Лично за мен спада на формата на Паломино е очевидна!
Марлон в момента е пълна дупка - като крило не става, но в днешния мач, където игра в центъра пак ми се стори, че не е достатъчно ефективен - в дефанзивен план е кръгла нула - видях само една отнета топка, останалото време бяга като муха без глава и гони на пръв поглед противниковите играчи да им вземе топката, ама май я няма идеята наистина да вземе някаква топка, много е дребен и нестабилен... според мен е едно малко трансферно разочарование

Петър Денчев... май доста хора във форума го харесват, обаче за мен е доста флегматичен човека, особено за този пост... да, може да спаси някакви положения, ако противниците бият в него, ама като се иска рефлекс действа доста забавено... твърде е спокоен, доста повече отколкото трябва и нямаше да се изненадам, ако днеска Занев му беше вкарал от 40 метра.... играта му с крака е просто ужасяваща, да не каже, че много рядко съм виждал вратар с толкова ужасна игра с крака ...защитата ни е принципно стабилна, ама за мен този компонент внася известна несигурност в защитата ни и всеки ден се питам кога ще подаде на някой от противниковите играчи и ще ни вкарат измислен вратарски гол. Не е лоша резерва, но за титуляр според мен не става