Смешния плач на Г.Славков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Смешния плач на Г.Славков
Чета "загрижения"за пловдивския футбол Славков и невярвам.Това ли човека,който изгони децата на Ботев ПД или съвпадение на имената.Уви същото лице просто е сменило позата си.Сега ще ме упрекнат феновете било част от войната срещу Селяка.Да ама всички деца се събличат на едно място и тренират на един терен,а селяка си е на мястото.Отесоха го децата,както предупредих заради един мишок какъвто е Славков.Той затова и неподържа отношения с никой от славните играчи на БПФК.По-възрастните фенове също помнят позорното му бягство от Ботев.Златната си обувка изцяло дължи на прекрасните играчи от онова време.Не случайно в следващите първенства голмайсторите на "А"група бяха доста често от БПФК като А.Пехливанов,А.Пашев и др.
Re: Смешния плач на Г.Славков
Не те знам кой си, но можеш да прочетеш това и тогава да говориш пак за Жоро Славков!!!
http://www.sportbg.net/coment.php?id=11388&cat=12
Виж преди колко време какво е казал и тогава го обвинявай!

-
LostMan написа:Не те знам кой си, но можеш да прочетеш това и тогава да говориш пак за Жоро Славков!!!
Ти отишъл ли си да видиш условията при които тренират децата на Ботев.Като не си е платил тока Селяка да го спре,защо гони децата.И на финала пак питам кой го отнесе?
Смешен плач ли?
Аз като имам частна фирма и съм наел дадена площ, имам ли право да не плащам наема, защото условията били лоши.Условията трябва да ги създаде Митьо Христолов - селския, а не общината и след като не са добри да наеме място, което предоставя по-добри условия!Като собственик на професионален футболен клуб, селският е длъжен да развива ДЮШ, ако не му е по силити да се маха...!!!
Аз като имам частна фирма и съм наел дадена площ, имам ли право да не плащам наема, защото условията били лоши.Условията трябва да ги създаде Митьо Христолов - селския, а не общината и след като не са добри да наеме място, което предоставя по-добри условия!Като собственик на професионален футболен клуб, селският е длъжен да развива ДЮШ, ако не му е по силити да се маха...!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
-
terro написа:Смешен плач ли?
Направи си труда и питай децата на доко ПД,които тренират на общинския ст."Лаута" дали плащат наем и тогава говори.Също и за Спартак.
-
- Контакти:
botev champion написа:LostMan написа:Не те знам кой си, но можеш да прочетеш това и тогава да говориш пак за Жоро Славков!!!
Ти отишъл ли си да видиш условията при които тренират децата на Ботев.Като не си е платил тока Селяка да го спре,защо гони децата.И на финала пак питам кой го отнесе?
Децата нямат къде да тренират заради Христолов. Едно време всеки един президент е имал като привилегия да инвестира във школа и спортна база. Едно време Ботев имаше най-добрата база за възстановяване, заедно с плувен басейн, фитнеси и т.н., тогава имахме и договор със спортното училище и млади таланти се извличаха в отбора. Затова искам Бакалов да ни купи, защото той най-добре знае, как да върне всички тези привилегии, които заради Христолов загубихме.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
-
Говориш без да знаеш.Ботев Пд никога не е имал собствена база и още няма ако не знаеш.Уважавам М.Бакалов но при неговия престой един"пирон" не е забит в помощ на школата ни.
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Никой не говори за плащане на наем а за системно неплащане на ток който вече е надхвърлил сумата от 2000 лева.Базата му е дадена за ползуване безвъзмездно като ПФК"Ботев" трябва само да заплаща консумативите ток,вода подръжка терен и т.н.Нещо което правят Дюш и на Локо/Пд/ и на Спартак/Пд/ ползуващи общинските бази на своите клубове.Единственно нашият клуб Марица/Пд/ много отдавна си е разрешил проблемите със собственноста на стадиона и нямаме тези проблеми.
-
fc_maritza_1921_pld написа:Никой не говори за плащане на наем а за системно неплащане на ток който вече е надхвърлил сумата от 2000 лева.Базата му е дадена за ползуване безвъзмездно като ПФК"Ботев" трябва само да заплаща консумативите ток,вода подръжка терен и т.н.Нещо което правят Дюш и на Локо/Пд/ и на Спартак/Пд/ ползуващи общинските бази на своите клубове.Единственно нашият клуб Марица/Пд/ много отдавна си е разрешил проблемите със собственноста на стадиона и нямаме тези проблеми.
Като не си платиш тока у вас ти го спират,а не те гонят нали?
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Прав си така е само,че казвам го без да съм сигурен в това но много е вероятно в договора за ползуване да е имало условие за подобряване на базата от ползвателя ПФК"бОТЕВ"/Пд/а явно собственика на клуба не е отговорил на това условие и за това общината е прекратила взаимоотношенията си със клуба като действие от това не допуска децата от ДЮШ да ползуват общинската база.