Интересно е колко много комплексирани "сини" привърженици пишат по теми във форума за ЦСКА.
Вие друга работа нямате ли си? Пощенски клуб Левски, това говори ли ви нещо?
Или въпроса колко пъти Левски е бил шампион на България до 1945?
Май ще се сблъскате с неприятни отговори.
Една, единствена проява на гражданска позиция имат привържениците на Левски, когато на мачовете по време на Пражката Революция скандират "Левски, Дубчек, Свобода" и това изчерпва всичко. В допълнение мога да кажа че рефрена е подет от целия стадион.
Никой няма нищо против разумните привърженици на футбола.
Аз съм против подправянето на истината:
Когато от 6 мача в ШЛ резултата е 6 Загуби 1-17 голова разлика и това е супер постижение,
а двата полуфинала на ЦСКА в КЕШ са нищо.
Единствения български отбор с положителен баланс в УЕФА е ЦСКА.
Справка уебсайта на УЕФА.
http://www.uefa.com
Защо във форума на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Защо във форума на ЦСКА?
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Re: Защо във форума на ЦСКА?
Самия факт,че пускаш тема с цел да се заяждаш с нас,говори сам по себе си кой в чий форум пише повече и кой с кого се заяжда 

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
това е добре ,че го казваш, но ако разговаряш с мислещи същества.... с рогатите.... не мисля ,че ще те разбере някой
Поне ще научите нещо от нас. Така е човек се учи от по-умните. 

Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Ти за умен ли се имаш
.Единственото,което правиш е да провокираш потребители.Това умно ли е?

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Ти за умен ли се имаш![]()
![]()
.Единственото,което правиш е да провокираш потребители.Това умно ли е?
За него сигорно е умно

Red Hot написа:Интересно е колко много комплексирани "сини" привърженици пишат по теми във форума за ЦСКА.
Една, единствена проява на гражданска позиция имат привържениците на Левски, когато на мачовете по време на Пражката Революция скандират "Левски, Дубчек, Свобода" и това изчерпва всичко. В допълнение мога да кажа че рефрена е подет от целия стадион.
Когато от 6 мача в ШЛ резултата е 6 Загуби 1-17 голова разлика и това е супер постижение,
Някой да е твърдял,че имаме по-добър баланс от вашия в УЕФА ? Някой да е твърдял,че 6те загуби на Левски в ШЛ не са срамни,въпреки че бяха срещу най-силните отбори в Света ? Някой да е отричал вашите полуфинали ? Фенове и на двата отбора,подтиквани от омраза омаловажават успехите на другия отбор,но това го има навсякъде

Blue_Lion написа:Red Hot написа:Интересно е колко много комплексирани "сини" привърженици пишат по теми във форума за ЦСКА.
Някой да е твърдял,че имаме по-добър баланс от вашия в УЕФА ? Някой да е твърдял,че 6те загуби на Левски в ШЛ не са срамни,въпреки че бяха срещу най-силните отбори в Света ? Някой да е отричал вашите полуфинали ? Фенове и на двата отбора,подтиквани от омраза омаловажават успехите на другия отбор,но това го има навсякъдеА като говориш за комплексирани наши фенове,влез във форума на Левски да видиш вашите и после говори
И в двата лагера има болни мозъци,има и свестни ! А колко сте умни...еми не ви познавам,не мога да кажа
Ай живи и здрави
вердер ли е най- силния отбор в света ха ха ха
егати смешницитеееее
B A T E написа:Blue_Lion написа:Red Hot написа:Интересно е колко много комплексирани "сини" привърженици пишат по теми във форума за ЦСКА.
Някой да е твърдял,че имаме по-добър баланс от вашия в УЕФА ? Някой да е твърдял,че 6те загуби на Левски в ШЛ не са срамни,въпреки че бяха срещу най-силните отбори в Света ? Някой да е отричал вашите полуфинали ? Фенове и на двата отбора,подтиквани от омраза омаловажават успехите на другия отбор,но това го има навсякъдеА като говориш за комплексирани наши фенове,влез във форума на Левски да видиш вашите и после говори
И в двата лагера има болни мозъци,има и свестни ! А колко сте умни...еми не ви познавам,не мога да кажа
Ай живи и здрави
вердер ли е най- силния отбор в света ха ха ха
егати смешницитеееее
К А К О ,така като те гледам ти "акаш",не ние

- Синя окупация
B A T E написа:говеждите пак са объркали форума.
абе толкова ли сте малоумни та не си знаете форума.
тук не ви е мястото или сте дошли да се изакате само?![]()
Ей ти си толкова тъп и ограничен, че не може да бъде! Само това ли знаеш "говеда", "изакате" и да не пиша и други такива бисери! Просто си много ама наистина много зле! Брат, отиди на психолог, защото имаш нужда!
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.