Изключително благоприятно се разви футболният уикенд за ЦСКА. Две от европейските първенства намериха своите неочаквани шампиони, което е изцяло от полза на "червените". Преди минути се изигра последния кръг в Полската лига, където триумфира Шльонск (Вроцлав), екзекуторът на Локомотив (София) от миналогодишното издание на Лига Европа. По този начин ЦСКА ще е поставен в третия предварителен кръг на Шампионската лига, ако триумфира у нас. Шльонск не е ставал шампион чак от сезон 1976-77 и респективно коефициентът му е много по-малък от другите варианти - Лех и Легия. Късмет за ЦСКА и в Кипър, където за титлата спореха АПОЕЛ и АЕЛ. И тук пасиансът се нареди в полза на тима от Борисовата градина. АЕЛ спечели неочаквано злато за сметка на хита от Шампионската лига. Така с коефициент 10, 350 ЦСКА е последният отбор, който влиза в поставените при третия предварителен кръг, ако успее да стигне дотам. В случай, че го преодолее ЦСКА ще участва в плейофния кръг, където дори да загуби, директно се класира в групите на Лига Европа. Другият кандидат за титлата - Лудогорец ще ползва единствено националния ни коефициент, с който ще е непоставен още във втория предварителен кръг, ако стане шампион.
[offtopic]www.sportline.bg[/offtopic]
В интерес на българския футбол е ЦСКА да е шампион. Останаха просто някъкви си 3 победни крачки на армейците. Европа направи каквото можа. Дано и момчетата на Стойчо свършат своята работа.
Най-важното обаче е феновете да напълнят Армията и Стадиона на мира, за да си заслужат радостта.
Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа
Искам да попитам във плейофите няма да бъдете поставени нали ?
Обичам Левски написа:Искам да попитам във плейофите няма да бъдете поставени нали ?
В плейофите не.
Всичко под 10000 утре ще бъде пародия!
- Обичам Левски
- Контакти:
dimo95bs написа:Обичам Левски написа:Искам да попитам във плейофите няма да бъдете поставени нали ?
В плейофите не.
мерси
- POPCORN
- Контакти:
всичко зависи от нас, както Юве в момента кове своята съдба.няма значение другите мачове вече.играем ли добре и победиме ли следващите три пъти всичко свършва добре в наша полза
така че е време за битка и утре е първата крачка.дано събереме прилична бройка публика и да подкрепиме отбора 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Пожелавам успех на ЦСКА!! Не трябва да се допуска изкуствения отбор от Разград да става шампион!!! Не съм фен на ЦСКА ,но просто варианта Лудогорец шампион ми звучи повече от трагично!!! Силно се надявах да не играят дори и в Лига Европа ,но май за там са сигурни
Успех червени (все пак половината ви играчи са наши юноши Пирин)

- krasimilkov
- Контакти:
POPCORN написа:всичко зависи от нас, както Юве в момента кове своята съдба.няма значение другите мачове вече.играем ли добре и победиме ли следващите три пъти всичко свършва добре в наша ползатака че е време за битка и утре е първата крачка.дано събереме прилична бройка публика и да подкрепиме отбора
Стойчо така ви зареди със страх,че някой в тъмна стаичка крои -кофти пасианси срещу вас ,че сега нямате почивен ден!!!

ros написа:Изключително благоприятно се разви футболният уикенд за ЦСКА. Две от европейските първенства намериха своите неочаквани шампиони, което е изцяло от полза на "червените". Преди минути се изигра последния кръг в Полската лига, където триумфира Шльонск (Вроцлав), екзекуторът на Локомотив (София) от миналогодишното издание на Лига Европа. По този начин ЦСКА ще е поставен в третия предварителен кръг на Шампионската лига, ако триумфира у нас. Шльонск не е ставал шампион чак от сезон 1976-77 и респективно коефициентът му е много по-малък от другите варианти - Лех и Легия. Късмет за ЦСКА и в Кипър, където за титлата спореха АПОЕЛ и АЕЛ. И тук пасиансът се нареди в полза на тима от Борисовата градина. АЕЛ спечели неочаквано злато за сметка на хита от Шампионската лига. Така с коефициент 10, 350 ЦСКА е последният отбор, който влиза в поставените при третия предварителен кръг, ако успее да стигне дотам. В случай, че го преодолее ЦСКА ще участва в плейофния кръг, където дори да загуби, директно се класира в групите на Лига Европа. Другият кандидат за титлата - Лудогорец ще ползва единствено националния ни коефициент, с който ще е непоставен още във втория предварителен кръг, ако стане шампион.
[offtopic]www.sportline.bg[/offtopic]
В интерес на българския футбол е ЦСКА да е шампион. Останаха просто някъкви си 3 победни крачки на армейците. Европа направи каквото можа. Дано и момчетата на Стойчо свършат своята работа.
Най-важното обаче е феновете да напълнят Армията и Стадиона на мира, за да си заслужат радостта.
Не съм сигурен,но мисля и че Жилина трябва да не стане шампион на Словакия за ЦСКА евентуално да бъде поставен в третия кръг.
Последна промяна от honda на 06 май 2012 22:57, променено общо 1 път.
супер,точно така исках и аз да се стекат обстоятелствата.Оттук нататък всичко е в наши ръце.

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА