Двама бивши селекционери на България попадат в любопитната, но не особена престижна класация за велики футболисти, провалили се като треньори, съставена от Goal.com. Това са легендата на българския футбол Христо Стоичков и доскорошният селекционер на „трикольорите“ Лотар Матеус.
В текста за Стоичков се казва:
Христо Стоичков бе известен с лошия си нрав, но страхотният му ляв крак направи тирадите му по терена да изглеждат тривиални.
46-годишният игра за България и бе голмайстор на Световното първенство през 1994 по време на техния завладяващ път до полуфиналите. Стоичков не бе слаб и на клубната сцена , печелейки пет титли и европейската купа с Барселона.
Въпреки това, той не се е и доближил до своите постижения като играч, след като влезе в мениджърската роля, позорно казвайки: „Не вярвам в тактики“ и имайки проблеми с много от своите играчи.
Той първо не успя да изведе България до Мондиал 2006 и Евро 2008, продължавайки с катастрофално кратък престой в Селта Виго, докарал клуба до изпадане. В момента е треньор на българския Литекс Ловеч.
Стоичков стана за резил !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стоичков стана за резил !
radorezila написа:Двама бивши селекционери на България попадат в любопитната, но не особена престижна класация за велики футболисти, провалили се като треньори, съставена от Goal.com. Това са легендата на българския футбол Христо Стоичков и доскорошният селекционер на „трикольорите“ Лотар Матеус.
В текста за Стоичков се казва:
Христо Стоичков бе известен с лошия си нрав, но страхотният му ляв крак направи тирадите му по терена да изглеждат тривиални.
46-годишният игра за България и бе голмайстор на Световното първенство през 1994 по време на техния завладяващ път до полуфиналите. Стоичков не бе слаб и на клубната сцена , печелейки пет титли и европейската купа с Барселона.
Въпреки това, той не се е и доближил до своите постижения като играч, след като влезе в мениджърската роля, позорно казвайки: „Не вярвам в тактики“ и имайки проблеми с много от своите играчи.
Той първо не успя да изведе България до Мондиал 2006 и Евро 2008, продължавайки с катастрофално кратък престой в Селта Виго, докарал клуба до изпадане. В момента е треньор на българския Литекс Ловеч.
Очаквам и още един ник да си направиш след радорезила

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Как се докарва до изпадане клуб, който вече е изпаднал 
В Мемълади пое отбора от 10 място и беше на точка да стане шампион и завърши втори
С националният отбор спечели толкова точки, колкото след него никой не е печелил
В Литекс си работи много добре, пое отбор пълен със слаби чужденци и успя да направи 9 победи, 4 ремита и 2 загуби през пролетта, а пролетно класиране на групата е
1. Лудогорец 34
2. ЦСКА 33
3. Литекс 31
4. Локо Пд. 30
5. Левски 29
и т.н.
Да, не е Моуриньо, Гуардилa, САФ и т.н. в професията, но е далече от определението резил.
Също така въобще не ме вълнува какви класации правят от goal.com

В Мемълади пое отбора от 10 място и беше на точка да стане шампион и завърши втори
С националният отбор спечели толкова точки, колкото след него никой не е печелил
В Литекс си работи много добре, пое отбор пълен със слаби чужденци и успя да направи 9 победи, 4 ремита и 2 загуби през пролетта, а пролетно класиране на групата е
1. Лудогорец 34
2. ЦСКА 33
3. Литекс 31
4. Локо Пд. 30
5. Левски 29
и т.н.
Да, не е Моуриньо, Гуардилa, САФ и т.н. в професията, но е далече от определението резил.
Последна промяна от PFC Litex на 14 юли 2012 15:07, променено общо 2 пъти.

Така е в живота - Самтаймс люн, самтаймс уин ! 

- Red Warrior
- Контакти:
Като например РадоПрашката. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Класацията обаче е за 10-те ВЕЛИКИ футболиста... Така че вашите Кокали, Гонзовци и т.н. нямат място в нея за да станат за "резил". 

Супер треньор е бе, нали е треньор на Литекс все пак?!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- Red Warrior
- Контакти:
Важното е, че беше супер футболист!
Red Warrior написа:Класацията обаче е за 10-те ВЕЛИКИ футболиста... Така че вашите Кокали, Гонзовци и т.н. нямат място в нея за да станат за "резил".
Някой май пак чете междо редове

PFC Litex написа:Как се докарва до изпадане клуб, който вече е изпаднал
1. Лудогорец 34
2. ЦСКА 33
3. Литекс 31
4. Локо Пд. 30
5. Левски 29
и т.н.
+1
Резултатите му съвсем не са резил, според мен. Не знам защо толкова много се опитват да го изкарат провал.