Какво си позволява Бойко Борисов?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Какво си позволява Бойко Борисов?

Мнениеот Hrabar » 25 мар 2012 22:52

Премиерът на България Бойко Борисов отвърна на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, както и на представители на "червения" тим по повод атаките, че помага на Левски да стане шампион.

В предаването „Винаги в неделя“ Борисов заяви: „Да не излезе накрая така, че ЦСКА да стане шампион и г-н Младенов да трябва да обяснявам, че сме му помагали. Помагам на всички, които дойдат при мен. Спас Джевизов дори идва при мен, за да помагам на юношите на ЦСКА, за да играят на стадиона на спортното министерство. Ако мога, с радост и на тях ще помогна. Но ги съветвам да не употребяват такива думи, защото не е хубаво.“

„Надявам се Стойчо Младенов, когото уважавам много, да не говори повече глупости, как имало едва ли не някаква правителствена поръчка Левски да стане шампион. Видяхте, че днес Миньор би Левски, а ЦСКА разгроми Локо Пловдив“, категоричен бе Бойко Борисов.

Премиерът на България разкри, че в момента е с контузия, но за сметка на това вдига от лежанка 140-145 килограма.

Този човек, за който аз съм гласувал(извинявам се на всички и се покайвам горко) дава ли си сметка, какви ги върши?

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ? ПОДАРИ БУЛГАРТАБАК САМО И САМО МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ОТБОР ДА ИМА СПОНСОР!

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ?

ИЗБОРИ 2013!
Последна промяна от Hrabar на 25 мар 2012 22:56, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Какво си позволява Бойко Борисов?

Мнениеот Teo » 25 мар 2012 22:58

„Да не излезе накрая така, че ЦСКА да стане шампион и г-н Младенов да трябва да обяснявам, че сме му помагали. Помагам на всички, които дойдат при мен.

ООО ВЕРНО ЛИ? вържи си гащите още от са, КЪДЕ СА БАЗИТЕ Е, за КАКВО НИ ВЗЕХТЕ 4-ти километър АА???

На изборите гориш това е.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 мар 2012 23:00

Атанас Бостанджиев е главен изпълнителен директор на "ВТБ Капитал" и шеф на лондонския офис на компанията. Българската връзка в сделките за "Булгартабак" и с "Левски" даде специално финансово-футболно интервю за "24 часа".

- Кое помогна повече за реализирането на добрата за българския футбол сделка - съветът на Бойко Борисов или желанието ви освен финансова да бъдете и социално отговорна институция?

- Мога да кажа, че и двете - и нашето желание, и съветът от премиера.

- Как точно преминахте на ръзговори за "Левски" с премиера? Покрай сделката за "Булгартабак" ли се случи? Или след финализирането й Бойко Борисов просто дойде и ви даде съвет да инвестирате в "Левски"?

- Ние просто се посъветвахме с него каква посока да поемем. И той ни препоръча, че това е една от най-добрите посоки, които можем да поемем. Тоест, че едно спонсорство на българския футбол би било доста добро и за нас. И от тази гледна точка реализирахме този проект.

:!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 мар 2012 23:01

Teo написа:„Да не излезе накрая така, че ЦСКА да стане шампион и г-н Младенов да трябва да обяснявам, че сме му помагали. Помагам на всички, които дойдат при мен.

ООО ВЕРНО ЛИ? вържи си гащите още от са, КЪДЕ СА БАЗИТЕ Е, за КАКВО НИ ВЗЕХТЕ 4-ти километър АА???

Бе той, че трябва да изгори е ясно, но ако това ви е основният мотив да не гласувате за него.. много жалко!

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 25 мар 2012 23:02

ей голямо чудо станало и на вас може да ви намери :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 мар 2012 23:03

ЕМИЛ написа:Скрий се някъде смешник .

Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
от ЕМИЛ на 25 Мар 2012 13:47

shotgun blues написа:
Винкел !
гризнахме го
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 23:04

Hrabar написа:
Премиерът на България Бойко Борисов отвърна на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, както и на представители на "червения" тим по повод атаките, че помага на Левски да стане шампион.

В предаването „Винаги в неделя“ Борисов заяви: „Да не излезе накрая така, че ЦСКА да стане шампион и г-н Младенов да трябва да обяснявам, че сме му помагали. Помагам на всички, които дойдат при мен. Спас Джевизов дори идва при мен, за да помагам на юношите на ЦСКА, за да играят на стадиона на спортното министерство. Ако мога, с радост и на тях ще помогна. Но ги съветвам да не употребяват такива думи, защото не е хубаво.“

„Надявам се Стойчо Младенов, когото уважавам много, да не говори повече глупости, как имало едва ли не някаква правителствена поръчка Левски да стане шампион. Видяхте, че днес Миньор би Левски, а ЦСКА разгроми Локо Пловдив“, категоричен бе Бойко Борисов.

Премиерът на България разкри, че в момента е с контузия, но за сметка на това вдига от лежанка 140-145 килограма.

Този човек, за който аз съм гласувал(извинявам се на всички и се покайвам горко) дава ли си сметка, какви ги върши?

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ? ПОДАРИ БУЛГАРТАБАК САМО И САМО МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ОТБОР ДА ИМА СПОНСОР!

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ?

ИЗБОРИ 2013!

Ти не си наред бе, драги.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 25 мар 2012 23:05

MoNteSo написа:
Teo написа:„Да не излезе накрая така, че ЦСКА да стане шампион и г-н Младенов да трябва да обяснявам, че сме му помагали. Помагам на всички, които дойдат при мен.

Бе той, че трябва да изгори е ясно, но ако това ви е основният мотив да не гласувате за него.. много жалко!

А кой да ни е мотива? Подарява Булгартабак, по всичко личи ще подари Летище София на ТИМ...подаръци, подаръци...

За какво го избрахме бе? Нали трябваше да е различен от предишните?

ВЪН!
Последна промяна от Hrabar на 25 мар 2012 23:06, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 мар 2012 23:05

ЕМИЛ написа:Щом и след днешната ви победа нападате Левски и говорите за директива значи нищо не става от вас .Ето за това ще си останете скапан розов отбор .

:lol: :lol: :lol:
Я сега обясни, каква сила са Локо Пловдив и как са полегнали на ЦСКА! 8-)
Тия ще ме уморят с техните агентурни комбинации. :lol:
И ЦРУ да им стане донор, все тая... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 мар 2012 23:07

пак ли тази директива ,абе хора ЛЕВСКИ загуби купата,не играе нищо в първенството ,като следващите 2 мача с ЛИТЕКС и ЛУДОГОРЕЦ може да се прости окончателно с титлата,и вие продължвате,явно Младенов наистина знае как да промива мозъци и да внася напрежение
Изображение
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”