Чакат ни сериозни подобрения с преизбирането на Боби!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

botev1912pd
Контакти:

Чакат ни сериозни подобрения с преизбирането на Боби!!!

Мнениеот botev1912pd » 30 яну 2009 19:34

Мъри щял да стане национален треньор и да продължи да води и Литекс. Еми това ако не е сериозна промяна към добро, какво повече можем да желаем?

А бе тези мухльовци явно националния отбор съвсем го отсвириха. Не знам досега в историята на българския футбол дали е имало друг такъв случай - националния треньор да си води и клубен отбор. Ми че той Мъри сам си го казваше преди като беше в Левски, че най-вероятно нищо нямало да се получи, ако се пробва да води националния и Левски едновременно, а сега какво стана, врътна се и той на 180 градуса. Явно толкова струва и той с неговата "мъжка" дума...

Това ли ще е новото сериозно отношение от БФС към проблемите на футбола в България? Пълни смешници... :shock:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Чакат ни сериозни подобрения с преизбирането на Боби!!!

Мнениеот child in time » 30 яну 2009 19:36

Да, от мозачната смърт в която е испаднал БГ футбола към пълната му кремация! Не стават и пак ще си е същото който има лоби добре другите на пост и молитва!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

army_boy

Мнениеот army_boy » 30 яну 2009 20:33

Имаше такъв случай. Христо Бонев на националите и Локо СФ и това завърши с катастрофа! Сега ще е още по-зле! А да не говорим с тези говеда, които са извикани за първата контрола...

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 30 яну 2009 21:04

army_boy написа:Имаше такъв случай. Христо Бонев на националите и Локо СФ и това завърши с катастрофа! Сега ще е още по-зле! А да не говорим с тези говеда, които са извикани за първата контрола...

Катастрофата беше класиране на световно първенство ли ?

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 30 яну 2009 22:24

Бе знаех си аз, че на Боби ша му доиде акъла и ше ми приеме идеята да уволни портиера в БФС и да сложи оная Петя с големите цицки ма защо се бави толкоз време нз :mrgreen: :mrgreen:

lisko
Контакти:

Мнениеот lisko » 31 яну 2009 01:09

нов бардак с нови курви не се прави дано да има промяна ама не ми се верва а дано ама на дали

Върни се в “Футбол - България”