Група привърженици на „мърсисайдци” спретнаха мръсен номер на свой познат – запалянко на Манчестър Юнайтед, като го накараха да пропътува 400 мили, за да се срещне с жена, с която контактувал по интернет.
39-годишният Стюард Слан от Шефилд тръгнал за ферма в Шотландия, за да се види с жена, с която се запознал в световната социална мрежа „Фейсбук” и флиртувал няколко седмици. Когато пристигнал в къщата нямало и следа от Ема. Три часа по-късно шегаджиите му се обадили и му разказали за гаврата.
Те записали разговора и го пуснали в “ЮТюб” и “Фейсбук”, заедно с негова снимка. Чак тогава 32-годишната му съпруга Луис разбрала за аферата и прекратила брака им.Слан разказва за “Дейли мейл”: “Това е жестоко. Бях направен за смях. Писах си с тази жена повече от месец. Не се съмнявах в нея. Една вечер ме покани да дойда и веднага тръгнах за Шотландия. Когато пристигнах във фермата получих съобщение, че е още на работа. След три часа и половина научих истината. Ако ме бяха накарали да отида до Манчестър, Лийдс или Ливъурпул щях да го приема и да се посмея. Но целият път до Абърдийн, това е жестоко”.
Той се запознал с феновете на Ливърпул миналия ноември, докато почивал в Канкун, Мексико. Тримата прекарали времето си в спорове кой е по-добрият отбор.
Когато групичката се прибрала на Острова измислила план, с който да го унижат, като създали профил във “Фейсбук” с фалшивото име Ема.