Г-н Табаков,уважавам Ви относно работата ви като журналист отязяващ любимия ни отбор,но
заблуждавате хората относно "благодаренето" на Гигов от фенове на Локомотив София.
Румен Първанов не е лицето на тази публика,ако той му благодари за нещо то това е че го хрантути вече десетилетия и господина с брадата живее на гърба на Локомотив.
НФК няма,не съществува.НФК е лицето Румен Първанов. Ако той се изкаже за нещо,то това не бива да се преписва на всички червено-черни привърженици.
Лицето Румен Първанов не е изринало 2 кв.м. от терена на стадион Локомотив през изминалата седмица, но това не му попречи да вземе от Николай гигов 150 /сто и петдесет лева/ за "добре свършената работа".С какво право ли? Отговорете си Вие.
Некоректно пуснатата от Вас статия е некоректно копирана от почти всички елелктронни медии,че "Феновете на Локомотив София благодарят на Гигов".
Не, не му благодарим за нищо, въпреки него и неговите "игри" продължаваме да сме верни на Локомотив. Там сме заради легендите,които той открито отрича, там сме заради локомотивския дух видим и на вчерашния спечелен мач. Гигов се обръща към школата и локомотивците когато не му се дават по сериозни пари.
Достатъчно се упражнявате и в предаването Гонг по Дарик Радио, как нямало да ни има без благодетеля Николай Гигов, ще ни има г-да Русев, Табаков, Грънчаров, Александров. Ще ни има защото Локомотив е една любов, която не може да бъде купена или продадена за една комисионна.
Относно публикация на Светльо Табаков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Относно публикация на Светльо Табаков
Локомотив за нас е всичко!!!
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Относно публикация на Светльо Табаков
IBUU написа:Г-н Табаков,уважавам Ви относно работата ви като журналист отязяващ любимия ни отбор,но
заблуждавате хората относно "благодаренето" на Гигов от фенове на Локомотив София.
Румен Първанов не е лицето на тази публика,ако той му благодари за нещо то това е че го хрантути вече десетилетия и господина с брадата живее на гърба на Локомотив.
НФК няма,не съществува.НФК е лицето Румен Първанов. Ако той се изкаже за нещо,то това не бива да се преписва на всички червено-черни привърженици.
Лицето Румен Първанов не е изринало 2 кв.м. от терена на стадион Локомотив през изминалата седмица, но това не му попречи да вземе от Николай гигов 150 /сто и петдесет лева/ за "добре свършената работа".С какво право ли? Отговорете си Вие.
Некоректно пуснатата от Вас статия е некоректно копирана от почти всички елелктронни медии,че "Феновете на Локомотив София благодарят на Гигов".
Не, не му благодарим за нищо, въпреки него и неговите "игри" продължаваме да сме верни на Локомотив. Там сме заради легендите,които той открито отрича, там сме заради локомотивския дух видим и на вчерашния спечелен мач. Гигов се обръща към школата и локомотивците когато не му се дават по сериозни пари.
Достатъчно се упражнявате и в предаването Гонг по Дарик Радио, как нямало да ни има без благодетеля Николай Гигов, ще ни има г-да Русев, Табаков, Грънчаров, Александров. Ще ни има защото Локомотив е една любов, която не може да бъде купена или продадена за една комисионна.
Явно и вашият шеф на фенклуба е като нашият. гугутчо никой не го беше виждал на мач на Левски до преди две години. Сега ходи облечен като вашият по анцунг, нищо ,че е обществена личност и той е лицето на феновете Левски пред другите отбори и фенове. Отделно един път не излезе да изкаже някъва позиция пред камерите, дори и била тя глупава като тази с болницата
С Румен Първанов и останалите НФК се превърна в бутафорна организация. Вече никой не членува там, всички се отцепиха. Той се обръща към Гигов с шефе
Какво да говорим повече. Мен лично ме устройва Гигов да стои начело, но цялата власт да е във Велков и той да не се бърка.

IBUU написа:Г-н Табаков,уважавам Ви относно работата ви като журналист отязяващ любимия ни отбор,но
+1
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Г-н Табаков прекалено много защитавате Гигов.Няма как да се набива на очи!
Вчера хората бяха на стадиона не за да благодарят на Гигов, а въпреки него. Защото мача бе в понеделник, бе отворена само една каса, билетите непрекъснато свършваха и хора влизаха до 20-тата минута. И въпреки всичко дойдоха към 2500 локомотивци да подкрепят и благодарят не на Гигов, а на локомотивците завърнали се в трудния момент.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
-
- Контакти:
Браво момчета! Много се радвам, че се върнахте в своя дом и борба до край му е майката, докато го махнете тоя с големата бемка!
Фалшива коса, фалшив футбол!
-
- Контакти:
Аз мисля че на хората им стана ясно ,що за човек е Румен.И че НФК в момента са просто г-н Никой.
Да , Румен е бил дълго време на тая трибуна, но времето му свърши, толкоз.
Иначе страхотен мач ! САМО ЛОКО !!!
Да , Румен е бил дълго време на тая трибуна, но времето му свърши, толкоз.
Иначе страхотен мач ! САМО ЛОКО !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
Здравейте, всички фенове на Локо Сф! Аз съм авторът, за когото става дума не само в тази тема, но и в още една тези дни във вашия форум на Гонг. Все за локомотивски неща говорим. Лошото е, момчета, че понеже не сте наясно с някои неща, пишете неверни твърдения. IBUU, и в заглавието дори, съм посочил много точно кой благодари на Гигов - НФК. Сложил съм и снимката на Румен Първанов, ако случайно на някого не е станало ясно, че не намесвам Железните бригади.Който не може дори да преписва качествено, си е негов проблем, не наш. Да, всеки си има мнение, може да подкрепя Гигов, или не, като бригадите, но много ясно съм написал за кого става дума. Между другото, и на двете ви фракции многократно съм се стремял да бъда в услуга, аз не ви деля. За мен всички сте еднакви - локомотивци. Когато сте помолили, и едните, и другите, да публикувам някаква полезна информация, било за екскурзия, или някяква друга ваша идея, никога не съм отказвал. И на едните, и на другите. И още нещо - от предната тема. Ние в Гонг не взимаме хонорари от различните информации, които пишем. С което искам да ви кажа, че това не е мотив да напиша една или сто и една информации за вашия клуб. Стремя се да има повече информации за Локомотив Сф, пак за да бъда най-вече във ваша услуга. И накрая позволете ми едно лично мнение - отнасяйте се уважително един към друг между фракциите, независимо от разликата в мненията ви. Квалификациите за ваши "колеги" са проява на лош вкус. Бъдете заедно, както вчера в "Надежда". Аз мисля, че така е по-добре.
С уважение към всички локомотивци!
С уважение към всички локомотивци!
- Sofia 1929
- Контакти:
Бих искал отсега да предупредя, че няма да се толерират обиди към локомотивци и към хора с различно мнение. Мисля, че всеки може да си изкаже мнението по нормален начин, а ако пък не може...ще се трием, докато се научи.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!