Берое - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Берое - Черно море
След днешната домакинска загуба от Локо Пд вече наистина няма за какво да играем освен за чест. Берое също общо взето не се борят за кой знае какво... само дето при липсата на титулярите, при това че гостуваме.. и при вероятната ниска мотивация след тия 2 загуби... очаквам да паднем безславно 2:0, това е логичната прогноза за мен. Надявам се да бъркам 

- Bojko Berojko
- Контакти:
Re: Берое - Черно море
Напълно безмислен мач,най-вероятно ще е Хикс! Бойко реми 0:0 ,с почити липсващи удари към 2-те врати.

Bojko Berojko написа:Напълно безмислен мач,най-вероятно ще е Хикс! Бойко реми 0:0 ,с почити липсващи удари към 2-те врати.
Точно обратното,и двата отбора са освобдени,ще има много голове,за мен мача е над 3,5 гола,залагай народе

-
- Контакти:
Освободено ще ни праснат с 3:0 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Освободено ще ни праснат с 3:0
Абе вие много лесно се предавате,до оня ден се пънахте,че ще биете ЦСКА,щото сте били Лудогорец а сега кво,тото ли играете?
Казвахте,че ваще ТИМ ли са не ги знам не продавали мачове

-
- Контакти:
Просто като виждам,че доиграват вече.....с ЦСКА и днес - екскурзийки за здраве без хъс и злоба.Добре,че малките се влагат,но не стига.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Крайно време е да ви бием.2:0
- Денислав Левскара
ogrizko написа:След днешната домакинска загуба от Локо Пд вече наистина няма за какво да играем освен за чест. Берое също общо взето не се борят за кой знае какво... само дето при липсата на титулярите, при това че гостуваме.. и при вероятната ниска мотивация след тия 2 загуби... очаквам да паднем безславно 2:0, това е логичната прогноза за мен. Надявам се да бъркам
Не искам да се заяждам, но преди днескашния мач с Локо, Черно море за какво се е борил? За евентуално четвърто място и ЛЕ ли? Айде малко по - сериозно да си говорим...1 април мина.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!