Започвам с това,че този престъпник изгони по най долния начин от Челси Анелка и Алекс. До утре се надявам да имаме нов мениджър.
Незнам какво да напиша- просто съм в шок от наглоста на този п...л АВБ. Никога не сме играли така безидейно,не че с играчи като Рамиреш,Мерейлеш,Босингва,Луиз,Малуда и старите кучета Лампард и Дрогба се очаква да играем като Барселона, но поне да знаехме какво правим на терена.
Челси уволни Андре Виляш-Боаш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Андре В. Б. ВЪН ОТ ЧЕЛСИ
Еххх мъка, мъкаааа...

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- D.Georgiev
- Контакти:
С оглед на това, което видях миналата година от Порто бих казал че Виаш Боаш е голям треньор, но в Челси нещатата не се получават. Порто изиграха сезон, в които ако не се лъжа записаха най-много 1-2 загуби. Смазаха всичко по пътя си, включително в УЕФА. И на Моуриньо му трябваше време, за да изгради Интер. Минаха почти 2 години, докато този отбор започне да играе, както се искаше на феновете. Според мен за трябва повече време, за да се докаже, а и Чесли след Моу са си все на едно ниво при всички треньори.
Споменаваш играчите - не се ли замисляш че може би просто те не са от този тип, които му трябват на него, за да създаде отбор, който да играе неговата игра. Привлече Мата, който е и най-добрата покупка на този отбор от доста време насам. В челси няма скорост, а на този треньор това му трябва.
Това си е мое мнение, моля да не ми се палят феновете на Чесли - нито съм им фен, нито са отбор, който не харесвам.
Споменаваш играчите - не се ли замисляш че може би просто те не са от този тип, които му трябват на него, за да създаде отбор, който да играе неговата игра. Привлече Мата, който е и най-добрата покупка на този отбор от доста време насам. В челси няма скорост, а на този треньор това му трябва.
Това си е мое мнение, моля да не ми се палят феновете на Чесли - нито съм им фен, нито са отбор, който не харесвам.

Търпение млади падуане,търпение
Проектът продължава 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
То пък щото ще се промени нещо, ако го изгонят сега. Нема нужда. Виж след края на сезона и ако се върне чичо Гуус или Жозе, става друга работа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:То пък щото ще се промени нещо, ако го изгонят сега. Нема нужда. Виж след края на сезона и ако се върне чичо Гуус или Жозе, става друга работа.
Поне ФА Къп можем да спечелим ако се махне. Помня сезона със Сколари беше почти същото изгонихме го дойде Гуус спечелихме ФА Къп и май даже 2-ри бяхме в крайното класиране. Боаш е тотален куку той сам настройва футболистите срещу себе си и после защо всички го мразели. Та той започна да се прави на ударен и започна да държи резерви Дрогба и Лампард с оправданието, че били стари и почти не ги изгони от клуба. Това са емблемите на Челси и съм сигурен, че още дълги години могат да помагат на Челси и го показват няма значение, че са над 30 години.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Спокойно, не сте сами

„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти
- Бижутера
- Контакти:
Само Холгер Станиславски може да извади Челси от кризата

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- lrlazarov_19
- Контакти:
Бе търпение бе хора...... Жертвайте си този и следващия сезон, за да се радвате дълги години на силен отбор! И оставете мениджъра си на мира, по-добър няма да намерите в момента! (За жалост това зависи не от вас, а от човек, който си няма и понятие от футбол, но все пак той поръчва музиката)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Има някакво проклятие Челси да не спечели Шампионската Лига.Явно Абрамович е забравил да плати на Господ.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]