Не играх с Байерн заради червен картон с Левски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro65
Контакти:

Не играх с Байерн заради червен картон с Левски!

Мнениеот joro65 » 14 апр 2012 12:23

Спас Джевизов: Федерацията в България, вярна на синята идея, също помогна. Аз не играх на полуфинала с Байерн, защото ме изгониха срещу Левски. И се оказа, че наказанието важи и за международните мачове. Това е за първи и единствен път в историята.

Даааа.....така помагаха и тогава на правителствения отбор :)
Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Не играх с Байерн заради червен картон с Левски!

Мнениеот DANS » 14 апр 2012 12:26

Спас Джевизов: Не играх с Байерн заради червен картон с Левски! Няма друг такъв случай
14 април 2012

Шефът на ДЮШ на ЦСКА и легендарен нападател на армейците Спас Джевизов даде интересно интервю пред "24" часа, в което се върна назад в годините и си припомни за славните времена от началото на 80-те години на миналия век, когато "червените" стигат до полуфинал в турнира за КЕШ.

"За мен най-силният мач на ЦСКА от онова време е с Нотингам Форест там. Те бяха двукратни европейски шампиони, а ги надиграхме по всички правила. След това бяха пратили оферта за мен, но от ЦСКА я скрили. Незабравими години. Уникален отбор бяхме с невероятен треньор. И никой не мислеше за заплата. Аз моята така и не я видях цяла през всичките години, защото ми е голяма устата. На никого не съм цепел басма.

Най-важният ми гол? Много са. Не мога да ги разделя. Имам гол от центъра срещу Атлетико Мадрид на един турнир. Колко задни ножици съм правил. Лесно ли е с този ръст? Но никога не съм вкарвал само за мен, а за ЦСКА. Защо не стигнахме до финал за КЕШ? Никой нямаше да ни разреши. Бяхме подплашили всички и взеха мерки. То не бяха дузпи, не бяха фаулове. Набутаха ни в собствената врата. За какво сме им да играем финал с 50 фенове на стадиона. Тогава у нас си бе истинска желязна завеса. Сърбите и румънците бяха по-свободни. Заради това пробиха Цървена звезда и Стяуа.

Федерацията в България, вярна на синята идея, също помогна. Аз не играх на полуфинала с Байерн, защото ме изгониха срещу Левски. И се оказа, че наказанието важи и за международните мачове. Това е за първи и единствен път в историята. Световен прецедент. Как ли Дитер Хьонес, онзи с белите вежди, щеше да вкара, ако аз бях на терена? Никак! На Пламен Марков пък му разпориха крака. И също не игра. И пак бяхме по-силни от Байерн. В Мюнхен съдията им спечели мача. Иначе бяхме невероятно сплотени. Нямаше барове, нямаше фолкпевици. Всички бяхме семейни, ходехме си на гости", каза Джевизов
.

Нека се знае истината, кой кого и срещу кого по време на комунизма, "българите" в Подуене и БФС, ченгета и агенти бяха такива си останаха и до днес!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 14 апр 2012 12:40

Как само 1 КЕШ, поне 2. Това са пропуснати ползи. :lol: :lol: 8-)
Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 14 апр 2012 12:48

Защо отклонявате темата от ФАКТА ЧЕ, "българите", "патриотите", ченгета, агенти и комунисти от БФС(без никой от УЕФА да ги задължава) са лишили ЦСКА от основен играч в исторически и непостижим от друг БГ отбор полуфинал! къде е бил тогава Милко Балев така прославян днес от Геренската митология!?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 14 апр 2012 12:49

Спас дървото , така беше известен .Спомням си като играха срещу Сент Етиен , топката влизаше във вратата на французите и Спас дървото, вместо да я довкара във вратата я изкара от голлинията над гредата . :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 14 апр 2012 12:52

Мисля че тогава е имало правило картоните да важат за всички мачове,но не съм сигурен де.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 апр 2012 12:53

727150 написа:Спас дървото , така беше известен .Спомням си като играха срещу Сент Етиен , топката влизаше във вратата на французите и Спас дървото, вместо да я довкара във вратата я изкара от голлинията над гредата . :)

Може да беше дърво,но това не малоуважава факта,че още тогава се правеше всичко възможно да ни спрат,въпреки че се работеше против целия ни футбол.В царството на слепите и едноокия е цар,стига да е облечен в син екип!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 14 апр 2012 13:02

Old_death написа:
downlow написа:Мисля че тогава е имало правило картоните да важат за всички мачове,но не съм сигурен де.

Това "правило" бе измислено от БФС точно за тоя случай и никога повече не влезе в сила.До колкото зная няма друг такъв случай в световната футболна практика.

Да те са знаели че ще си изкара червен картон и така няма да играее и затова са приели това правило.
Последна промяна от downlow на 14 апр 2012 13:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2012 13:25

Ето какво направи БФС на 16 октомври 2008г. Мача който изпуска тогава Зе Руи е срещу Ботев Пловдив:

"Дисциплинарната комисия на БФС наказа полузащитника на ЦСКА Зе Руи с една среща лишаване от състезателни права и глоба от 800 лева заради червения картон на контролната среща със Славия (2:2) тази събота. Решения на Дисциплинарната комисия: По Т.1.След като разгледа инцидента на контролната футболна среща ЦСКА - Славия, на основание чл. 22, ал.1, буква Г, колона 4 и във връзка с чл. 16, ал.2, ДК наказва състезателя на ЦСКА - Жозе Руи Тавареш Да Вега с ЛСП 1 среща и глоба 800 лева. По Т.2. т-ви предварителен кръг на 1/32 финална фаза на турнира за купа България Форд Мото-Пфое." :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Bumer

Мнениеот Bumer » 14 апр 2012 13:33

Обаче милиционеро-чекистите не спират да учудват с безкрайната си наглост и незабравени оперативни похвати, и най-вече любимият им - като не можеш да отречеш някоя теза, оплюй авторът й на лична основа. Георги Градев им доказа, че Гонзо е играл незаконно, те запяха песента колко зле бил Градев и как нямал спечелено дело. Спас им казва, че милиционерите са го извадили от най-важният му мач в живота - срещу Байерн, те ти обясняват какво дърво бил Спас. :lol: :lol: Страшни, не е истина.

Върни се в “ЦСКА”