Стоичков стана за резил !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
radorezila

Стоичков стана за резил !

Мнениеот radorezila » 14 юли 2012 14:54

Двама бивши селекционери на България попадат в любопитната, но не особена престижна класация за велики футболисти, провалили се като треньори, съставена от Goal.com. Това са легендата на българския футбол Христо Стоичков и доскорошният селекционер на „трикольорите“ Лотар Матеус.
В текста за Стоичков се казва:

Христо Стоичков бе известен с лошия си нрав, но страхотният му ляв крак направи тирадите му по терена да изглеждат тривиални.

46-годишният игра за България и бе голмайстор на Световното първенство през 1994 по време на техния завладяващ път до полуфиналите. Стоичков не бе слаб и на клубната сцена , печелейки пет титли и европейската купа с Барселона.

Въпреки това, той не се е и доближил до своите постижения като играч, след като влезе в мениджърската роля, позорно казвайки: „Не вярвам в тактики“ и имайки проблеми с много от своите играчи.

Той първо не успя да изведе България до Мондиал 2006 и Евро 2008, продължавайки с катастрофално кратък престой в Селта Виго, докарал клуба до изпадане. В момента е треньор на българския Литекс Ловеч.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Стоичков стана за резил !

Мнениеот ros » 14 юли 2012 15:05

radorezila написа:Двама бивши селекционери на България попадат в любопитната, но не особена престижна класация за велики футболисти, провалили се като треньори, съставена от Goal.com. Това са легендата на българския футбол Христо Стоичков и доскорошният селекционер на „трикольорите“ Лотар Матеус.
В текста за Стоичков се казва:

Христо Стоичков бе известен с лошия си нрав, но страхотният му ляв крак направи тирадите му по терена да изглеждат тривиални.

46-годишният игра за България и бе голмайстор на Световното първенство през 1994 по време на техния завладяващ път до полуфиналите. Стоичков не бе слаб и на клубната сцена , печелейки пет титли и европейската купа с Барселона.

Въпреки това, той не се е и доближил до своите постижения като играч, след като влезе в мениджърската роля, позорно казвайки: „Не вярвам в тактики“ и имайки проблеми с много от своите играчи.

Той първо не успя да изведе България до Мондиал 2006 и Евро 2008, продължавайки с катастрофално кратък престой в Селта Виго, докарал клуба до изпадане. В момента е треньор на българския Литекс Ловеч.

Очаквам и още един ник да си направиш след радорезила :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 юли 2012 15:05

Как се докарва до изпадане клуб, който вече е изпаднал :lol:
В Мемълади пое отбора от 10 място и беше на точка да стане шампион и завърши втори
С националният отбор спечели толкова точки, колкото след него никой не е печелил
В Литекс си работи много добре, пое отбор пълен със слаби чужденци и успя да направи 9 победи, 4 ремита и 2 загуби през пролетта, а пролетно класиране на групата е

1. Лудогорец 34
2. ЦСКА 33
3. Литекс 31
4. Локо Пд. 30
5. Левски 29
и т.н.

Да, не е Моуриньо, Гуардилa, САФ и т.н. в професията, но е далече от определението резил.
Също така въобще не ме вълнува какви класации правят от goal.com
Последна промяна от PFC Litex на 14 юли 2012 15:07, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 14 юли 2012 15:06

Така е в живота - Самтаймс люн, самтаймс уин ! :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 юли 2012 15:06

Като например РадоПрашката. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 юли 2012 15:08

Класацията обаче е за 10-те ВЕЛИКИ футболиста... Така че вашите Кокали, Гонзовци и т.н. нямат място в нея за да станат за "резил". :roll:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юли 2012 15:08

Супер треньор е бе, нали е треньор на Литекс все пак?!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 юли 2012 15:09

Важното е, че беше супер футболист!

way
Контакти:

Мнениеот way » 14 юли 2012 15:10

Red Warrior написа:Класацията обаче е за 10-те ВЕЛИКИ футболиста... Така че вашите Кокали, Гонзовци и т.н. нямат място в нея за да станат за "резил". :roll:

Някой май пак чете междо редове :)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 14 юли 2012 15:19

PFC Litex написа:Как се докарва до изпадане клуб, който вече е изпаднал :lol:
В Мемълади пое отбора от 10 място и беше на точка да стане шампион и завърши втори
С националният отбор спечели толкова точки, колкото след него никой не е печелил
В Литекс си работи много добре, пое отбор пълен със слаби чужденци и успя да направи 9 победи, 4 ремита и 2 загуби през пролетта, а пролетно класиране на групата е

1. Лудогорец 34
2. ЦСКА 33
3. Литекс 31
4. Локо Пд. 30
5. Левски 29
и т.н.

Да, не е Моуриньо, Гуардилa, САФ и т.н. в професията, но е далече от определението резил.
Също така въобще не ме вълнува какви класации правят от goal.com

+1
Резултатите му съвсем не са резил, според мен. Не знам защо толкова много се опитват да го изкарат провал.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”