Дербито на кръга в първенството ни тази седмица е на Беркут.Дано покажем добрата игра и желанието от мача с Поморие.Пожелавам на Коцето да постигне 23 поредна победа и да за запази 100 процентовата му успеваемост начело на Ботев.
Прогноза-хубав футбол,много публика и победа за любимия отбор
Ботев-Нефтохимик,Събота от 17ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев-Нефтохимик,Събота от 17ч.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- burgazliqta
- Контакти:
Re: Ботев-Нефтохимик,Събота от 17ч.
Мача е троен отвсякаде погледнато.. Сигурен съм че атмосферата на стадиона ще е отлична и играта на двата отбора ще радва окото. И нека по-добрия победи.
Надявам се да е Нафтата за да гледаме догодина бургаско дерби.

[center]
[/center]

- raZorblade
купих си два билета днес и съм доволен..
прогноза - 1:0 или 2:1
бием ги , разликата става някакви си мизерни 2 точки и п-вото почва отначало
прогноза - 1:0 или 2:1

бием ги , разликата става някакви си мизерни 2 точки и п-вото почва отначало

Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
-
- Контакти:
Отиваме изпиваме им бирата, избухваме мощно. И се връщаме с 3 те точки в Бургас. Майни искам да влезнем заедно в "А" група ама нещо вие много задна давате. А пък нашите са много надъхани и няма да ви пощадят.
За бирите може и да ви угрее, но победата ще е наша, защото колкото и да са ви надъхани футболистите формата е временна, но класата е вечна!
Ако Шейховете се раздадат като срещу Любимец, Ботев нямат шанс. Все пак си мисля, че мачът ще завърши с бойко равенство - 1:1 или 2:2.
[center]
[/center]

Всичко друго, освен победа за Ботев, ще е сензация. Бием с 2:0 и се готвим за срещата във Варна. Успех на Нефтохимик и Етър в борбата за второто място!