Арена Футбол спира излъчването на мачове "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Арена Футбол спира излъчването на мачове "А" група

Мнениеот Bourgas » 27 апр 2012 11:58

"Арена Футбол" преустановява прякото излъчване на мачовете от "Виктория футболно първенство" в Интернет, считано от днес. Спираме предаванията, въпреки, че искахме да направим революция с този продукт и да предоставим на феновете възможността да гледат пряко всички двубои от родното първенство. Ние инвестирахме много усилия и пари с надеждата да поставим началото на нова ера в отразяването на българския футбол.

За съжаление невъзможността да ни бъде осигурен ексклузивитет доведе до това, че нашият труд бе ограбен. Продуктът ни бе подложен на истинско пиратство от конкурентните ни сайтове и това доведе до сериозни загуби за нас. Най-активни в това отношение бяха колегите от Sportal.bg, Sportni.bg, Gol.bg, Gong.bg, gledaisport.com, Булфото...Те си позволяваха да публикуват видео и снимков материал от мачовете в "А" група без да имат нашето разрешение, а понякога дори излъчваха двубоите на живо.

Еми, момчета и момичета, издухахме го мощно :roll:

Странно е, че тази новина не я намирам към 13:45ч. Да не би да са се отказали?! :roll:
Последна промяна от Bourgas на 27 апр 2012 13:46, променено общо 1 път.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

100 години

Re: Арена Футбол спира излъчването на мачове "А" група

Мнениеот 100 години » 27 апр 2012 12:04

Духайте си. Някои си имаме собствена телевизия.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 апр 2012 12:07

Очаквано... На мен лично още от началото ми беше ясно, че това няма да е успешен проект, но си мислех, че ще издържи до края на сезона. А и едва-ли конкурентите са основните виновници за провала, просто те самите явно не са анализирали добре някои основни фактори за успеха на подобно начинание, щом изобщо го започнаха.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 27 апр 2012 12:15

Това е една добра новина.
Не виждах смисъл от тези предавания - отвратителна картина, без повторения, непрекъснато забинане, понякога сайта въобще не се отваряше. Заради тях една камара мачове бяха преместени в абсурдни часове и дни (понеделник 15:30, петък 13:30). По добре да ги няма.
Ако искаш да предаваш футбол по телевизията или интернет, то поне нека е леко професионално. А щом не искат да им се краде продукцията, да сложат 1 щампа на снимките и да видим как ще им ги ползват. Стриймовете не могат да ги спрат. Всеки може да ги пусне с що-годе норамална камера.
Последна промяна от haiobaio на 27 апр 2012 12:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 27 апр 2012 12:15

То и без това сезона свърши,да се надяваме от следващият някоя телевизия/и да го купят и да излъчват повече мачове,иначе аз не съм видял Гонг,Спортал да излъчват мачовете на живо ................ :)
Иначе за gledaisport е така,ама то това е сайт с линкове така че нормално
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 апр 2012 12:18

Идеята е, че го спират, друг е въпросът дали е било прпфесионално и прочие. Иначе за изместването в абсурдни часове, погледнете програмата на Черноморец като гост този полусезон... Но все пак поне да се бяха постарали до края на сезона.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 27 апр 2012 12:31

Bourgas написа:Идеята е, че го спират, друг е въпросът дали е било прпфесионално и прочие. Иначе за изместването в абсурдни часове, погледнете програмата на Черноморец като гост този полусезон... Но все пак поне да се бяха постарали до края на сезона.

Виж програмата на всички отбори, освен на богоизбраните. Реално футболът е за феновете и ако не могат да присъстват на стадиона, да го гледат в удобно време. Ако си на работа трябва да се криеш, за да гледаш мач или да си вземеш отпуск за да присъстваш. Лично аз тази година не можах да присъствам на куп мачове навън, а и тук в София, заради безумни часове.
Смятам, че спират мачовете, щото никой не им гледа бедняшкия сайт и не могат да си избият парите.
Най-хубаво ще е сега да преправят програмата до края на сезона и мачовете в делнични дни да ги преместят в почивни и без това никой няма да ги дава.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 апр 2012 12:36

Това с преправянето ми допада, но нали не смяташ, че ще го направят :) А за бягането от работа, отпуски и прочие... Прав си, много хора не отидоха даже и на домакинствата на отборите си.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 27 апр 2012 12:37

От една страна е добре- няма да слушам вече жалките напъни на изнежени коментаторчета, непознаващи голяма част от футболистите на терена. За перманентното плюене по Литекс няма какво да говорим. Само една камера, никакви повторения, кошмарно озвучаване, накъсвания и понякога- невъзможност изобщо да се гледа.
От друга страна обаче- все пак не на всеки мач имам възможност да отида. Та, колкото и да ме дразнеха все пак друго си е да гледаш мача с картина, отколкото да го следиш само чрез лайвскор или да го слушаш по радиото.
Постоянно повтарят, че продуктът им бил революционен, а в същото време не правеха абсолютно нищо, за да го развиват и да спечелят симпатиите на феновете. Дори напротив- понякога ни изнервяха до краен предел.
Дано от догодина има повече телевизионни мачове. Видя се, че "Арена Футбол" не е успешна. Аз лично се надявам ТВ7 да вземат повече мачове и да се дават поне по 4-5 мача на кръг. Няма да се учудя и ако ТВ+ проявят интерес към първенството ни.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 27 апр 2012 12:44

Blagoy написа:От една страна е добре- няма да слушам вече жалките напъни на изнежени коментаторчета, непознаващи голяма част от футболистите на терена. За перманентното плюене по Литекс няма какво да говорим. Само една камера, никакви повторения, кошмарно озвучаване, накъсвания и понякога- невъзможност изобщо да се гледа.
От друга страна обаче- все пак не на всеки мач имам възможност да отида. Та, колкото и да ме дразнеха все пак друго си е да гледаш мача с картина, отколкото да го следиш само чрез лайвскор или да го слушаш по радиото.
Постоянно повтарят, че продуктът им бил революционен, а в същото време не правеха абсолюто нищо, за да го развиват и да спечелят симпатиите на феновете. Дори напротив- понякога ни изнервяха до краен предел.
Дано от догодина има повече телевизионни мачове. Видя се, че "Арена Футбол" не е успешна. Аз лично се надявам ТВ7 да вземат повече мачове и да се дават поне по 4-5 мача на кръг. Няма да се учудя и ако ТВ+ проявят интерес към първенството ни.

Не, не трябва да сме с това мислене - "Като няма риба и ракът е риба". Ако нещо се прави - да се прави.
Ако аз не свърша нещо добре - не ми плащат или ме карат да го направя пак.
Предпочитам да го слушам по радиото или в лайвскор, отколкото всички неща, които описа ти, а и аз по-рано.

Върни се в “Футбол - България”