Прекрасна новина

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Makavelli написа:Споделям напълно мнението ти, но това което ме притеснява е БФС. Ако случайно станем шампиони, а на въпросните играчи им увеличат наказанията ще има голяма олелия и като нищо БФС да ни накаже с отнемане на точки.
Makavelli написа:Споделям напълно мнението ти, но това което ме притеснява е БФС. Ако случайно станем шампиони, а на въпросните играчи им увеличат наказанията ще има голяма олелия и като нищо БФС да ни накаже с отнемане на точки.
Beck's написа:Makavelli написа:Споделям напълно мнението ти, но това което ме притеснява е БФС. Ако случайно станем шампиони, а на въпросните играчи им увеличат наказанията ще има голяма олелия и като нищо БФС да ни накаже с отнемане на точки.
Викаш, ще ударят един закон със задна дата и всичко е готово ! Ако нещо такова стане, то тяхния лиценз ще отиде на кино .....
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Само не и Тодор Янчев...
Teo написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Само не и Тодор Янчев...
По-добре в тоя мач да играе, защото Дюлгеров едва ли ще се справи
Beck's написа:Teo написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Само не и Тодор Янчев...
По-добре в тоя мач да играе, защото Дюлгеров едва ли ще се справи
Малко съм разкол**** относно Трифонов. Кой според вас е по добре да играе ляв бек ?
Аз съм благодарен на господ , че не се отърваха от Адемар , защото щеше да е страшно !
Потребители, разглеждащи този форум: Perroquet и 13 госта