Тодор Янчев се завръща в ЦСКА за мача на "Лаута"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Тодор Янчев се завръща в ЦСКА за мача на "Лаута"

Мнениеот Teo » 23 мар 2012 13:38

Хванатите със забранени стимуланти футболисти на ЦСКА Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов ще имат право да играят за ЦСКА в дербито с Локомотив Пловдив, съобщава Нова ТВ. Днес следобед БФС ще възстанови състезателните им права до 5 април. Тогава ще се вземе решение дали наказанието, което беше три месеца и вече изтече, ще бъде продължено. Въпреки това Стоянов със сигурност няма да попадне в групата на ЦСКА, тъй като все още контузията му не е отшумяла. Припомняме, че Янчев и Трифонов не тренираха със своите съотборници по време на подготвителния период, за да избегнат излишни неприятности. Поради тази причина едва ли двамата ще са в добро функционално състояние. Въпреки това не е изключено Стойчо Младенов да разчита на тях за мача на "Лаута" срещу Локомотив.

Прекрасна новина :P , Капитана трябва да застане на кораба и да ни поведе, успех на Румбата 8-)

Makavelli
Контакти:

Re: Тодор Янчев се завръща в ЦСКА за мача на "Лаута"

Мнениеот Makavelli » 23 мар 2012 13:47

Споделям напълно мнението ти, но това което ме притеснява е БФС. Ако случайно станем шампиони, а на въпросните играчи им увеличат наказанията ще има голяма олелия и като нищо БФС да ни накаже с отнемане на точки.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 23 мар 2012 13:47

Много е рисковано да започнат като титуляри.Не са готови нито психически,нито физически,нито игрово.Мача с Берое в сряда е много по-добър момент за тяхното завръщане.Дай Боже на 5 април когато се решава съдбата им тази същата съдба да е благосклонна към тях и да не бъде удължено наказанието.САМО ЦСКА !!!
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2012 13:48

Makavelli написа:Споделям напълно мнението ти, но това което ме притеснява е БФС. Ако случайно станем шампиони, а на въпросните играчи им увеличат наказанията ще има голяма олелия и като нищо БФС да ни накаже с отнемане на точки.

Като се замисля, може да стане нещо такова :|
Последна промяна от Teo на 23 мар 2012 13:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 23 мар 2012 13:49

Makavelli написа:Споделям напълно мнението ти, но това което ме притеснява е БФС. Ако случайно станем шампиони, а на въпросните играчи им увеличат наказанията ще има голяма олелия и като нищо БФС да ни накаже с отнемане на точки.

Викаш, ще ударят един закон със задна дата и всичко е готово ! Ако нещо такова стане, то тяхния лиценз ще отиде на кино .....

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 23 мар 2012 13:51

Beck's написа:

Викаш, ще ударят един закон със задна дата и всичко е готово ! Ако нещо такова стане, то тяхния лиценз ще отиде на кино .....

Не е нещо, което не сме виждали нали :) За едни закони със задна дата, за други арбитражи с по скорошна дата ... въобще приказна картинка

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2012 13:52

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Само не и Тодор Янчев...

По-добре в тоя мач да играе, защото Дюлгеров едва ли ще се справи ;)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 23 мар 2012 13:54

Teo написа:

Малко съм разко_лебан относно Трифонов. Кой според вас е по добре да играе ляв бек ?
Аз съм благодарен на господ , че не се отърваха от Адемар , защото щеше да е страшно !
Последна промяна от Beck's на 23 мар 2012 13:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 мар 2012 13:55

Beck's написа:
Teo написа:

Малко съм разкол**** относно Трифонов. Кой според вас е по добре да играе ляв бек ?
Аз съм благодарен на господ , че не се отърваха от Адемар , защото щеше да е страшно !

Предпочитам Румбата, лично мнение 8-)

Върни се в “ЦСКА”