Стана ли футбола второто аз на престъпноста?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

botev champion

Стана ли футбола второто аз на престъпноста?

Мнениеот botev champion » 20 фев 2009 16:40

Футбола ни за съжаление се превърна в арена,където мутри,сутеньори,наркобосове и крадливи политици се забавляват на гърба на феновете.Пред очите ни са Глупи,Чорни чрез Бай Ганьо,Ю.Галев,ТИМ.......!Но "първенство" в тази мрачна класация държи локо Пд с неговите трима мъртви президенти.Дали клубът не действа като магнит за родния ни ъндърграунд и ще позволят ли феновете му начело отново да застане криминален престъпник?Дано "опита" им да помогне и да не допуснат ново обвързване на клубът им с престъпноста.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Стана ли футбола второто аз на престъпноста?

Мнениеот plovdivram » 20 фев 2009 16:56

botev champion
Футбола ни за съжаление се превърна в арена,където мутри,сутеньори,наркобосове и крадливи политици се забавляват на гърба на феновете.Пред очите ни са Глупи,Чорни чрез Бай Ганьо,Ю.Галев,ТИМ.......!Но "първенство" в тази мрачна класация държи локо Пд с неговите трима мъртви президенти.Дали клубът не действа като магнит за родния ни ъндърграунд и ще позволят ли феновете му начело отново да застане криминален престъпник?Дано "опита" им да помогне и да не допуснат ново обвързване на клубът им с престъпноста.

Пич, да ти кажа второто ти аз slavia_forever вече бледнее пред теб майна... Айде поне веднъж преди да пуснеш поредния си абсурд докарай поне нещо докрай... До вчера няколко дена подред ни убеждаваш, че има хора- жертви на Георги Илиев, който се чувствали засегнати от поставянето на възпоменателната плоча на Лаута и търсели правда... т.е. тя да бъде премахната... Е?!!! Казах ти, че това нещо може да се уреди като даже вече съм провел няколко предварителни разговора и трябва да те уверя отново, че няма да има никакъв проблем срещата да се осъществи!!! Чакам да ми пишеш на ЛС и да разменим коородинатите... Пак ти казвам докарвай си нешата докрай иначе се тълкуват не като някаква добронамерена гражданска позиция, която уж защитаваш, а като целенасочена атака единствено спрямо Локомотив Пловдив!!! Ето тук пак само за Локо Пловдив говориш... ОК!!! Локо Пловдив наистина има най-много застреляни президенти в БГ, но след като темата ти е озаглавена "Стана ли футбола второто аз на престъпноста?" давай и за останалите... Все пак футбола не започва и свършва с Локо Пловдив... Убитите президенти и хора от УС на футболните клубове също!!! Покажи малко, че наистина се водиш от някаква СОБСТВЕАНА гражданска позиция базирана на личните ти виждания... Сега очаквам да постнеш някой друг цитат на поръчкови статии от Лекс.бг и преписките на Андрю Дженингс!!! Айде нема нужда!!! Дай да чуем твоето мнение!!!
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 20 фев 2009 17:12

За съжаление от зората на демокрацията та до днес футбола ни и престъпноста ни са като скачени съдове!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

botev champion

Мнениеот botev champion » 20 фев 2009 17:15

Рам,ако четеш внимателно ще видиш,че поименно са опоменати някои "герои" на поста написан от мен.Естествено,че списъкът с "герои"е много по-дълъг,но темата е отворена и очаквам хората да ги допълват за да се учим от грешките си.Относно "проекта" който се уговорихме няма да се състои.И мисля,че сам можеш да си отговориш,ако си представиш,че и ти си пострадал.Говорих с един един известен пловдивчанин и той категорично отказа.И е прав помисли.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 фев 2009 17:28

Футболът и спортът като цяло, е отражение на Българската действителност, в голямата си част престъпна и изпълнена с корупция. Георги Илиевци, Венци Стефановци и Митьо Селчовци и други, са именно метастази на тази система. Няма как да бъде друго, след като труда на Българина, винаги е бил ниско оценяван и винаги в съзнанието на Българина е било заложено, как да изкара допълнително средства. Това е много по-дълбока тема, именно засягаща, как комунистическата система, успя да разруши ценностната система на Българите и какво им отне морално, или материално. Ренесанс на промяната, би се получил, именно когато същата, започне от собствените ни глави. Знам, че ще ме репликирате, че това са само думи, но точно поради това, тази промяна, няма да дойде скоро. А и погледнато политически, за момента няма и кой да промени това. :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

botev champion

Мнениеот botev champion » 20 фев 2009 17:35

slavia_forever написа:Футболът и спортът като цяло, е отражение на Българската действителност, в голямата си част престъпна и изпълнена с корупция. Георги Илиевци, Венци Стефановци и Митьо Селчовци и други, са именно метастази на тази система. Няма как да бъде друго, след като труда на Българина, винаги е бил ниско оценяван и винаги в съзнанието на Българина е било заложено, как да изкара допълнително средства. Това е много по-дълбока тема, именно засягаща, как комунистическата система, успя да разруши ценностната система на Българите и какво им отне морално, или материално. Ренесанс на промяната, би се получил, именно когато същата, започне от собствените ни глави. Знам, че ще ме репликирате, че това са само думи, но точно поради това, тази промяна, няма да дойде скоро. А и погледнато политически, за момента няма и кой да промени това. :idea: :!:

Сещам се за И.Костов,който преди време заяви,че просто трябва да се превърнем в "гражданско общество" в контекста на понятието"народ".

niko1

Мнениеот niko1 » 20 фев 2009 19:12

Много е интересно защо никой от претоварените с информация и "факти" сладури ботяф виц и форевъра не споменават нищо за така наречените "брокери" и един симпатяга мошенник Паоло Денучи??!!!...Жертвите на "брокерите" са хиляди хора на България ,които изгубиха парите си от деянията на въпросните лица.Явно ако парите се дават в посока на срамът за Пловдив ,това е богоугодно и не трябва да се мисли ,че те са мръсни пари. :roll:Не ми е ясно защо се споменава Сашо Тасев ,лека му пръст, тук?!!!Човека е жертва на престъпността, а някакъв несретник го споменава по този начин.Явно на жълтите чувството срам им е напълно непознато.
Последна промяна от niko1 на 20 фев 2009 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 фев 2009 19:28

botev champion
Рам,ако четеш внимателно ще видиш,че поименно са опоменати някои "герои" на поста написан от мен.Естествено,че списъкът с "герои"е много по-дълъг,но темата е отворена и очаквам хората да ги допълват за да се учим от грешките си.

Ами ОК!!! Надявам се наистина да си воден от такива граждански подбуди, а не от чисто футболните си пристрастия и очевадно лично отношение към Локо Пд!!!

botev champion
Относно "проекта" който се уговорихме няма да се състои.И мисля,че сам можеш да си отговориш,ако си представиш,че и ти си пострадал.Говорих с един един известен пловдивчанин и той категорично отказа.И е прав помисли.

Ами да ти кажа както и да го мисля немога да се сетя, защо да е прав!!!Немога да се сетя за основателна причина, която да откаже някой, който в случая смята, че едни хора /феновете на Локо Пд/ са постъпили неправилно слагайки възпоменателна плоча на човек, който е сбъднал мечтата на поколения от тях - от това да излезе и открито да сподели болката си от тяхното действие, което според него е обида както за него така и за цялото ни общество... т.е. ако той наистина смята, че това е неправилно и иска да ги убеди тях в това... защо да не се срещне с тях?!! По този начин и обществеността ще стане съпричасна с това, което теб толкова много те тормози!!! В противен случай как обществото ни ще започне да има ОТКРИТА гражданска позиция по такива въпроси... Това не се получава по форуми като този... Нека ти дам няколко примера, които и ти ще се съгласиш, но един вид имат връзка с този... Говорим не като ЕСТЕСТВО на проблема, а като НАЧИН НА ВОДЕНЕ НА ЕДИН ВИД ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ /уголемените букви ги приеми просто като акцент.. не като обичайното крещене/....

Погледни само:

1/ Постоянно ни натякваш, че Локо Пловдив всъщност не е Локо Пловдив, а е Велбъжд Кюстендил размахвайки решения от пловдиския и кюстендилския съд!!! ОК!!! Обаче не само феновете на Локо Пловдив, но и навсякъде Локомотив Пловдив си се води за наследник на Локо Пловдив, а не на Велбъжд... ФАКТ!!! т.е. има някакъв формален проблме, който обаче ВИЕ смятате за много ВАЖЕН!!!

Ами ОК!!! Като е толкова важен и вие смятате, че това е правилния начин ЗАЩО не излезете ОТКРИТО и да поставите въпорса на ниво, та било то и САМО ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО... Но пак казвам нека БЪДЕ ОТКРИТО, както се прави!!!!

2/ Постоянно говорите за тази плоча на Георги Илиев, колко нечовешко било това, че на Лаута имало плоча на този, който бил "такъв" или "онакъв"?!! Тя била на общинска територия и вие като съвестни граждани, които си плащате данъците на тази Община искате свалянето й!!!

ОК!!! Жертвите не искали да говорят... Притеснява ли... ОК... Възможно е!!! Няма да ги притесняваме!!!! Вие обаче къде сте с граждансата си позиция.... Не е нужно да се срещате с нас... Имено като граждани на този град, с добронамерена гражданска позиция защо не направите един инициативен комитет, който чрез подписка или каквото и да е там да направите една ЛЕГАЛНА акция, с която да заявите гражданската си позиция по този въпрос!!!

ЗАЩО!!! Защо не направите това, а иначе непрестанно го натяквате по всевъзможни форуми зад анонимни никове?!!!

3/ Постоянно обвинявате мен и Ангел в ЛЪЖА, ИЗМАМА и КРАЖБА НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ по отношение на труда ни за връзката между Локомотив Пловдив и Спортклуб?!!

ОК!!! Няма проблем... Имате си мнение и смятате, че сте прави!!! Няма лошо!!! Но пък няма да е лошо и когато хвърляте обвиненията и определенията си да давате и поне някакви основателни причини затова, а не да се появява примерно форумист с ник bamzi и да заявява "Спортклуб няма нищо общо с Локомотив и това го знам лично от дядо ми Аспарух Караянев".. .Добре ама аз лично се познавам с четиримата му внука и се оказа, че никой от тях не е bamzi... Още повече Аспарух Караянев не само, че никога не е твърдял нещо такова, но е и един от инициатоите на един много интересен "комитет"!!! ... После се появава bene и заявава, че лично Палахмана му бил казал, че "Никога не бил играл в Спортклуб /та било то и под името Слави Пд/"!... След като пу постнахме снимки на въпросната ЦСКА легенда с екипа на Славия Пловдив както и вестникарски репортажи от онези години удостоверяващи ФАКТА, че Палахмана е играл за този отбор... повече не чухме нищо от bene!!!... да не говорим, че сорсъра след като излезна онзи материал в loko-pd.com, за "Традициите" щеше да ни покаже къде имаме очеизвадни противоречия... И досега си чакаме!!!!

Въпроса ми тук отново е....

Защо?!!! Защо бе майна?!! Защо сипете по всички възможни места ОБИДНИ ОПРДЕЛЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИИ по адрес на Локо Пловдив, а НИТО ЕДНО НЕ ИСКАТЕ ДА ЗАЩИТИТЕ ТАКА КАКАТО СЕ ПОЛАГА!!! т.е. както виждаш НАВСЯКЪДЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ПОЗИЦИЯТА СИ КАТО ЧИСТА И ДОБРОНАМЕРЕНА ТЪРСЕЩА НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Ами ОК!!! Може и да имате право!!! Може и да нямате!!! НО ЗАЩО БЯГАТЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ОТ ТЯХ ОТ СПРАВЕДЛИВОТО И ДОСТОЙНО ИЗЛАГАНЕ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ?!! т.е. БЯГАТЕ ОТТОВА ОТКРИТО ДА ЗАЯВИТЕ ТОВА, КОЕТО ВИ ПРИТЕСНЯВА В ЛОКО ПЛОВДИВ!!! ЗАЩО ИЗБИРАТЕ СКРИТИЯ И АНОНИМЕН НАЧИН, КОИТО ПРИЛАГАТЕ ВЕЧЕ С ГОДИНИ ЗА ДА ПОКАЖЕТЕ НА ХОРАТА, КОЛКО Е "ЧЕРЕН" ЛОКО ПЛОВДИВ СПОРЕД ВАС?!!!

Иначе говорите за АНТИБОТЕВИЗЪМ, който така и не обяснихте в какво точно се изразява... Покажете поне малко какво е ИСТИНСКИЯ БОТЕВИЗЪМ!!!
Изображение

niko1

Мнениеот niko1 » 20 фев 2009 19:37

Рам , няма смисъл брат!Просто не желаят да проумеят истината ,защото това ще разруши целият им живот до сега, основан на лъжите и съчинените им митове. Разбирам ги.Не искай от тези хорица морално самоубийство.Остави ги да се къпят в заблудите и вярванията си.Това си е техният сюрреален свят и в него те се чувстват значими и успешни.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 фев 2009 20:37

plovdivram написа:botev champion
Рам,ако четеш внимателно ще видиш,че поименно са опоменати някои "герои" на поста написан от мен.Естествено,че списъкът с "герои"е много по-дълъг,но темата е отворена и очаквам хората да ги допълват за да се учим от грешките си.

Ами ОК!!! Надявам се наистина да си воден от такива граждански подбуди, а не от чисто футболните си пристрастия и очевадно лично отношение към Локо Пд!!!

botev champion
Относно "проекта" който се уговорихме няма да се състои.И мисля,че сам можеш да си отговориш,ако си представиш,че и ти си пострадал.Говорих с един един известен пловдивчанин и той категорично отказа.И е прав помисли.

Ами да ти кажа както и да го мисля немога да се сетя, защо да е прав!!!Немога да се сетя за основателна причина, която да откаже някой, който в случая смята, че едни хора /феновете на Локо Пд/ са постъпили неправилно слагайки възпоменателна плоча на човек, който е сбъднал мечтата на поколения от тях - от това да излезе и открито да сподели болката си от тяхното действие, което според него е обида както за него така и за цялото ни общество... т.е. ако той наистина смята, че това е неправилно и иска да ги убеди тях в това... защо да не се срещне с тях?!! По този начин и обществеността ще стане съпричасна с това, което теб толкова много те тормози!!! В противен случай как обществото ни ще започне да има ОТКРИТА гражданска позиция по такива въпроси... Това не се получава по форуми като този... Нека ти дам няколко примера, които и ти ще се съгласиш, но един вид имат връзка с този... Говорим не като ЕСТЕСТВО на проблема, а като НАЧИН НА ВОДЕНЕ НА ЕДИН ВИД ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ /уголемените букви ги приеми просто като акцент.. не като обичайното крещене/....

Погледни само:

1/ Постоянно ни натякваш, че Локо Пловдив всъщност не е Локо Пловдив, а е Велбъжд Кюстендил размахвайки решения от пловдиския и кюстендилския съд!!! ОК!!! Обаче не само феновете на Локо Пловдив, но и навсякъде Локомотив Пловдив си се води за наследник на Локо Пловдив, а не на Велбъжд... ФАКТ!!! т.е. има някакъв формален проблме, който обаче ВИЕ смятате за много ВАЖЕН!!!

Ами ОК!!! Като е толкова важен и вие смятате, че това е правилния начин ЗАЩО не излезете ОТКРИТО и да поставите въпорса на ниво, та било то и САМО ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО... Но пак казвам нека БЪДЕ ОТКРИТО, както се прави!!!!

2/ Постоянно говорите за тази плоча на Георги Илиев, колко нечовешко било това, че на Лаута имало плоча на този, който бил "такъв" или "онакъв"?!! Тя била на общинска територия и вие като съвестни граждани, които си плащате данъците на тази Община искате свалянето й!!!

ОК!!! Жертвите не искали да говорят... Притеснява ли... ОК... Възможно е!!! Няма да ги притесняваме!!!! Вие обаче къде сте с граждансата си позиция.... Не е нужно да се срещате с нас... Имено като граждани на този град, с добронамерена гражданска позиция защо не направите един инициативен комитет, който чрез подписка или каквото и да е там да направите една ЛЕГАЛНА акция, с която да заявите гражданската си позиция по този въпрос!!!

ЗАЩО!!! Защо не направите това, а иначе непрестанно го натяквате по всевъзможни форуми зад анонимни никове?!!!

3/ Постоянно обвинявате мен и Ангел в ЛЪЖА, ИЗМАМА и КРАЖБА НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ по отношение на труда ни за връзката между Локомотив Пловдив и Спортклуб?!!

ОК!!! Няма проблем... Имате си мнение и смятате, че сте прави!!! Няма лошо!!! Но пък няма да е лошо и когато хвърляте обвиненията и определенията си да давате и поне някакви основателни причини затова, а не да се появява примерно форумист с ник bamzi и да заявява "Спортклуб няма нищо общо с Локомотив и това го знам лично от дядо ми Аспарух Караянев".. .Добре ама аз лично се познавам с четиримата му внука и се оказа, че никой от тях не е bamzi... Още повече Аспарух Караянев не само, че никога не е твърдял нещо такова, но е и един от инициатоите на един много интересен "комитет"!!! ... После се появава bene и заявава, че лично Палахмана му бил казал, че "Никога не бил играл в Спортклуб /та било то и под името Слави Пд/"!... След като пу постнахме снимки на въпросната ЦСКА легенда с екипа на Славия Пловдив както и вестникарски репортажи от онези години удостоверяващи ФАКТА, че Палахмана е играл за този отбор... повече не чухме нищо от bene!!!... да не говорим, че сорсъра след като излезна онзи материал в loko-pd.com, за "Традициите" щеше да ни покаже къде имаме очеизвадни противоречия... И досега си чакаме!!!!

Въпроса ми тук отново е....

Защо?!!! Защо бе майна?!! Защо сипете по всички възможни места ОБИДНИ ОПРДЕЛЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИИ по адрес на Локо Пловдив, а НИТО ЕДНО НЕ ИСКАТЕ ДА ЗАЩИТИТЕ ТАКА КАКАТО СЕ ПОЛАГА!!! т.е. както виждаш НАВСЯКЪДЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ПОЗИЦИЯТА СИ КАТО ЧИСТА И ДОБРОНАМЕРЕНА ТЪРСЕЩА НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Ами ОК!!! Може и да имате право!!! Може и да нямате!!! НО ЗАЩО БЯГАТЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ОТ ТЯХ ОТ СПРАВЕДЛИВОТО И ДОСТОЙНО ИЗЛАГАНЕ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ?!! т.е. БЯГАТЕ ОТТОВА ОТКРИТО ДА ЗАЯВИТЕ ТОВА, КОЕТО ВИ ПРИТЕСНЯВА В ЛОКО ПЛОВДИВ!!! ЗАЩО ИЗБИРАТЕ СКРИТИЯ И АНОНИМЕН НАЧИН, КОИТО ПРИЛАГАТЕ ВЕЧЕ С ГОДИНИ ЗА ДА ПОКАЖЕТЕ НА ХОРАТА, КОЛКО Е "ЧЕРЕН" ЛОКО ПЛОВДИВ СПОРЕД ВАС?!!!

Иначе говорите за АНТИБОТЕВИЗЪМ, който така и не обяснихте в какво точно се изразява... Покажете поне малко какво е ИСТИНСКИЯ БОТЕВИЗЪМ!!!

Както е видно, в горния ми пост, поставям проблемите цялостно и справедливо, не само истината, през прзмата на Георги Илиев, а визирайки и Венци Стефановци и всички метастази, продукт на комунизма. Проблема тук, е доста по-глобален и засяга всички клубове. В този контекст всички, които имат гражданска и неутрална позиция, съгласни с причините, първоизточници на проблемите, според мен, трябва да се съгласят с това становище, тъй като всички плуваме, в една и съща помия. Не съм визирал, нито Локомотив Пловдив, нито който и да било конкретно, защото ако това не бъде осъзнато от всички, с нищо няма да се подобри, както спортната ни действителност, така и действителността, като цяло.

П.П. Моля ви, не ме сравнявайте с botev champion, който е наистина, както е видно, интелигентен и мислещ човек. Сигурен съм, че и на него няма да му хареса, да бъде идентифициран с мен и с който и да било друг.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”