетте.Интересно какво мислите и вие?
Отборът играе добре. Красив, динамичен и най-вече разнообразен футбол. Само, че смятам за крайно едно подобно мнение.Когато постигнат резултатите на онзи отбор, тогава може и да ги сравняваме.
slabia_forever
-
- Контакти:
Каквото и да си говорим това, което гледахме днес е нещо, което не е гледано никъде по българските стадиони от десетки години. Надявам се, че всички футболни фенове ще се наслаждават на тази игра и ще я оценят много скоро независимо от клубните си пристрастия.
За мен резултатите не са чак толкова важни,колкото играта.Дано успеем да задържим това ниво и формата на играчите не пада.А тогава няма как да няма и резултати.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
-
v.s. написа:За мен резултатите не са чак толкова важни,колкото играта.Дано успеем да задържим това ниво и формата на играчите не пада.А тогава няма как да няма и резултати.
Именно
slabia_forever
-
samatoranaga написа:Каквото и да си говорим това, което гледахме днес е нещо, което не е гледано никъде по българските стадиони от десетки години. Надявам се, че всички футболни фенове ще се наслаждават на тази игра и ще я оценят много скоро независимо от клубните си пристрастия.
Е, малко скромност не е излишна
slabia_forever
Зехтински ,Пашев,Костадинов,Пехливанов,Д.Младенов са недостижими не само за сегашния отбор на Ботев а и за всички отбори в родната група и то на светлинни години.
Последна промяна от amoros на 05 авг 2012 09:31, променено общо 1 път.
Много рано е още да се говори. Да не забравяме , че все още нямаме официален мач.

грехота е да ги сравняваш. както ги изброи колегата аморос по-горе, бих добавил към тях и Ален Делона, както и Бенкса! на по-късен етап - Гецата и Бакала
а като отбор, са на нивото на водещите селски отбори от онова време

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- za nas e toj religiq
- Контакти:
шивача написа::lol:
грехота е да ги сравняваш. както ги изброи колегата аморос по-горе, бих добавил към тях и Ален Делона, както и Бенкса! на по-късен етап - Гецата и Бакала
а като отбор, са на нивото на водещите селски отбори от онова време
Първо да кажа на колегата който е пуснал темата , че е смешно да сравнява отбора по този начин ! Още повече че дори не помни как са играли през 80те! Играчите по онова време имаха по 100- 200 мача с жълтия екип а някои и по над 300 , а сега дори не ги познаваме , с малки изключения! А на този коментар да питам , ти кога и къде видя как играят сега че коментара ти е толкова отворен ? И ако футбола на нашия отбор в момента е на ниво селски отбор от онова време , то на твоя на какво да го оприличим тогава ?