Имаме си нова Мис България 2012 – Габриела Василева!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Имаме си нова Мис България 2012 – Габриела Василева!

Мнениеот grasiani » 03 май 2012 12:23

Още по темата
Ина Манчева е новата Мис България
Повече за:
Мис България 2012
От днес имаме нова Мис България и това е Габриела Василева. Това стана ясно тази сутрин в студиото на "Добро утро, България" по TV7. В рубриката "Гореща точка" специални гости бяха Стойчо Керев, председател на журито в конкурса, Емил Кошлуков, един от организаторите, както и обявената за Мис България 2012 преди 5 дни Ина Манчева и нейната подгласничка Габриела Василева.

"Ще има промяна в класирането. За нас е важно този конкурс да е прозрачен. Бихме желали да няма и капчица съмнение. Тази година бяха преодолени защитите на сървъра за гласуване. Ние спряхме компютрите в 5 часа, но това време се оказа много малко за преброяване на гласовете. Оказа се, че IP-адресите, от които се гласуваше бяха от странни места – Бангладеш, Китай... това ни накара да касираме този вот."

Непосредствено след финала, IP-специалисти установили, че странно голям брой гласове идват от поредни или много близки номера – предимно от Пакистан. Всички те били насочени към Ина Манчева.

Манипулацията станала посредством софтуер, който дава достъп до нечий компютър от разстояние, без собственикът му да знае.

"В момента, в който колегите са открили тази хакерска атака, се свързаха с мен, за да обсъдим ситуацията. Гласът на публиката – 10-тия член на журито, е бил решаващ. Той носи 3 точки.

Дадох следното положение: това е невалиден глас и при това положение го отстранихме, като останаха останалите 9 бюлетини. Според тях, на първо място е Габриела Василева, а на второ Ина Манчева. Не се знае какви са поводите на хакера, но той вместо доброжелател, се оказа зложелател", обяви извънредното решение на no! frame Стойчо Керев.

От екрана стана ясно още, че на Ина изобщо не й е леко. Очите на красавицата бяха пълни със сълзи, но въпреки това се държа на положение.

"Тази ситуация определено накърнява достойнството ми, защото преди 5 дни бях обявена за Мис България 2012. На 17 години съм и вече научих какво е измама. Чувствам се обидена, определено. Това трябваше да се провери доста по-рано. Сега аз съм жертва", коментира с пресипнал глас Ина.

Тя предаде короната на новата Мис в ефир, но отказа да сложи короната на подгласничката, която й бе дадена в замяна. "На официална церемония аз бях обявена за Мис България и сега не знам дали искам да приема тази корона, трябва да си помисля", добави екс миската и се разплака.

Габриела пък беше видимо доволна.

"Объркана съм и не знам как да реагирам. Но съм сигурна, че с Ина ще останем приятелки и ще си помагаме в каузите, в които участваме. Разбирам, че ѝ е много тежко. Сигурна съм, че ще се справя и ще се посветя напълно на каузата", заяви тя.

Новата Мис България учи икономика и бизнес в УНСС, обича фитнес, спортно катерене и танци. Неин роден град е Бяла Слатина.

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Re: Имаме си нова Мис България 2012 – Габриела Василева!

Мнениеот rezaacha » 03 май 2012 12:35

Поредната простотия с марка Made in Bulgaria :cry:
Така беше и с евровизия така е с всички конкурси ,тъпите организатори не се ли светнаха че така не става

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 май 2012 12:46

Не знам какви схеми се въртят и изобщо въртят ли се някакви,но лично за мен новата мис България е по-красива от първоначално избраното момиче.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 май 2012 12:47

По-добрият избор 8-)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 03 май 2012 12:59

Най-добрата беше Паула ама тази също е красива и е много по-добра от предната, която беше много зле.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 03 май 2012 13:14

Сложете снимки де, каква е тая тема, искаме да видим мацката 8-)

Потребителски аватар
Съсел ми изя зайцити
Контакти:

Мнениеот Съсел ми изя зайцити » 03 май 2012 13:18

Що е тазе съселица ? У градината имаме по убави попови прасита от нея. Ех , ено време какви убави мичета копаха казалджата на полето ... па сега некви кокони с изкуствени мигля и твърди ненки ...
Моя дедо ми речи на времето : "Гледай чадо телета , чи да ядеш по икиндия кифтета"

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2012 13:34

хахаахахаха къв цирк,сега пък нова миска,а тази която първоначално я бяха избрали не струваше :)
http://tv7.bg/dobro-utro/news/8670282.html
видео :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 03 май 2012 13:42

Непосредствено след финала, IP-специалисти установили, че странно голям брой гласове идват от поредни или много близки номера – предимно от Пакистан

Не знам какви са тези специалисти но например на БТК ИП-тата са еднакви без последните 3-4 числа не знам как е в Пакистан но .... както и да е

Българска работа какво да кажа :)

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 03 май 2012 13:54

Сега и тази няма да я харесат. На българина му дай да мърмори. Все вашите съседки и дъщери са най-хубавите, ама защо така ги криете ?

Върни се в “Свободна зона”