Честито на сините волейболистки!
Поредна победа на сини над червени извън футбола!
Очакваме да станете и шампионки след няколко месеца!
А феновете н ЦСКА за пореден път доказаха, че са "ГОРДОСТТА на БЪЛГАРИЯ"!!!
Левски - ЦСКА 3:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Левски - ЦСКА 3:2
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- POPCORN
- Контакти:
Re: Левски - ЦСКА 3:2
Самият ти пост малко не го разбрах.ебаваш ли се с феновете на ЦСКА не мога разбера как и да е.Гледах мача беше много интересен.Отдавна не бях глдал такъв при жените.честито на левскарките.Феновете на ЦСКА отдавна са надраснали свойте клубове и някой съперници.Жив пример Левски - ЦСКа волейбол мъже!Като гледах имахме и бая фенове сега при жените.Евала на хората които ходят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Самият ти пост малко не го разбрах.***ваш ли се с феновете на ЦСКА не мога разбера как и да е.Гледах мача беше много интересен.Отдавна не бях глдал такъв при жените.честито на левскарките.Феновете на ЦСКА отдавна са надраснали свойте клубове и някой съперници.Жив пример Левски - ЦСКа волейбол мъже!Като гледах имахме и бая фенове сега при жените.Евала на хората които ходят!
Заеби тая работа. С платени фенове всеки може. Жив пример баскетболния ЦСКА. Коен плащаше на Дучето и пълнеше залата. Гъркът пари не дава и никой не ходи.
-
- Контакти:
Пореден успех над вечния ни съперник ЦСкА. Този път го направиха женския волейболен тим на Левски Сиконко, след резултат 3:2 гейма за сините. Браво, че не се поддадоха на напрежението най вече в тайбрека и го затвориха с 22:20. Сега ви чакаме да ни зарадвате с шампионската титла. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- POPCORN
- Контакти:
djonik написа:POPCORN написа:Самият ти пост малко не го разбрах.***ваш ли се с феновете на ЦСКА не мога разбера как и да е.Гледах мача беше много интересен.Отдавна не бях глдал такъв при жените.честито на левскарките.Феновете на ЦСКА отдавна са надраснали свойте клубове и някой съперници.Жив пример Левски - ЦСКа волейбол мъже!Като гледах имахме и бая фенове сега при жените.Евала на хората които ходят!
Заеби тая работа. С платени фенове всеки може. Жив пример баскетболния ЦСКА. Коен плащаше на Дучето и пълнеше залата. Гъркът пари не дава и никой не ходи.
тоя па платени фенове.ти брато си много смешен как може да кажеш такова нещо бе?ти уред ли си бе?Яд, че е че нашите фенове ходят на всичко за ралзика от вас ли бе?Аз като бях на всички мачове в Шампионската по волейбол в България някой да не би да ми е дал пари или дучето да ми е дал нещо а?За разлика от вас ходиме да и подкрепяме.А не като вас на Левски - ЦСКа на мъжете си тръгнахте посредата на мача.Боли ама истина!И ако си изскрен и поне малко обективен ще си признаеш а не ми говориш глупости платени фенове.Дучето е много повече за разлика от вашата мишка Тепсиев където ми ходи гледа мачовете у А сектор!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- a boy named goo
- Контакти:
djonik написа:POPCORN написа:Самият ти пост малко не го разбрах.***ваш ли се с феновете на ЦСКА не мога разбера как и да е.Гледах мача беше много интересен.Отдавна не бях глдал такъв при жените.честито на левскарките.Феновете на ЦСКА отдавна са надраснали свойте клубове и някой съперници.Жив пример Левски - ЦСКа волейбол мъже!Като гледах имахме и бая фенове сега при жените.Евала на хората които ходят!
Не ти ли е минавало през акъла, че всъщност при Коен се пълнеше залата не защото той е плащал на някого,а просто защото тогава имаше отбор. Коен привлече едни наистина качетсвени играчи, както при мъжете, така и при жените. Това бяха състезатели, които имаха реален шанс да направят сериозен пробив в Европа. Единственото нещо, което беше необходимо на ЦСКА, това беше сроботката. Този проблем най-отчетливо си личеше при мъжете, където на няколко пъти губеха важни мачове именно заради липсата на сработеност. Жените като че ли по-лесно успяха да постигнат необходимият синхрон и спечелиха балканската лига. При Стерянопулос ЦСКА достигна дъното, гъркът започна да гони малкото останали качествени играчи и привлече на тяхно място едни едни недоказали се баскетболисти, което доведе до отлив на публика естествено.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
POPCORN написа:djonik написа:POPCORN написа:Самият ти пост малко не го разбрах.***ваш ли се с феновете на ЦСКА не мога разбера как и да е.Гледах мача беше много интересен.Отдавна не бях глдал такъв при жените.честито на левскарките.Феновете на ЦСКА отдавна са надраснали свойте клубове и някой съперници.Жив пример Левски - ЦСКа волейбол мъже!Като гледах имахме и бая фенове сега при жените.Евала на хората които ходят!
тоя па платени фенове.ти брато си много смешен как може да кажеш такова нещо бе?ти уред ли си бе?Яд, че е че нашите фенове ходят на всичко за ралзика от вас ли бе?Аз като бях на всички мачове в Шампионската по волейбол в България някой да не би да ми е дал пари или дучето да ми е дал нещо а?За разлика от вас ходиме да и подкрепяме.А не като вас на Левски - ЦСКа на мъжете си тръгнахте посредата на мача.Боли ама истина!И ако си изскрен и поне малко обективен ще си признаеш а не ми говориш глупости платени фенове.Дучето е много повече за разлика от вашата мишка Тепсиев където ми ходи гледа мачовете у А сектор!
Тоя пък другия

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- POPCORN
- Контакти:
Аз не съм казал че не лапа бе.казал ли съм такова нещо?Кой му плаща бе собственика на ЦСКа на волейбола ли бе, където нямат пари за топки?Смешна работа бе, не всичко е пари в тоя живот бе.Може да е всякакъв дучето ама ходи пред арестите и ги освобождава след мача нали а тепсиев кога го направи това ще се метна от някъде.Дучето просто иска най-доброто!Ама да ми кажеш, че ни плащат да ходиме на мачове това е най-смешното нещо което съм чувал през живота си.Кажи кой плаща да хода си взимам парите ще хода на всички мачове и на водна топка даже.ще съм ебати богатия!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
a boy named goo написа:djonik написа:POPCORN написа:Не ти ли е минавало през акъла, че всъщност при Коен се пълнеше залата не защото той е плащал на някого,а просто защото тогава имаше отбор. Коен привлече едни наистина качетсвени играчи, както при мъжете, така и при жените. Това бяха състезатели, които имаха реален шанс да направят сериозен пробив в Европа. Единственото нещо, което беше необходимо на ЦСКА, това беше сроботката. Този проблем най-отчетливо си личеше при мъжете, където на няколко пъти губеха важни мачове именно заради липсата на сработеност. Жените като че ли по-лесно успяха да постигнат необходимият синхрон и спечелиха балканската лига. При Стерянопулос ЦСКА достигна дъното, гъркът започна да гони малкото останали качествени играчи и привлече на тяхно място едни едни недоказали се баскетболисти, което доведе до отлив на публика естествено.
Принципно си прав. Само че какво значение има сработка, играчи,тактика и т.н. нали става въпрос за отбора. това значи ли, че ще заебете по същия начин и футболния цска, ако отиде на 8-о място, например. не се заяждам, просто казвам, че в България феновете, тези от агитките, изобщо не им пука за волейбол, баскетбол, или бадминтон. И понеже Коен го знаеше това, плащаше на Дучето. Не казвам, че е лошо. дебелия има талант за тази работа -да организира тълпата.
POPCORN написа:Аз не съм казал че не лапа бе.казал ли съм такова нещо?Кой му плаща бе собственика на ЦСКа на волейбола ли бе, където нямат пари за топки?Смешна работа бе, не всичко е пари в тоя живот бе.Може да е всякакъв дучето ама ходи пред арестите и ги освобождава след мача нали а тепсиев кога го направи това ще се метна от някъде.Дучето просто иска най-доброто!Ама да ми кажеш, че ни плащат да ходиме на мачове това е най-смешното нещо което съм чувал през живота си.Кажи кой плаща да хода си взимам парите ще хода на всички мачове и на водна топка даже.ще съм ***ти богатия!
Кой освобождава Дудучето,оня друаните дето ходят само за да правят простотии

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !