Каква става с картона на Мораес за ''симулация''?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Каква става с картона на Мораес за ''симулация''?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 04 май 2012 12:16

Първо слагам тук темата защото разчитам на Ники Александов да зададе този въпрос на престъпниците от съдийската комисия начело с Коце Костадинов.Не съм сигурен дали ЦСКА поискаха отменяването му,но този картон е повече от смешен очеваден контакт с Пламен Илиев при който Мораес остава със подут глезен при това се дадоха и снимки на глезена му а и на самата ситуация,но е ясно,че при тази ситуация в която казаха,че този престъпник Николай Йорданов се е справил добре докога ще търпиме такива съдии да се подиграват с Българските отбори?Доколкото казват на Запад свирили добре а тук защо не свирят нали са добри съдии?Или не искат или немогат това са ми въпросите?Аз съм убеден,че няма да отменят картона защото по-този начин ще стана за пореден път за смях пред цяла България или да отменят картона и да кажат,че Йорданов е сгрешил защото грешката му е очевадна,но никой в тази смешна комисия няма достойнство да излезе и да признае грешките си друг е въпроса дали са умишлени?Другата ситуация също се свири какво правят ръцете на Мюлдер побутват Карачанаков който се приближава към вратата това забранена игра ли е?Забранена е!Поне едното от положенията се свири.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Каква става с картона на Мораес за ''симулация''?

Мнениеот terata » 04 май 2012 12:56

Трудно ще преживееш тая загуба май :) :) :) Една седмица от мача мина а червения рев се усилва все повече

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 04 май 2012 13:17

Тук поне имаше съприкосновение, какво да кажем за измисления картон на Никасио който имаше основание да се отмени :?:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 май 2012 13:55

terata написа:Трудно ще преживееш тая загуба май :) :) :) Една седмица от мача мина а червения рев се усилва все повече

+1 :lol: А и как ще ни убеди, че кракът на Мораес (ако този крак на снимката е негов, разбира се :lol: ) е подут точно заради някакъв "сблъсък" с Пламен Илиев, а не вследствие на някое съприкосновение по време на мача!? ;) Защо бразилчето се превиваше като застреляно на земята, а след устната команда и "средния пръст" на съдията скокна като сърна!? :lol: Другата "дузпа" изобщо не заслужава да се коментира, дори на много "червени" привърженици им е неудобно заради "плонжа в басейна". :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 04 май 2012 14:00

terata написа:Трудно ще преживееш тая загуба май :) :) :) Една седмица от мача мина а червения рев се усилва все повече

Не ми е заради загубата друго ме е яд хайде да не се правите и вие миналата година уревахте форума защото Тасков ви ущетил.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 04 май 2012 14:02

Captain Stottlemeyer написа:

+1 :lol: А и как ще ни убеди, че кракът на Мораес (ако този крак на снимката е негов, разбира се :lol: ) е подут точно заради някакъв "сблъсък" с Пламен Илиев, а не вследствие на някое съприкосновение по време на мача!? ;) Защо бразилчето се превиваше като застреляно на земята, а след устната команда и "средния пръст" на съдията скокна като сърна!? :lol: Другата "дузпа" изобщо не заслужава да се коментира, дори на много "червени" привърженици им е неудобно заради "плонжа в басейна". :lol:

Много са спорни и двете ситуации и в случая и в двете ситуации може да се даде дузпа,както и да не се даде,но кажи ми честно без да си кривиш душата за теб Мораес симулира ли?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 май 2012 14:06

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:

Не ми е заради загубата друго ме е яд хайде да не се правите и вие миналата година уревахте форума защото Тасков ви ущетил.

Демек признаваш за Тасков а? :) Мани се оттук с твойте глупости. Даже нормалните червени фенове, ги е срам да пишат в такива теми. Показали били некви снимки, и кво. Кво се вижда на тях, едно голямо нищо. От снимката с Мораеш се вижда че крака на Илиев е до неговия, ама дали го застъпва или просто е до него така и не се вижда, а за подутия глезен на бразилчето, как разбра че е от сблъсъка с Пламен Илиев. За ситуацията с Карачанаков пък е смешно да се говори за дузпа. Единствената грешка на съдията бе, че не му дигна и на него картон

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 май 2012 14:26

Аз искам да отменят жълтия картон на Преслав Йорданов за да може да играе с Литекс. Искам и да ни признаят отменените голове срещу Локо(Пд) и Берое. Искам ,ама нямаааа!! И да рева и да не рева,все тая. Да вземете да млъкнете,а ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 04 май 2012 14:50

terata написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:

Демек признаваш за Тасков а? :) Мани се оттук с твойте глупости. Даже нормалните червени фенове, ги е срам да пишат в такива теми. Показали били некви снимки, и кво. Кво се вижда на тях, едно голямо нищо. От снимката с Мораеш се вижда че крака на Илиев е до неговия, ама дали го застъпва или просто е до него така и не се вижда, а за подутия глезен на бразилчето, как разбра че е от сблъсъка с Пламен Илиев. За ситуацията с Карачанаков пък е смешно да се говори за дузпа. Единствената грешка на съдията бе, че не му дигна и на него картон

Нищо не признавам за Тасков защото това са думи на вашите подуенски харантулници.Именно за това говоря аз защо се вдига измислен картон на Мораес?За Карачанаков по-скоро да,но и такива положение са се свирили разбира се ако такова положение имаше със някои от вашите футболери щях да ахкате аз казах много пъти,че положенията са 50:50.Картона на Мораес беше нарочно даден защото знаят,че виси!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 май 2012 15:04

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:...Картона на Мораес беше нарочно даден защото знаят,че виси!

И кво кат виси. Бе вие сте ЦСКА бе, "харизмата, убиеца на шампиони, евробоеца", кво ви пука бре. Напълнихте гащите с 5 точки аванс и 4 кръга преди края. само пищите и ревете цял сезон, как ви не писна незнам. Нещо като чест, достойнство, доблест нямате ли? Искал бил да отменят картона на Мораес...хах, ми аз (а и цялата А група) искаМЕ да ви вземат точките в двубоите в които ДОКАЗАНО сте играли с допинг а? Ко че каиш?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”