Стартовият състав

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Стартовият състав

Мнениеот ros » 11 фев 2009 12:13

Как ще коментирате избора на Мъри за единайсетте. Може ли да се получи среща с Тампере...? :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Стартовият състав

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 12:22

ros написа:Как ще коментирате избора на Мъри за единайсетте. Може ли да се получи среща с Тампере...? :)

Явно,че простотиите спрямо Мъриняма да спрат,но би ли ми казал само кой,според теб,трябваше да стане треньор,имам предвид българин?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

cskaole

Мнениеот cskaole » 11 фев 2009 12:24

Мда с тия "звезди" в защита като нищо може и Белград да се получи. Лично аз съм на мнение, че швейцарците ще ни опукат колкото и да съжелявам за това. Просто обективно мнение...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 11 фев 2009 12:26

То ако пак паднем, май ще взема да гледам нац. ни отбор по кърлинг!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 11 фев 2009 12:26

чакай малко ??? защо пък го питаш за българин??? Трябваше да е ЧУЖДЕНЕЦ !!! не виждаш ли ,че българските треньори не стават :cry: :cry:

ПС: успех на мъри ,но аз исках Топмьолер ! Довечера мачът е 1-ца - отвсякъде :) макар че се надявам на победа :roll:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

nanio80
Контакти:

Мнениеот nanio80 » 11 фев 2009 12:27

kakto go o4akvah sastava dove4era nqma da igrae bulgariq a smeska ot biv6ite i nastoq6ti futbolisti na mayri
Последна промяна от Darina на 12 фев 2009 14:53, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 11 фев 2009 12:28

Да се надяваме, че Мъри е преценил нещата правилно, убеден съм, че той има наистина чудесни треньорски качетсва, дано само успее да ги реализира и да не му бъде пречено. Специално на мен този стартов състав днес въобще не ми допада, но въпреки това ще запазя мълчание за сега.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 фев 2009 12:30

Не е много национален този отбор. Когато треньори бяха червени се пръскаше от цесекари. Сега на другия полюс.
Никога няма да се измъкнем от този балкански синдром.
Велизар , Котев , Илиев...............
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!! :? ама надали

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2009 12:37

hlucho написа:То ако пак паднем, май ще взема да гледам нац. ни отбор по кърлинг!

Е хулчо ти какво очакваш бе брато да ги смажеме ли бе.преди 1 месец паднахме от сърбия с 6 на 1!Какъвто и да е Мъри за 5 дена не може ги промени мача е 1x .
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 12:40

Не разбирам за каква Сърбия говорите,като там треньора беше цесекар,централните защитници бяха цесекари-Тунчев,Илиев,Котев,Иван Иванов,Вили,Стилян,Бербатов...И какво се получи пичове,какво?Отнесохме шестица!И знаете ли голямата разлика между тези мачове,че преди Сърбия никой левскар,цесекар,локомотивец и т.н. не обсъждаше,че много ще падаме и т.н.,а сега,понеже треньор е Мъри се почна дори преди назначението му!Знам,че голяма част от вас искат той да се провали и ще се радвате на това,но аз ви уверявам,че истинският българин подкрепя всеки път националния отбор и милее за него,без значение кой е треньор или кои са футболистите!Само да ви припомня,че вашият голям любимец Стойо отнесе шестица,Пламен петица и шестица,Стоичков петица и три тройки!А вие плюете Мъри просто защото е назначен и търси някаква промяна,пробва различни варианти и т.н.Моля се два пъти повече довечера да победим,за да има малко повече спокойствие,но дори и да загубим,аз вярвам,че Мъри е човекът за националния отбор!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”