СЪС "СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

СЪС "СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Мнениеот red dragon » 02 фев 2009 16:46

В медиите се писа, че Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Илиян Стоянов и Валери Домовчийски са получили повиквателни и това бе потвърдено от новия национален селекционер.
Така до тук добре. Ще викнем "старите вълци" от онзи отбор на Левски, с който Стоилов достигна до полуфинал за купата на УЕФА. Дали това е най-добрия ход обаче се пита всеки фен? Лично моето мнение е, че това едва ли е удачно в момента! Тези играчи (изключвам Валери Домовчийски) ще издъхнат още на загрявката. С централни защитници Топчо и Коловати дали не ни очаква нова голова фиеста в нашата врата. Дали следващия ход на националния треньор не е да вземе "вездесъщият ГонзЮ" и "Бижутерчето" ?
Моля коментирайте, но без простотии :lol: :lol: :lol:

HOUSE
Контакти:

Re: СЪС "СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Мнениеот HOUSE » 02 фев 2009 16:57

да си кажа честно не знам все пак за виси каква форма са и така може би дългото пътуване ще се отрази малко или много общо звето се надявам да издържат
[img]http://store.picbg.net/pubpic/47/9F/8fb%20...%20aa479f.jpg][/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 02 фев 2009 17:03

Стоянов просто е пълна глупост с викането му.За Топузаков и Телкииски мисля,че имат място.Домо пък е досто талантлив футболист.Интересно ми е обаче,защо не е извикан Вальо Илиев.И всъщност кво разбираш под стари муцуни.Искаш веднага Марио Кирев да почне да ни е вратар,защото е нова муцуна или някой друг младок.
Последна промяна от slavia1913 на 02 фев 2009 17:03, променено общо 1 път.

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 02 фев 2009 17:03

Специално за Коловати и Стоянов, които бяха смешни при някои от най-срамните ни резултати няма какво да кажа.... Телкийски не е лош играч, но според мен Благой Георгиев е доста по-талантлив, а и всички видяхме че играе на 200% за националния и ако не беше той вече нямаше и да мечтаем за класиране.. Да пробва Милиев или Иван Иванов -да, но точно Коловати.... не ми звучи сериозно.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 фев 2009 17:05

Толкова ли е трудно да се чете? Три реда са бе даеба и отговарят на всички безмислени теми, които се изписаха!

„За мача с Швейцария извиках някои футболисти, които са позабравени. Искам да видя, какво е тяхното състояние. Имаме трайно контузени футболисти, които може и да не са готови за важния мач с Ейре. Става въпрос за Мартин Петров, Валери Божинов, Чавдар Янков и Сашо Тунчев. Това са основни футболисти, титуляри.

И??? Кво толкова, кое е нередното?

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 02 фев 2009 17:05

Благо,колкот и да го харесвам се натягаше просто за да го видят ивропейските отбори.Според мен той няма да играе така,както игра в последните 4-5 мача.Иначе да по-добър е от Телкийски,но както и някой други в нац отбора ни играе само когато му трябва.

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 02 фев 2009 17:09

старите муцуни са тези дето имат договорчета за мениджърство с Наско Сираков хе хе
мърю почна веднага да обслужва финансово своя началник :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
лелей колко е жалък лелей!

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 02 фев 2009 17:11

нали затова е контрола- да види как и дали ще излезе нещо?А след сръбската 6-ца трябват някакви мерки в защита.

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 02 фев 2009 17:15

dani*** написа:Специално за Коловати и Стоянов, които бяха смешни при някои от най-срамните ни резултати няма какво да кажа.... Телкийски не е лош играч, но според мен Благой Георгиев е доста по-талантлив, а и всички видяхме че играе на 200% за националния и ако не беше той вече нямаше и да мечтаем за класиране.. Да пробва Милиев или Иван Иванов -да, но точно Коловати.... не ми звучи сериозно.

Точно това имам предвид! За къде сме с Топчо и Стоянов? Защо го няма Вальо Илиев?
Иван Иванов се представи отлично в национала? Не знам как е пропуснал Томашич?
Какво правим събираме стария отбор на Левски ли?

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 02 фев 2009 17:18

палестинците , палестинците ще ни класирааааат! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”