Мъри,не те ли е срам?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мъри,не те ли е срам?

Мнениеот W84me » 12 фев 2009 15:54

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=68782 Това,ако не е едно чисто чорбарско изказване,незнам кое е...Още малко изкара швейцарците,като албанците.Дето Стоичков направи 2 равни с тях,ама и затова Мъри е виновен сигурно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Мъри,не те ли е срам?

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2009 16:03

W84me написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=68782 Това,ако не е едно чисто чорбарско изказване,незнам кое е...Още малко изкара швейцарците,като албанците.Дето Стоичков направи 2 равни с тях,ама и затова Мъри е виновен сигурно.

Нали се сещаш,че този ИДИОТ който е написал тази тема не е нужно да е ''чорбар''!!!чисто и просто това са хора които си изказват мненията без изобщо да разбира от футбол!!! ;) Това да ми казваш че Мъри не става за нищо,че Берба бил много бавен(ТОВА Е СТИЛ НА ИГРА,СТИЛ НА ИГРА,СТИЛ НА ИГРА........НЕ ЗНАМ ОщЕ КОЛКО ПЪТИ ДА ГО ПОВТОРА),просто такива хора трябва да се обърнат към някой друг спорт!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 фев 2009 16:14

delqnski47 написа:
W84me написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=68782 Това,ако не е едно чисто чорбарско изказване,незнам кое е...Още малко изкара швейцарците,като албанците.Дето Стоичков направи 2 равни с тях,ама и затова Мъри е виновен сигурно.

Нали се сещаш,че този ИДИОТ който е написал тази тема не е нужно да е ''чорбар''!!!чисто и просто това са хора които си изказват мненията без изобщо да разбира от футбол!!! ;) Това да ми казваш че Мъри не става за нищо,че Берба бил много бавен(ТОВА Е СТИЛ НА ИГРА,СТИЛ НА ИГРА,СТИЛ НА ИГРА........НЕ ЗНАМ ОщЕ КОЛКО ПЪТИ ДА ГО ПОВТОРА),просто такива хора трябва да се обърнат към някой друг спорт!!! ;)

Статията не е ли на Ники Александров???????????
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 фев 2009 16:16

Същият... ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2009 16:17

cska_90 написа:
delqnski47 написа:

Статията не е ли на Ники Александров???????????

Ако си прав значи,че журналистиката в България,особен спортната е много пропаднала!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 фев 2009 16:20

Той нали е левскар :lol: :lol: :lol: :lol:

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 12 фев 2009 16:21

Идиотско е само да не знаеш, че бързината е качество, а не стил!! :lol:
Който го има, може да бъде и бавен, ако иска, или ако е натурален дебил.
Но до сега не съм видял някой във F1 примерно да слезе от колата и да се юрне по пистата пеша, за да демонстрира стил... :mrgreen:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 12 фев 2009 16:21

Да на Ники Александров е идеята му в статията му е коренно различна,от това дето разбират синьогледащите....идеята на Ники Александров е,че пита дали Мъри не го е срам от хвалбите след 1 изигран мач и то с противник като Швейцария.Защото в медийте се появиха небивали суперлативи за ГЕНИЯ на хасковския мъдрец...и много точно е описал как и защо национален селекционер,не трябва да води клубен отбор...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 12 фев 2009 16:24

Напълно подкрепям написаното от Ники Алексанадров, нима в тази статия каза нещо невярно. Нека хората, които са прочели написаното от Ники Александров кажат какво точно не им хареса, ще ми много любопитно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 фев 2009 16:28

Не ми хареса,че се опита да изкара Швейцария махленски отбор...Аз пък мога да му кажа,че швейцарците биха Сърбия в Белград с 1:2.Явно наистина са много слаби,те и Сърбия сигурно в следващият коментар ще излезе,че са много слаби.Нищо,че ни биха само с 6:1. Това не ми хареса,малко ли е?

Върни се в “Футбол - България”