Скандално,Шеф на Бдин(Видин) пусна жалба до прокуратурата!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Скандално,Шеф на Бдин(Видин) пусна жалба до прокуратурата!!!

Мнениеот cska_vd » 28 апр 2012 20:02

Скандално разкритие направиха от Бдин (Видин) след загубата с 1:2 в Гоце Делчев от местния Пирин. Двата отбора заедно със Спортист (Своге) водят люта битка за влизане в "А" група.

След мача от Бдин разкриха, че хора на Пирин (Гоце Делчев) са ги заплашвали в дните преди важния сблъсък. На футболисти от Видин също така са били предлагани и пари, за да играят симулативно и да позволят на домакините лесно да вземат трите точки, които почти ще им гарантират влизането в "А" група. Благодетелят на Бдин Димитър Герасимов заяви, че няма да остави нещата така и обяви, че вече е пусната жалба до прокуратурата. Това е сторил Иван Бербатов, който е изпълнителен директор в клуба от Видин.

"Алармирахме ги вече. Иван Бербатов написа писмото до прокуратурата. Имало е заплахи, обиди, грозна работа. Всичко това е започнало още в понеделник, играчите ми разказаха. Имало е и среща, но не знам кой от нашите се е срещал с техни представители", заяви Герасимов пред камерата на "Канал 3" в Гоце Делчев.

"Цяла седмица не спряха да звънят. Първоначално ни заплашваха, после и пари предлагаха. Лично мен не са ме търсили. Предлагали са какви ли не работи на някои от момчетата. От толкова години съм във футбола, подобно нещо не ми се е случвало досега. Това е все едно сме в мутренските години", каза един от най-опитните в състава на Бдин Мартин Керчев.

Бившият играч на "Ботев" (Пловдив), ЦСКА и Анжи (Махачкала) Тодор Тимонов, както и Димитър Петков-Макето също потвърдиха за опитите за пробив от страна на Пирин (Гоце Делчев).

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: Скандално,Шеф на Бдин(Видин) пусна жалба до прокуратурата!!!

Мнениеот cska_vd » 28 апр 2012 20:06

"Не съм получвал никакви SMS, а обаждания, а от хора от Пирин (Гоце Делчев), които опитаха да пробият мен и не само мен. Те чрез хора се опитаха да ни пробият, за да не се разбере. След като отказахме имаше заплахи да си мълчим, да не се разчува. Това е най-грозното от всичко. Затова няма България, политиците са същите.

Адвокати като Мартин Богдев се подиграват с труда ни. Аз го питах Богдев защо го правиш. Това го няма никъде. Няма как да се реагира. Имаше един единствен такъв мач на времето с Вихрен (Сандански), когато бях в Ботев. Тогава се опитаха да ни пробият, но не успяха. Те си правят черно тото на гърба на децата. Няма футбол в България", каза Тимонов

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 28 апр 2012 20:14

Ама все още ли има хора вярващи, че Видин искат А група? Айде малко по-сериозно и реално да се гледа на нещата. Това кой какво прави за пред публиката изобщо не е важно. А автора на темата от Видин да си гледа ЦК.то и да не пуска теми за несериозни неща.

македония
Контакти:

Мнениеот македония » 28 апр 2012 20:40

Сериозни корупционни скандали се разиграха при днешния двубой между Пирин (Гоце Делчев) и Бдин (Видин) от 23 кръг на Западната "Б" група.

Домакините от Пирин успяха да спечелят с 2:1 срещу видинския състав, но фокусът преди, а и след двубоя бе върху оплакванията на гостите от опитите за пробив в техния екип.Ръководството и футболистите на Бдин останаха много недоволни и от ръководенето на главния съдия Мартин Богдев от Бургас. Негови помощници бяха Николай Христов и Велизар Генчев - също от морския град.Десет минути след началния съдийски сигнал домакините вече водеха с 2:0 в резултата. В 5-ата минута капитанът Петър Лазаров центрира към Георги Каранейчев, който с глава прехвърли Тодор Кючуков за 1:0. След още толкова време игра, Григор Георгиев покачи на 2:0 след извеждащо подаване. В 61-ата минута гостите върнаха едно попадение с глава на Явор Въндев, който 15-минути по-късно бе изгонен от Мартин Богдев за втори жълт картон. Заради протести от резервната скамейка на Бдин бе изгонен и помощник треньорът.След двубоя поне трима футболисти от Бдин се оплакаха пред Канал 3, че от домакинския отбор са се опитвали да ги подкупят седмици по-рано, за да стигнат до победата. Опитните Мартин Керчев и Тодор Тимонов споделиха за телевизията, че неколкократно с тях са се свързвали непознати хора, които са предлагали пари и други неща, за да успеят да ги "пробият"."Слаб мач общо взето. Слаб съдия е Мартин Богдев", бяха първите думи на Тимонов. След тях бившият състезател в руското първенство беше попитан дали е вярно, че играчите на Бдин са получавали SMS-и и предложения, за да "легнат" на Пирин (ГД).Бившият футболист на Ботев, ЦСКА и Анжи каза, че SMS не е получавал, но много пъти са го търсили по телефона с предложения за подкуп. Казаното от Тимонов подкрепи и Мартин Керчев, който заяви категорично, че опитите за подкупи и корупция са истина.От ръководството на Бдин твърдят, че вече са подали жалба в прокуратурата и няма да оставят нещата така. С търсенето на справедливост се е заел и изпълнителният директор Иван Бербатов.Явор Въндев пък сподели, че не е получавал съобщения преди мача.
http://agencia.bg/sport/7734-Korupciq-s ... -Pirin-(GD)-Bdin-(Vidin)
Горна Джумая,на 1 мартъ 1923 година се основа първият спортенъ клубъ въ града ни подъ името Македония. вестник 'СПОРТ"12.12.1924г.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 28 апр 2012 20:57

Бе то хубаво канал 3, ама тия неща не се правят СЛЕД мача! Седмици по-рано са тормозени и си траят до последно. Няма да обяснявам как се действа в такива случаи ако действително искаш да хванат хората с парите. Във всеки случай сега вече говорят свободно и убедително, само да им повярваш... Самият Тимонов казва "Слаб мач". Е.... те това е истината. Ако умееха и двата отбора да играят по-добре отколкото говорят няма да има такива неща и се акцентира на футбола. Сега след дъжд качулка!

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 28 апр 2012 21:14

За да тръгне българският футбол нагоре , така нареченият "най-футболен окръг ' на БЪЛГАРИЯ -Благоевградски окръг -трябва да бъде поставен под "футболна карантина ".Там е най-голямата корупция , черното тото и т.н.,този сезон в Югозападната В група Пирин Разлог и Пирин Благоевград се състезават кой повече мача ще купи , в западната Б група положението е същото - Пирин Гоце Делчев ,Банско ,Симитли и Вихрен -Малеш се състезават кой в колко повече уредени мачове ще се включи .От Югозападна България има най-много съдии ,делегати ,администатори - всички те са рожба и ученици на корупционната система в БГ футбола, най-добрите бг футболисти се раждат в Югозапада и затова реформата в БГ футболът трябва да започне оттам , с решителна хирургическа намеса .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 28 апр 2012 23:15

СИЛНО КАЗАНО,ЯВНО НЕ СМЕ ЗА 'А' ГРУПА

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 28 апр 2012 23:18

ЯВНО И С ТАКИВА ФУТБОЛИСТИ БДИН НЕ СМЕ ЗА ТАМ

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 29 апр 2012 11:01

Както винаги, всичко това се казва СЛЕД ЗАГУБА. Къде бяха същите тези хора ПРЕДИ МАЧА? Защо тогава нищо не направиха и си мълчаха. Което също си е престъпление и също трябва да отиде на прокурор.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Футбол - България”