Некадърен ли е Опоку ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
leski

Некадърен ли е Опоку ?

Мнениеот leski » 15 юни 2012 11:48

От Лудогорец изгонили Опоку за некадърност
Ганайският нападател Агиеманг Опоку стана доста известен у нас през последната седмица, пише "Меридиан Мач". Първо той дойде на проби в шампиона Лудогорец, а в крайна сглетка подписа за 3 години с Левски. Причината световният шампион до 20 г. да не парафира с разградчани е... некадърност.

Не е тайна, че Ивайло Петев търси атакуващи футболисти. Когато обаче той и неговият екип виде- ли какво представлява Опоку, се хванали за главата. И само след няколко тренировки го изгонили. ..След като не сме стигнали до преговори за каквито и да било финанси. сами си направете изводите за какъв футболист говорим", казаха от щаба на Лудогорец. Мениджърът на ганаеца обаче показа невероятни умения и набързо го уреди с договор с Левски.

Сега ще имаме възможност,да разберем за качествата на Ивайло Петев.Ще се радвам да се окаже прав,защото според мен е много добър треньор.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Некадърен ли е Опоку ?

Мнениеот bilyaletdinov » 15 юни 2012 12:12

leski написа:А,нещо по темата ? ;)

По темата ...http://en.wikipedia.org/wiki/Agyemang_Opoku дали е некадърен :lol: :lol: :lol: ?

[offtopic]Чудя се кой е по-зле ти или фена на Дембеле с многото профили ?[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юни 2012 12:15

Едно от новите попълнения на Левски Агиеманг Опоку веднага се врече в любов на сините и бързо забрави, че е бил отпратен от Лудогорец. Ганаецът заяви, че 26-кратните шампиони са велики и очаква да печели трофеи на "Герена".
"Важното е, че съм в Левски. Не искам да говоря защо не съм в Лудогорец. Това няма значение. Избрах велик клуб от България. Запознат съм с името на Левски. Знам, че мога да спечел много от идването си тук, както и много трофеи", заяви нападателят.

"Не е вярно, че не съм играл в последната година. Бях контузен, след това ми бе гласувано доверие и съм играл футбол. Но това не е толкова важно дали съм играл, а как ще играят сега. Гледайте ме занапред с екипа на Левски", изрепчи се още новият в Левски.
Опоку е ганайски национал, който започва кариерата си в отбора от родния си град Ашанти Голд. След като преминава през всички юношески формации на клуба, през 2005г дебютира и за мъжете. За 2 години Опоку изиграва над 70 мача за първия отбор, в които забива 31 гола. Талантът му бързо е забелязан и той е купен от тунизийския гранд Сфаксиен, където записва 27 мача и реализира 7 попадения. Последният тим, за който се е състезавал е катарския Ал Ахли.
През 2009 г. прави дебют за националния отбор на Гана като до момента е записал 10 срещи с екипа на "черните звезди".

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 15 юни 2012 12:18

нека е некадърен... ако ще 2+2 да не знае колко е, ако може да бяга по топката и да я спира и рита правилно какъв е проблема? нападателите не се налага да са особено интелигентни...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 15 юни 2012 12:19

Nuke написа:

Едно от новите попълнения на Левски Агиеманг Опоку веднага се врече в любов на сините и бързо забрави, че е бил отпратен от Лудогорец. Ганаецът заяви, че 26-кратните шампиони са велики и очаква да печели трофеи на "Герена".
"Важното е, че съм в Левски. Не искам да говоря защо не съм в Лудогорец. Това няма значение. Избрах велик клуб от България. Запознат съм с името на Левски. Знам, че мога да спечел много от идването си тук, както и много трофеи", заяви нападателят.

"Не е вярно, че не съм играл в последната година. Бях контузен, след това ми бе гласувано доверие и съм играл футбол. Но това не е толкова важно дали съм играл, а как ще играят сега. Гледайте ме занапред с екипа на Левски", изрепчи се още новият в Левски.
Опоку е ганайски национал, който започва кариерата си в отбора от родния си град Ашанти Голд. След като преминава през всички юношески формации на клуба, през 2005г дебютира и за мъжете. За 2 години Опоку изиграва над 70 мача за първия отбор, в които забива 31 гола. Талантът му бързо е забелязан и той е купен от тунизийския гранд Сфаксиен, където записва 27 мача и реализира 7 попадения. Последният тим, за който се е състезавал е катарския Ал Ахли.
През 2009 г. прави дебют за националния отбор на Гана като до момента е записал 10 срещи с екипа на "черните звезди".

Браво,значи треньорът-шампион не разбира от футбол ?!. ;)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юни 2012 12:21

leski написа:Браво,значи треньорът-шампион не разбира от футбол ?!. ;)

Браво, значи ти си пиеш ракията с него, че си вадиш заключения. Лично Домусчиев ли ти каза, че Опоку е изгонен, защото е некадърен? Има поне 10 правдоподобни варианта за напускането му. Това, че искаш да си излееш гнева някъде, не прави твърденията ти верни.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 15 юни 2012 12:24

Nuke написа:
leski написа:Браво,значи треньорът-шампион не разбира от футбол ?!. ;)

Браво, значи ти си пиеш ракията с него, че си вадиш заключения. Лично Домусчиев ли ти каза, че Опоку е изгонен, защото е некадърен? Има поне 10 правдоподобни варианта за напускането му. Това, че искаш да си излееш гнева някъде, не прави твърденията ти верни.

Аз нищо не твърдя,просто са ми любопитни качествата на Ив.Петев...
Последна промяна от leski на 15 юни 2012 12:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юни 2012 12:27

http://www.zimbio.com/Opoku+Agyemang/ar ... ance+Under

Човекът е много надъхан да си върне мястото в националния отбор. Играл е на много добро ниво, вярвам, че пак ще играе. Може и да не съм прав, но може и да съм. Времето ще покаже.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юни 2012 12:36

leski написа:Може би,за да успеят да асимилират/сините фенове/,въпросът трябваше да бъде зададен така:,,Некадърен треньор ли е Ив.Петев,след като изгони гениалният Опоку ?,, ;)

Въпросът трябва да е:"Петев изгони ли Опоку или нещо друго се случи в Разград ?" Думите ти са основани единствено на медийни ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. Нито от Лудогорец, нито от Левски са казвали официално подобни неща. Не знам за сините фенове, но някои червени не желаят да ползват главата си по предназначение.;)

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 15 юни 2012 12:41

Nuke написа:
leski написа:Може би,за да успеят да асимилират/сините фенове/,въпросът трябваше да бъде зададен така:,,Некадърен треньор ли е Ив.Петев,след като изгони гениалният Опоку ?,, ;)

Въпросът трябва да е:"Петев изгони ли Опоку или нещо друго се случи в Разград ?" Думите ти са основани единствено на медийни ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. Нито от Лудогорец, нито от Левски са казвали официално подобни неща. Не знам за сините фенове, но някои червени не желаят да ползват главата си по предназначение.;)

И за ЦСКА новините са медийни ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ,но това не пречи на сините да ги коментират с ентусиазъм !

Върни се в “Лудогорец”