Здравейте много искам да си купя екип на националите! Последната година черните много ми харесаха, но и белите бяха много добри, още повече щампата на герба е направена по уникален начин : http://gong.bg/uploads/photos_more/2011 ... _21415.jpg Някой знае ли къде се продават фланелки ... аз търсих, но нищо не мога да открия
Преди две години си купих червения екип в магазина на асикс в мола на блвд ситняково. Иначе евалата за темата има страшно търсене дано се усетят и да съберат приходи и федерацията има нужда и хем реклама да се запалят повече от малките....
Питал съм няколко пъти и досега не съм получил сносен отговор !!! На сайта на федерацията има линк "Он-лайн магазин" на който няма нищо. Преди играехме с Asics които имат официален представител в БГ и няколко магазина но екипи на нац. отбор не се продаваха . Сега мисля че са Errea екипите и още по-тежко е положението с тях.
Много съм му навит на черния екип Ама не знам откъде може да си го купя Ако някой има информация да каже... ако ли не се надявам като се ходи за Св. Лига да се продават