Неслучайно прибавям "да", понеже вероятността да е така според мен е голяма.
Какво имам предвид. Добър, лош, Илиев е сериозен специалист. Показа в Берое, че може да работи и то въпреки ред обстоятелства - недостатъчно финансиране, къса скамейка и др.
Да, но какво се случва на Герена. Един от двамата креативни футболисти - Тасевски (другият е Цветков. Просто няма други!) бе продаден. Дали е било със съгласието на Илиян? Хм... И дали ще му се вземе качествен заместник? Нали? Едва ли? Ще се маха май и Грийн. Той пък за разлика от "колегите" му на тази позиция, може да спре топка без тя да отскочи на 3 метра от него (да,за Старокин говоря най-вече), играе добре с глава и въобще беше едно от малкото открития на Иванов. Ако и Гаджев шитнат, то положението в халфовата линия може да стане плачевно. А знаем как се процедира на Герена - продажба на Гара за 2,5 млн., покупка на Арш - 400 хил. В медиите почват да се спрягат някакви имена за покупка още преди Илиян да е дошъл. Може да е по негово искане, но нещо ме съмнява - как води Берое и мисли върху новите попълнения за "Левски" и ги следи.
Другото, което не е маловажно е смяната на треньори на Герена. Тук мисля даването на примери е безсмислено. Ако Илиян дойде ще му трябва време, а такова Тонев видяхме, че не дава (макар, че петте месеца дадени на Костов не бяха малко...). Какво ще стане, ако една ноемврийска утрин господин Тонев стане с г..а нагоре и каже: "Илиян не ме кефи"? Берое ще си има треньор, на Герена Илиев ще е нежелан и ...?
Как мислите? Черногледство ли е моето или има голяма вероятност за това?
Пускам темата в подфорума на Берое, тъй като Илиев все още е треньор на Берое, а и заралии са пряко засегнати в случая, освен нас, сините привърженици? А и както казах - добър, лош Илиян е работлив. И направи много за Берое. Дали ще направи много и за "Левски"...Божа работа. А и не зависи само от него.