Ех този Перник, ех това ЦСКА

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blueforever
Контакти:

Ех този Перник, ех това ЦСКА

Мнениеот blueforever » 13 май 2012 15:21

Ники,Ники...просто чорбарче си ти,и такова ще си останеш.Как не ти омръзна да се излагаш и по радиа и по телевизии колко сте онеправдани и как всички са срещу вас?Вземи се послушай малко отстрани.
Как не ви омръзна на болните мозъци,бе,как?Хубаво-докарали сте я до тука да се борите за титлата в последния кръг,(друг е въпроса дали защото много ви бива или защото другите са тотално зле)ами радвайте се на този факт,коментирайте си отбора...Какъв е логичният отговор на въпроса защо в коментар,посветен на любимия ти ЦСКА"Симитлийска слава",си тръгнал да коментираш и подмяташ по адрес на Левски.Защо бе?Аз знам защо.Защото ви тресе страх,защото знаете какво ви чака до края на първенството-1т.максимум!Защото на финала на това първенство ще сте постигнали точно това,което и Левски през този сезон-едно голямо ус*ране!!!Само че вашите болни червени мозъци не могат да проумеят,че просто това е нивото ви в момента.И търсите всякакъв вид оправдания със съдии,директиви и не знам още какво!Какво стана с директивата "Левски шампион"???Много бързо я забравихте.Сега директивата е друга-"Лудогорец шампион".Добре,че остават само два кръга,защото иначе щеше при още някой и друг кръг да я смените на "Черноморец шампион".Стойчо бил знаел много неща,ама нямало да ги каже...ХА ХА ХА...Защо няма да ги каже-ами да,имаме познал-защото единственото нещо,което знае е да изкривява истината през тъпата си червена глава,а тя е че заслужавате титлата точно толкова,колкото и Левски,колкото и Литекс,колкото и всички там до 6 място...-с една дума не я заслужавате.Спрете да злобеете и си гледайте собсвеното дворче.че скоро ще влезе пак в употреба стария виц:"Какво не е виждало едно 10 годишно дете-Гола жена и ЦСКА шампион".Макар в тези години вече първото не е много сигурно! :)

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Ех този Перник, ех това ЦСКА

Мнениеот MQplaya » 13 май 2012 16:18

Кефи ме,как за 3 години имаш 2 поста :mrgreen:

blueforever
Контакти:

Мнениеот blueforever » 13 май 2012 17:11

Може за 22 г. да имам 3 поста и половина,това какво отношение има по въпроса?
Точно,че много рядко си позволявам да пиша,ама тоя наистина прекали с близането на червените дупета,и възхваляването на един отбор,който 5 кръга преди края имаше 9-10 т. преднина и накрая ще завърши втори...и по-интересното.че няма да му е ззас първи път :)

П.С.
Надявам се да си щастлив,постовете ми вече станаха три!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 17:18

blueforever написа:Може за 22 г. да имам 3 поста и половина,това какво отношение има по въпроса?
Точно,че много рядко си позволявам да пиша,ама тоя наистина прекали с близането на червените дупета,и възхваляването на един отбор,който 5 кръга преди края имаше 9-10 т. преднина и накрая ще завърши втори...и по-интересното.че няма да му е ззас първи път :)

П.С.
Надявам се да си щастлив,постовете ми вече станаха три!

напиши след моя още един и ще ти станат 4 ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 май 2012 17:48

ros написа:напиши след моя още един и ще ти станат 4 ;)

и 4 и 5 да напише важното е ,че изпускате титлата . Както онзи път когато Левски ви би 2-0 и стопи 7 точковата разлика сега пак ви бихме и ще помогнем на Лудогоруц да са шампиони . Просто има нещо гнило при вас

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 май 2012 18:46

Тройчо и Ники са ненадминати поети-лирици,а в Перник ЦСКА както се и очакваше спечели Голф двойка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”