Какво мислите за завръщането на Мишел Платини в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marto786
Контакти:

Какво мислите за завръщането на Мишел Платини в ЦСКА

Мнениеот marto786 » 09 юли 2012 10:12

Стойчо договори връщането на Платини в ЦСКА
Бразилецът започва с червените от сряда, Галчев преминава в Динамо Букурещ
Завръщането на Мишел Платини в ЦСКА изглежда сигурно. Още в началото на седмицата се очаква нападателят да подпише договора си и от сряда да е на разположение на Стойчо Младенов, пише "Труд".

Треньорът е говорил с бразилеца, който го е уверил, че иска да играе единствено в ЦСКА. Платини дори ще доведе в София и съпругата си. През зимата нападателят беше продаден на Динамо (Букурещ), но въобще не успя да се наложи в състава.

Вероятно ЦСКА ще плати трансферна сума на румънците, но тя ще е значително по-малка, а Борис Галчев ще премине в Динамо.
Припомняме, че до момента селекцията на ЦСКА струва около 450 000 евро, а над 70% от сумата е отишла за комисиони на мениджъри и посредници. Това разкри преди няколко дни президентът на "армейците" Димитър Борисов.

450 000 евро струва селекцията на ЦСКА до този момент, а над 70% от сумата е отишла за комисиони на мениджъри и посредници. Това разкри президентът на "армейците" Димитър Борисов в шокиращо изявление по повод селекцията и организацията в клуба.

Изглежда, че и името на мениджъра Жорже Байдек отново ще изплува в публичното пространство. Байдек и Младенов бяха обвинявани преди години, че източвали ЦСКА с комисиони и трансфери.

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Какво мислите за завръщането на Мишел Платини в ЦСКА

Мнениеот Tony_CSKA » 09 юли 2012 10:24

Аре стига с тези вайкания колко скъпа била селекцията. 450 000 евро са смешни пари за селекция. Зимата като взеха парите от Титан въобще не се шокираха, нали?!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 09 юли 2012 10:29

Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист. :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 09 юли 2012 10:31

caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист. :lol:

Хубавото в цялата работа е, че на някой абонати в един мач им вкарва по няколко гола. :lol:
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Silva21
Контакти:

Мнениеот Silva21 » 09 юли 2012 10:34

С връщането на Платини,евентуалното връщане на Спас Делев,оставането на Мораес засега и като добавим Присо,Янев,Анисе и Карачанаков,нападението отново става много добро,както и миналата година.

П.п. само остава да си върнат и Зику :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юли 2012 10:34

Против съм !!!
Дано не вземат да върнат и Спас !!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 юли 2012 10:35

Платини е вторият най-добър подвизавал се в ЦСКА, това мислим! Ама и от него чеп за зеле не става! :lol: За България става, за Румъния не! :mrgreen: Все пак успех на Мишо! Нека погледнем от добрата страна на нещата- те ще ни бият на терена, ние покрай него! :mrgreen: Жалко, че в Баку и Мура нема румънци, Мишел предполагам много им е насъбрал! :lol:
Последна промяна от dreben23 на 09 юли 2012 10:39, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 09 юли 2012 10:36

Искам и Платини и Спас дори Зику искам да върнат ама няма.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 09 юли 2012 10:42

caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист. :lol:

Да бе, той да не е "машина за голове" като оня сотляж, аркадаш, сьордарш или какъвто е там, холандска му работа? Нашия прави само по два гола, но когато и на когото трябва! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “ЦСКА”