Преди време си мислих, че Светослав Табаков е яростен привърженик на "Реал" Мадрид. Това го казвам съвсем сериозно. С времето обаче все повече се убеждавам, че той не просто е симпатизант на "Валенсия", както се води, но и най - вече на Меси.
Интересна е тезата му да коментира възможностите за отсъждане на наказателен удар за "Барселона", но нищо така и не споменава за подобни ситуации за съперника, за червени картони за каталунците.
Много пъти съм го казвал и ще го кажа, че той може и разбира определено от футбол, но много сериозно бърка, че "Барселона" е последовател на "Аякс".
Това какво е казал Хосеп Гуардиола въобще не означава, че трябва да се вярва на приказките му. Всеизвестно е, че играчите на "Барселона" са свръхсимуланти и това, че пристрастията на господин Табаков са го заслепили, за да не види това, е много лошо. Нищо обаче не може да се направи вече.
Съдията не е единственият виновник за поражението снощи, но и не е нормално играчите на "Барселона" почти да не са контузени, а лазаретите на другите отбори да са пълни.
Футболът не е балет, господин Табаков! Ако си мислите, че вашият любимец е толкова велик, защо тогава вкарва голове с ръце?
Коментарът на Светослав Табаков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коментарът на Светослав Табаков
Някой като ви каже истината и излиза дявол
Всички радетели на "феърплея" миналата седмица мълчаха за двете чисти дузпи за Барса в Милано.
Къса памет?

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- cooldoctor
- Контакти:
Пълни глупости е писал Табаков и честно казано журналистите да си правят сметката, че дразнят много хора с подобни драсканици. Барселона щеше да бие Милан така или иначе. Те са най-добрия отбор и ще си спечелят ШЛ. Кви съдии кви пет лева. Реал М ли ще ги спре? Онез от Мадрид само хленчат 3 години, затова и БАРСА ги бие където ги хване и ги смазва като игра. Фенщината обаче е друго, това е г-н Табаков, който тръгва да ми разправя еди какво си. Да си гледа Локо Сф и да не се занимава с футбол от извънземна глактика. Нищо лично и да не се обижда!
За мен,дузпата за Барселона бе доста пресилена и по-скоро съдията сбърка като я даде (втората).Но пък в Италия не бе отсъдена 100% дузпа срещу Алексис.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:За мен,дузпата за Барселона бе доста пресилена и по-скоро съдията сбърка като я даде (втората).Но пък в Италия не бе отсъдена 100% дузпа срещу Алексис.
Добре, а защо не се коментират ситуациите, които не бяха дадени в полза на "Милан"? Приказката ми е, че в омразата към италианците с основание или не и в същото време в обичта към испанците, без да е ясно точно защо, се пренебрегват някои неща, но други се казват.
Между другото каква дузпа на Санчес имало в първия мач? Това беше чисто изпросване, но господин Табаков не гледа Калчо. Затова приказва така.
Интересното е, че ако това нещо се случи наяве с когото и да е, няма да приказва така, но иначе му е угодно на някой и си приказва ли приказва.
Последна промяна от hrclspr12 на 04 апр 2012 11:48, променено общо 1 път.
bultras4e написа:Някой като ви каже истината и излиза дявол![]()
![]()
Всички радетели на "феърплея" миналата седмица мълчаха за двете чисти дузпи за Барса в Милано.
Къса памет?
Въпрос: Спомни си втория мач в груповата фаза! Гол от засада, смешна дузпа и после е лесно. А защо пак срещу "Милан", че и миналата пролет срещу Моуриньо.
И още нещо - кога станаха болшинството от ударите, които пише в статистиката. Май бяха през второто полувреме нали? Първото полувреме ударите бяха подавания в ръцете на Абиати.
Последна промяна от hrclspr12 на 04 апр 2012 11:50, променено общо 1 път.
hrclspr12 написа:haha написа:За мен,дузпата за Барселона бе доста пресилена и по-скоро съдията сбърка като я даде (втората).Но пък в Италия не бе отсъдена 100% дузпа срещу Алексис.
Добре, а защо не се коментират ситуациите, които не бяха дадени в полза на "Милан"? Приказката ми е, че в омразата към италианците с основание или не и в същото време в обичта към испанците, без да е ясно точно защо, се пренебрегват някои неща, но други се казват.
Между другото каква дузпа на Санчес имало в първия мач? Това беше чисто изпросване, но господин Табаков не гледа Калчо. Затова приказва така.
Виж снимката по-горе-вратарят изобщо не докосва топката,а с две ръце го събаря на земята-това,ако не е дузпа,не знам кое е

П.п.Не съм фен на нито един от двата отбора

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:hrclspr12 написа:haha написа:За мен,дузпата за Барселона бе доста пресилена и по-скоро съдията сбърка като я даде (втората).Но пък в Италия не бе отсъдена 100% дузпа срещу Алексис.
Виж снимката по-горе-вратарят изобщо не докосва топката,а с две ръце го събаря на земята-това,ако не е дузпа,не знам кое е![]()
П.п.Не съм фен на нито един от двата отбора
Той не го докосва. Тук съм съгласен, но виж преди това какво повеждане има на топката, която всъщност е безнадеждно поведена напред. Виж това фрагмент! Гледал ли си Санчес в Италия?
99% дават ситуацията дузпа, защото нямат "топки", но това не е дузпа. Ами защо не коментираш ситуациите за "Милан"?
cooldoctor написа:Пълни глупости е писал Табаков и честно казано журналистите да си правят сметката, че дразнят много хора с подобни драсканици. Барселона щеше да бие Милан така или иначе. Те са най-добрия отбор и ще си спечелят ШЛ. Кви съдии кви пет лева. Реал М ли ще ги спре? Онез от Мадрид само хленчат 3 години, затова и БАРСА ги бие където ги хване и ги смазва като игра. Фенщината обаче е друго, това е г-н Табаков, който тръгва да ми разправя еди какво си. Да си гледа Локо Сф и да не се занимава с футбол от извънземна глактика. Нищо лично и да не се обижда!
Тъй ли? ШЛ щели да спечелят? Ами да ви дават титлата направо тогава

Пълни глуспоти0- ця; свят вижда, че ви подпират , вие обаче неее

Като фен на Атлети, Барса и Реал ги "обичам" еднакво. По-нагоре има снимка от
положението Ал.Санчес/Абиати в първия мач. Намерете си видео от положението Бензема/Т.Кортуа на
мача Реал М - Атлетико !!! Тогава решението беше дузпа и ЧК за вратаря . Още тогава казах че ЧК може и
да не се дава но дузпа си има . Като цяло Барселона се представи и в 2-та мача по-добре от Милан
и продължават. Дали е незаслужено ??? Аз не мисля че е незаслужено.
Не мога да отрека че съдята улесни мача на Барселона снощи защото ако полувремето беше завършило
1 :1, Милан просто щяха да наритат здраво Барса и можеше и да измъкнат Х (2 : 2) и да продължат !!!
положението Ал.Санчес/Абиати в първия мач. Намерете си видео от положението Бензема/Т.Кортуа на
мача Реал М - Атлетико !!! Тогава решението беше дузпа и ЧК за вратаря . Още тогава казах че ЧК може и
да не се дава но дузпа си има . Като цяло Барселона се представи и в 2-та мача по-добре от Милан
и продължават. Дали е незаслужено ??? Аз не мисля че е незаслужено.
Не мога да отрека че съдята улесни мача на Барселона снощи защото ако полувремето беше завършило
1 :1, Милан просто щяха да наритат здраво Барса и можеше и да измъкнат Х (2 : 2) и да продължат !!!