Черно море - ШАМПИОН!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море - ШАМПИОН!
Направо нямам думи! Като слушам феновете на нашия отбор, имам чувството, че задължително ще спечелим всички възможни купи и отличия! Ще спечелим Албена къп, ще спечелим шампионата, ще спечелим шампионската лига! Я слезте малко на земята бе! Писна ми вече да чета глупости! Някакви изхвърляния.... ако трябва да сме честни, от съвсем скоро имаме качествен отбор и набързо много ни се вдигна самочувствието. Поне мен лично това много ме дразни. Някакви надути, тесногръди и не знам как още да ги нарека фенове.... ще смачкаме Левски, ще смачкаме ЦСКА, ще смачкаме всичко наред. И какво стана - паднахме 2:0 от ЦСКА и се почнаха оправданията. Времето било лошо, момчетата били уморени.... ами да, то след куп приказки - нормално да се налага да се измислят куп оправдания. Ще спечелим шампионската титла, а? Само дето изоставаме на 7 точки, а пък Левски, ЦСКА, Литекс и т.н. няма сами да паднат като дойдат тук, а ще трябва да ги надиграем. И какво ще стане, ако се контузи примерно Кривия за цял полусезон? Рикардо Андре и Периш също вече май няма да играят..... а какво ще стане ако нямаме късмет в мача срещу Левски? А какво ще стане в още няколко мача, ако нямаме късмет? Примерно срещу Черноморец цял мач играхме пред тяхната врата, обаче какво стана накрая - биха ни 0:1 с една атака и измислена дузпа.... но това, че е измислена няма значение. Имам предвид, че винаги може да ни вкарат някакъв случаен гол и да паднем. И тогава виновни ли ще са футболистите на Черно море с нещо - не! Защото през цялото време са се старали и са дали всичко от себе си! Именно затова след мача с Черноморец бях доволен от показаното, но не и от резултата и все пак аплодирах футболистите. Според мен само се създава излишно напрежение върху отбора, което само вреди.... почнахме да се смятаме за шампиони преди да сме станали такива! Само приказки, приказки и въздух под налягане! Единствените неща, които имат някакво покритие са тия, че наистина се представихме най-добре в Европа и че наистина през есенния полусезон показахме най-съдържателния футбол в първенството. Само дето какво? Левски, ЦСКА, Литекс, Локо Сф..... да не би да играят да не изпаднат? Всички отбори се борят да са шампиони... правят селекция едно друго. Не, че и феновете на другите отбори не ме дразнят като почнат.... щели да станат шампиони, щели да мачкат наред. Баси феновете и чудото! Ае, вие няма ли да разберете, че и другите отбори се борят за титлата... може да стане шампион всеки - Левски, ЦСКА, Литекс, Черно море и т.н. Не е задължително точно вашият отбор да бъде шампион! Аз като фен на Черно море искам моят отбор да спечели, обаче това не означава, че няма да бъде друг отбор! Нека, който е заслужил да спечели..... важното е моят отбор да е показал добра игра, да се е борил, да се е раздавал на терена, да е радвал публиката с красив и съдържателен футбол..... радостта не е толкова в постигнатата цел колкото в борбата за осъществяването й! Дори и да не станем шампиони ние тоя сезон, какво от това? Живота ли свършва? Другия сезон пък може ние да станем.... то ако беше предрешено кой ще стане - изобщо нямаше да е интересно!!! Баси, в други страни хората гладуват, нямат вода.... водят войни и т.н., ние тук си нямаме друга работа освен да псуваме по форумите и да се заяждаме с феновете на другите отбори и да се правим на велики!!! Я слезте малко на земята всички бе! Писна ми вече да чета във всяка тема едни и същи псувни, заяждания, съобщения пропити с егоизъм, надменност и т.н. Що не провате малко уважение да проявите към съперниците? Ако шампионата се състоеше само от един отбор - ВАШИЯ... и този ВАШ отбор винаги ставаше шампион - тогава сигурно щяхте да сте много щастливи, горди и щеше да ви е много интересно! Тоя в Б група, оня в Б група.... оня във В група.... не знам си кой отбор пък в Г група пращате (ако има такава). И вместо всеки да се замисли и да намери грешката в себе си и евентуално да я поправи.... всичките почват с едни оправдания като малките деца - ама той почна първи.... ама той ме предизвика..... ама не знам си какво.... само оправдания. Същата работа и треньорите - съдията не даде 3 чисти дузпи за нас и 2 червени картона на противника до 10 мин., имахме кадрови проблеми - двама контузени играчи и това ни лиши от победата (нищо, че противника има 5 контузени основни играчи). Никой не иска да си потърси грешките в себе си, да ги намери, да ги признае и да се старае да не ги поправя... тук всичките са безгрешни и вината е в някой друг! Баси манталитета и чудото, мен вече ме боли главата да се нервя... ама се чудя как всичките толкоз се кефите и не обръщате внимание. Както и да е... благодаря за вниманието, не съм искал да обидя никого, дано поне някой да се замисли над думите ми.... Ако все пак съм обидил някого - извинявам се, не е била това целта ми. Желая на феновете и на техните отбори успех... и нека по-добрият победи и стане шампион!!!

-
Re: Черно море - ШАМПИОН!
Браво приятелю, уважавам теб и твоето мнение. И си мисля, даже съм сигурен че, такива хора и трябват на тази държава. Дано има повече като теб!
Напълни си прав приятелю.......и ЛЕВСКИ шампион! Да така е, на всички им е омръзнало, но такава е българската действителност. ЛЕВСКИ шампион!
- plamen etov
- Контакти:
БРАВО ГОТИН!!ДЕ ДА БЯХА ВСИЧКИ КАТО ТЕБЕ
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- RedFanForever
- Контакти:
Ей най-накрая да вида един който не мисли с долната си глава.
Черно Море наистина показа най-добра игра и са доста добър отбор.
Нека най-добрия да е шампион и да няма никаква корупция в нашето скормно първенство.
Черно Море наистина показа най-добра игра и са доста добър отбор.
Нека най-добрия да е шампион и да няма никаква корупция в нашето скормно първенство.
Поздравление /и съпричастност/ и от мен! Много си точен! Много от нещата, които си написал се отнасят и за запалянковците, пардон, феновете на моя отбор "Левски"! Дето се казва - мръвка, мръвка, ама се случва и бобец да се наложи да хапнеш... Когато всички осъзнаем тази житейска ситуация ще ни е по-лесно да се сборваме с неудачите си!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Много точно и компетентно мнение! Уважавам такива любители на спорта, които мислят и разсъждават правилно! Светът е голям и всички живи същества в него се борят да оцелеят, да бъдат на върха.Това най-вече важи при спортистите.Независимо, че ЦСКА ми е любимият български отбор, аз уважавам еднакво всички други отбори и техните привърженици.Гордея се, когато някой български отбор или спортист се представи добре в Европа или света.Независимо от кой отбор е.Не мога да се начудя на тия лумпени в столицата - привърженици и на ЦСКА и на Левски, които вместо да се радват на играта и играчите,се бият и трошат всичко.Донякъде са виновни и самите фен клубове и техните ръководители, които организират посещенията по стадионите.Трябва да бъдем реалисти - първото место е едно и не могат всички да бъдат на върха.Затова има борба, напрежение и съревнование.Независимо дали си победил или паднал трябва да уважаваш противника и той тебе.Така мисля аз, дано са повече такива които мислят по този начин.Поздравявам ги от сърце !
Абсолютно си прав! В последната година се навъдиха някакви псевдо фенове, които само повтарят клишета, прочетени в пресата. Аз лично предпочитам да сме си отбора преди години на 5-то място, ама не всеки трети да се бие в гърдите, че е фен на Черно Море от както се помни.....