Пиронкова-Мартич
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пиронкова-Мартич
Днес около 17:00-17:30 Цвети Пиронкова излиза в мач срещу Петра Мартич от първия кърг на турнира в Маями! Мача е на корт номер 1 и ще може да се наблюдава в нета! Мача е втори за деня! Успех на Цвети напълно преодолима съперничка!!!
Re: Пиронкова-Мартич
Петра Мартич не е в графата "напълно преодолима" особено за нашето Цвети.Хърватката спечели някакъв турнир на ниво WTA скоро.Освен това букмейкърите дават сериозно предимство за Мартич.Все пак успех на Цвети и дано победи.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Много смешни заглавие по медиите, как може да твърдят, че Мартич и Кукушкин са елементарен, преодолим, лесен жребий или какво беше още. Нашите са аутсайдери и в двата мача надявам се да успеят да отстранят хърватката и казахстанеца (руснак), но ще е много трудно. Явно щом не са ги чували са преодолими абе големи спецове, а ми пишат в графа тенис, а не знаят кой къде се намира в топ 100.
ами нали нашите тенисисти претендират че са добри ? ако се плашат от тези защо изобщо се състезават????
- Пловдивчанинът
- Контакти:
pirinblg2 написа:ами нали нашите тенисисти претендират че са добри ? ако се плашат от тези защо изобщо се състезават????
Аз не казвам, че трябва да се плашат от някои тенисисти, исках да кажа, че медиите ги правят фаворити в мачове, които са със съперници на тяхното ниво и дори и малко по-добри от тях.
Пловдивчанинът написа:Много смешни заглавие по медиите, как може да твърдят, че Мартич и Кукушкин са елементарен, преодолим, лесен жребий или какво беше още. Нашите са аутсайдери и в двата мача надявам се да успеят да отстранят хърватката и казахстанеца (руснак), но ще е много трудно. Явно щом не са ги чували са преодолими абе големи спецове, а ми пишат в графа тенис, а не знаят кой къде се намира в топ 100.
+1 Женския тенис не го следя,но за Кукушкин да се каже че е лесно преодолим е меко казано странно.Само преди два месеца победи Троицки,Монфис и игра 1/8 на Аус Опен.Спечелил е титла от АТП и е дълбоко в топ 100.Гришо с няколко титли от чаланджъри,ако е фаворит с/у него здраве му кажи

- Пловдивчанинът
- Контакти:
LIMASSOL написа:Пловдивчанинът написа:Много смешни заглавие по медиите, как може да твърдят, че Мартич и Кукушкин са елементарен, преодолим, лесен жребий или какво беше още. Нашите са аутсайдери и в двата мача надявам се да успеят да отстранят хърватката и казахстанеца (руснак), но ще е много трудно. Явно щом не са ги чували са преодолими абе големи спецове, а ми пишат в графа тенис, а не знаят кой къде се намира в топ 100.
+1 Женския тенис не го следя,но за Кукушкин да се каже че е лесно преодолим е меко казано странно.Само преди два месеца победи Троицки,Монфис и игра 1/8 на Аус Опен.Спечелил е титла от АТП и е дълбоко в топ 100.Гришо с няколко титли от чаланджъри,ако е фаворит с/у него здраве му кажи
Освен това има победи от играчи в топ 10 и няколко много силни мачове срещу играчи от топ 10.
имате голяма грешка, мачовете от първия кръг на този турнир не се предават по телевизията
а се преват тезо след седмица
но винаги има лайвскор
а се преват тезо след седмица
но винаги има лайвскор
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
pirinblg2 написа:Днес около 17:00-17:30 Цвети Пиронкова излиза в мач срещу Петра Мартич от първия кърг на турнира в Маями! Мача е на корт номер 1 и ще може да се наблюдава в нета! Мача е втори за деня! Успех на Цвети напълно преодолима съперничка!!!
МачЪТ ... Все пак, благодаря за информацията. Спести ми ровене из мрежата.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
аз пък си мисля че ще бие
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!