Натирен от Тонев бележи в Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Натирен от Тонев бележи в Лига Европа
Бившият играч на Левски Тони Калво, който беше натирен от Левски отбеляза третия гол за победата на Анартозис като гост над Левадия Талин с 1:3.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Re: Натирен от Тонев бележи в Лига Европа
Голяма грешка беше да не го задържат. Не знам Тонев ли е виновен или Илиев. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Levskar_90
Tommi написа:Голяма грешка беше да не го задържат. Не знам Тонев ли е виновен или Илиев.
Илиев няма думата в Левски. Цялата селекция се правеше от Тоньо, а всъщност Калво му е единствения успешен трансфер, сред ментетата които докара в отбора, и въпреки това го изрита каква ирония само.
Тоньо е довел Калво ?
- Levskar_90
kap40 написа:Тоньо е довел Калво ?
Всъщност си прав, Гонзо го доведе Тоньо го изгони. Извинявам се че преписах заслуга на Тоньо

-
- Контакти:
абре тонев, абре дончо донев ква е таз селекция бре разбирачи, къф е тоя Ели къф е тоя шушлек Силва бре кой ги глеаа тия двамцата бе долни мишки 

- blue avalanche
- Контакти:
А натиреният от Венгер Дрогба,пък да знаеш колко гола е вкара-а-а-л...не ти е работа!
Да не ти говоря за натирения от Хесус Хил Раул.Че лошо ще ти стане...
Стига говорихте глупости с тая заплата в Левски Калво нямаше как да остане и незнам защо си мислите, че и той иска да играе в Левски. Нали ви е ясно, че всеки един футболист видял мега стадионите на Монтана, Ботев Враца, Пеуник и тн. иска да запали с бясна скорост от нашата мила родина.

без коментар в поредната тъпа тема

blue avalanche написа:А натиреният от Венгер Дрогба,пък да знаеш колко гола е вкара-а-а-л...не ти е работа!
А изгоненият за безперспективност от Ривер Плейт Лео Меси ако знаеш колко гола е вкарал

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание