Битката за титлата: ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Битката за титлата: ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2012 12:16

Споделям мнението, че темата за шампиона и шансовете на останалите отбори започва да вълнува все по голям брой привърженици. Нека не цапаме отделните теми и всеки да изрази мнението си и коментара относно това кой какви шансове има до края за титлата тук. Да започнем така:

Udoji90 написа:Понеже темата вече постепенно се пренесе към мачовете на съперниците, аз мога да се хвана на бас, че "Черноморец" няма да полегнат на "Левски" при никакви обстоятелства - дори да са на 10 точки след "сините", което на този етап изглежда нереално. "Локо" Пд също ще играят сериозно срещу "Левски", макар много хора да се съмняват в това. Дори и един отбор на "Берое", който беше нарочен, че поляга на "Левски", ще затрудни максимално "сините" на "Герена", защото играе много добре през пролетта. Така че "сините" има къде да загубят точки, както и ние, както и другите 3 претендента. Обаче за момента "Лудогорец" ми изглежда по-голяма заплаха от "Левски", така че по-добре довечера Х, отколкото 2. Не по-малко важно е "акулите" да стъпят накриво в "Овча купел" - още през зимата говорех, че никой не трябва да отписва "Черноморец", макар на пръв поглед програмата им да е трудна. Вече и "Литекс" започват да ме притесняват, но пък ме радва фактът, че ги срещаме чак в предпоследния кръг, когато нещата вече може да са решени, Присо пак ще е в игра, пък и сме на свой терен. А и Стоичков не се е доказал като кой знае какъв треньор. ;)

по повод първото ти изречение, знаеш ли какво четох тези дни в един жълт весник. че условието на митко събев да пусне херо в подуене било нашите приятелки да дадат 3те точки на черноморец в мача между тях, който се пада една седмица преди обявената дата за оповестяване на нов треньор, която умишлено била насрочена точно след мача им с бургас. отделно и 150 000 евро неустойка. тъй че ако това въобще е вярно, черноморец си афишират място в тройката. мен лично това да побядат нагласено в софия много ме съмнява, просто споделям прочетеното от мен
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 24 май 2012 19:12, променено общо 46 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Битката за титлата: ЦСКА

Мнениеот subzero » 02 апр 2012 12:24

Само факта,че вестника в жълт трябваше да те спре да напишеш тая глупост. Иначе благодаря за това,че слагате Черноморец сред фаворитите. Шанса Херо да отиде в Левски клони към 0 . ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 апр 2012 12:28

Мен също много ме съмнява новината, която си споменал. Според мен въпросният мач ще се реши изцяло на терена.
Аз обаче бих внесъл едно уточнение относно "Локо" Пд. Казах, че ще се хвърлят здраво срещу "Левски", но това е само при положение, че или "Локо" не успеят да стигнат до финал за Купата, или ако стигнат, финалът да не бъде близко до мача от А група между "Локо" и "Левски", който е на 6. май. Просто има логика Кокала да запази някои играчи за финала, ако отборът му стигне до него, но като си спомня, че в предишните сезони финалът беше около 24. май, не мисля, че в случая има такъв риск. Пък и преди висчко ще бъде трудно на "Локо" да елиминират "Литекс" като гост.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 02 апр 2012 13:17

Udoji90 написа:Мен също много ме съмнява новината, която си споменал. Според мен въпросният мач ще се реши изцяло на терена.
Аз обаче бих внесъл едно уточнение относно "Локо" Пд. Казах, че ще се хвърлят здраво срещу "Левски", но това е само при положение, че или "Локо" не успеят да стигнат до финал за Купата, или ако стигнат, финалът да не бъде близко до мача от А група между "Локо" и "Левски", който е на 6. май. Просто има логика Кокала да запази някои играчи за финала, ако отборът му стигне до него, но като си спомня, че в предишните сезони финалът беше около 24. май, не мисля, че в случая има такъв риск. Пък и преди висчко ще бъде трудно на "Локо" да елиминират "Литекс" като гост.

Купата ще я земат Литекс или Лудогорец. Съмнявам се Локо да бие Литекс в Ловеч... Локо са домакински отбор, затова и са назад в класирането. Като домакин от 11 мача имат 10 победи и 1 загуби (от нас), на вън незнам как са, но 100% имат по-малко победи отколкото равни и загуби.

Относно титлата. Ако Левски и Лудогорец си врътнат 1 Х довечера, направо ще се самоубият. Аз вярвам, че ЦСКА ще е шампион, нашите момчета играят със сърце, публиката почна да се връща на стадиона, на гостуванията винаги се чувстваме домакини... на ЦСКА и програма не е кой знае колко трудна до края на първенството, домакинстваме на Черно море, Литекс, гостувания на Славия, Миньор, Лудогорец (в последния кръг, до тогава се надявам всичко да е решено...), така че аз смятам мачовете с Черно Море и Литекс за сигурни, както и гостуванията на Славия и Миньор (въпреки, че са възможни грешки в тези мачове... но съм оптимист, щом бихме Локо навън, ще бием и тях).
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 02 апр 2012 13:27

така че аз смятам мачовете с Черно Море и Литекс за сигурни, както и гостуванията на Славия и Миньор (въпреки, че са възможни грешки в тези мачове... но съм оптимист, щом бихме Локо навън, ще бием и тях).
Не бъдете толкова сигурни в победата си над Черно море. И Лудогорец брояха мача с нас за сигурна победа, но видяхте какво стана. Немога да разбера от къде такова самочувствие у вас софийските отбори. Само преди 10 дни "червените" се бяхте изпокрили из миши дупки и след два провала на другите грандомани от Герена станахте голям отбор. И кого толкова победихте? Вчера бе една мъка в Севлиево, не ти е работа. Само малко не стигна на Видима да измъкне нещо и като чета ще кажеш сте победили най-малко Ювентус и Арсенал. Абе смешна работа! Които да стане шампион ще е един от най-смешните шампиони на България. И ако не са съдииските помощи(както за вас, така и за сините) ще имате поне по 10 точки по-малко на сезон.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 02 апр 2012 13:34

Morgause написа:
Udoji90 написа:Мен също много ме съмнява новината, която си споменал. Според мен въпросният мач ще се реши изцяло на терена.

Купата ще я земат Литекс или Лудогорец. Съмнявам се Локо да бие Литекс в Ловеч... Локо са домакински отбор, затова и са назад в класирането. Като домакин от 11 мача имат 10 победи и 1 загуби (от нас), на вън незнам как са, но 100% имат по-малко победи отколкото равни и загуби.

Относно титлата. Ако Левски и Лудогорец си врътнат 1 Х довечера, направо ще се самоубият. Аз вярвам, че ЦСКА ще е шампион, нашите момчета играят със сърце, публиката почна да се връща на стадиона, на гостуванията винаги се чувстваме домакини... на ЦСКА и програма не е кой знае колко трудна до края на първенството, домакинстваме на Черно море, Литекс, гостувания на Славия, Миньор, Лудогорец (в последния кръг, до тогава се надявам всичко да е решено...), така че аз смятам мачовете с Черно Море и Литекс за сигурни, както и гостуванията на Славия и Миньор (въпреки, че са възможни грешки в тези мачове... но съм оптимист, щом бихме Локо навън, ще бием и тях).

Как стигна до заключението, че мачовете с Черно Море и Литекс са сигурни, си нямам на идея! Мач за мач и това е положението, няма какво да губим от тука до края, така че всеки мач си е финал .
Другите отбори има къде да загубят точки, но най важното е ние да си вземем мачовете до този с ЛЕвски !
Хубавото е, че нямаме повече мачове извън София, а това си е преимущество , откдето и да го погленеш за отбори като Левски и ЦСКА (Лудогорец е последен кръг).

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 апр 2012 13:41

Впрочем аз смятам, че е малко прибързано да започваме такава тема. Коментирах другите отбори, защото видях, че сред вас имаше някои хора, които изразиха мнение за конкурентите ни, та реших и аз да се изкажа по въпроса.
Ако реално обаче погледнем на нещата, аз поне засега изобщо не говоря за титла. Знаем колко бързо се менят настроенията - пред 2-3 мача си плюехме играчите при победите над "Монтана" и "Локо" Сф, после бихме "Локо" Пд и веднага станахме оптимисти, понеже "Левски" и "Лудогорец" се издъниха, доброто настроение се запази след "Видима" и "Берое", макар че и двата мача бяха мъка, но като нищо пак амбициите ни може да се сгромолясат още срещу "Славия" примерно.
ОК, в добра серия от резултати сме. Но какво сме постигнали като цяло след последната победа над "Видима"? Нищо повече от гарантирано място в първите 8, понеже "Миньор" вече и на теория не могат да ни настигнат. ;) Нека постигаме целите една по една. Вече сме сигурни в първата половина, после се целим към гарантиране на място в първите 5 (толкова отбори се откъснаха пред другите), след това гледаме да влезем в първите 3-4 (зона Европа) и чак накрая може евентуално да се опитаме да станем шампиони.
Така че цели 8 кръга преди края е несериозно да говорим за титла. Предвид треньорсите смени, продажбите на добри играчи, контузените, наказаните, Анисе и т.н., не бива да поставяме непосилни искания пред отбора. За мен лично ще е добре просто да стигнем до европейско участие. Не ме разбирайте погрешно - не казвам, че не вярвам в отбора. Просто титлата не трябва да бъде фикс-идея. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 апр 2012 13:47

ti4a70 написа:така че аз смятам мачовете с Черно Море и Литекс за сигурни, както и гостуванията на Славия и Миньор (въпреки, че са възможни грешки в тези мачове... но съм оптимист, щом бихме Локо навън, ще бием и тях).
Не бъдете толкова сигурни в победата си над Черно море. И Лудогорец брояха мача с нас за сигурна победа, но видяхте какво стана. Немога да разбера от къде такова самочувствие у вас софийските отбори. Само преди 10 дни "червените" се бяхте изпокрили из миши дупки и след два провала на другите грандомани от Герена станахте голям отбор. И кого толкова победихте? Вчера бе една мъка в Севлиево, не ти е работа. Само малко не стигна на Видима да измъкне нещо и като чета ще кажеш сте победили най-малко Ювентус и Арсенал. Абе смешна работа! Които да стане шампион ще е един от най-смешните шампиони на България. И ако не са съдииските помощи(както за вас, така и за сините) ще имате поне по 10 точки по-малко на сезон.

Мачът с Морето хич не е сигурен, факт. Но поне сме домакини, а знаеш, че в София няма как да не бъдем фаворити, в каквато и форма да сме. Спомням си един мач с Локо Пд миналата година на Васил Левски. Тогава пловдивчани бяха били Левски, като гости и едва ли не идваха да ни разпердушинят. Ние бяхме в ужасна форма, но преди мача казах, че по никакъв начин провинциален отбор не може да бъде фаворит на Армията. Самият двубой мина с тотално преимущество на ЦСКА и само късметът спаси Локо от разгром.
Вашата визита беше също в много тежък момент за нас след загубите от Левски и Черноморец, и равенството с Видима. Но и вас победихме.

Относно нашата радост в момента - човече, постави се на наше място. С този състав и с тези постоянни удари от всякъде, дали нямаме повод да се радваме, че сме на първо място с такава преднина? Казваш, че на Видима малко не им стигнало да измъкнат нещо, но това съвсем не е вярно. Втори мач подред не допускаме реално голово положение пред нашата врата. Да не говорим, че изпуснахме поне още 2-3 гола.
Може да не играем кой знае колко красиво, но шест поредни победи са си добра серия, както и да я погледнеш. Да не говорим, че една от тези шест победи беше на стадион, на който никой друг досега не беше взимал точка. А ние победихме 3:0.
Вижда се, че в момента ни е много по-лесно да играем на контри, отколкото да водим играта. Затова и според мен срещу по-добрите отбори ще ни е дори по-лесно, отколкото срещу затварящи се такива.

Всичко е възможно до края на шампионата, общо взето всеки измежду първите 5 отбора има своите шансове. Но е факт, че тази преднина ни дава и самочувствие, и предимство.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 02 апр 2012 13:52

Udoji90 написа:Впрочем аз смятам, че е малко прибързано да започваме такава тема. Коментирах другите отбори, защото видях, че сред вас имаше някои хора, които изразиха мнение за конкурентите ни, та реших и аз да се изкажа по въпроса.
Ако реално обаче погледнем на нещата, аз поне засега изобщо не говоря за титла. Знаем колко бързо се менят настроенията - пред 2-3 мача си плюехме играчите при победите над "Монтана" и "Локо" Сф, после бихме "Локо" Пд и веднага станахме оптимисти, понеже "Левски" и "Лудогорец" се издъниха, доброто настроение се запази след "Видима" и "Берое", макар че и двата мача бяха мъка, но като нищо пак амбициите ни може да се сгромолясат още срещу "Славия" примерно.
ОК, в добра серия от резултати сме. Но какво сме постигнали като цяло след последната победа над "Видима"? Нищо повече от гарантирано място в първите 8, понеже "Миньор" вече и на теория не могат да ни настигнат. ;) Нека постигаме целите една по една. Вече сме сигурни в първата половина, после се целим към гарантиране на място в първите 5 (толкова отбори се откъснаха пред другите), след това гледаме да влезем в първите 3-4 (зона Европа) и чак накрая може евентуално да се опитаме да станем шампиони.
Така че цели 8 кръга преди края е несериозно да говорим за титла. Предвид треньорсите смени, продажбите на добри играчи, контузените, наказаните, Анисе и т.н., не бива да поставяме непосилни искания пред отбора. За мен лично ще е добре просто да стигнем до европейско участие. Не ме разбирайте погрешно - не казвам, че не вярвам в отбора. Просто титлата не трябва да бъде фикс-идея. ;)

В ЦСКА всичко освен титла е провал. Имаме шанса да станем шампиони, трябва да вярваме, че ще станем! 6 точки не се топят толкова лесно!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 02 апр 2012 14:04

Morgause написа:
Udoji90 написа:Впрочем аз смятам, че е малко прибързано да започваме такава тема. Коментирах другите отбори, защото видях, че сред вас имаше някои хора, които изразиха мнение за конкурентите ни, та реших и аз да се изкажа по въпроса.

В ЦСКА всичко освен титла е провал. Имаме шанса да станем шампиони, трябва да вярваме, че ще станем! 6 точки не се топят толкова лесно!

Те и 7 точки преди години не се топяха толкова бързо ама ни ги стопиха. 6 точки се стопяват с 3 равни мача. Така че нека да не бързаме. Мач за мач и каквото стане. Мачът срещу сините ще покаже дали ще се борим за титла или за място в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”