Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Младежите да станат треньори. Гугутката ще е треньор на вратарите.
Аз все още се чудя Мъри дали изобщо осъзнаваше какви ги говори? Той наистина ли си мисли, че сме 5 мил на плюс? Тогава защо според Ивков сме пред фалит и плащаме безобразни лихви на НАП ? Кой наговори тия тъпотии на Мъри?
110 години любов!
1914.1902 написа:Младежите да станат треньори. Гугутката ще е треньор на вратарите.
Предлагам г.з. за тренер, мадам Щилиянка за кондиционен, а двете му щерки за помощнички. Ползи - пълно овладяване на клуба, всички пари за заплтали на треньорския щаб остават в семейството, а и ей, чш, алоу, говорим за "най-големият г.з, пардон жива легенда на клуба", нали? Не виждам какво може да се обърка :)
Ето и малко лично творчество:
Мъри си тръгна́
а г.з. остана́,
че иде мач с Тире,
та звъннаха от Микре:
Аре, г.з, вдигни
и Мъри отстрани,
че много ни еве,
и то за без паре́
И да няма хън-мън,
аре и Ивков вън,
знаеш зависим си
от хазартни игри.
И Казинаско няма как,
с модата в крак,
на всичко е готов
с г.з пълен с любов!
Апропо, г.з. що е с охрана? На всички ни е ясно, че са една и съща хранилка с наркосите. И, апропо, как има пари за охрана, а няма един лев за Левски - онези обещани 60 бона така и никога не се появиха в отчетите за периода, в който уж ги беше дал, а тогава отчетите излизаха всяка седмица....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
groti написа:Аз все още се чудя Мъри дали изобщо осъзнаваше какви ги говори? Той наистина ли си мисли, че сме 5 мил на плюс? Тогава защо според Ивков сме пред фалит и плащаме безобразни лихви на НАП ? Кой наговори тия тъпотии на Мъри?
Имащ ли поне малка финансова грамотност, за да знам как да ти отговоря? Има различни видове краен резултат - счетводна печалба, EBIT и EBITDA. Мъри говори за последната - т.е. ние от стандартната ни дейност, ако се смятат само приходи и разходи от дейността ни за годината, сме на плюс 5-6 милки, вече като сложиш нефелните дивотиЙ на г.з. с Киселяка и т.н., плюс разните нещица от НАп от предишни години - е, тогава и на 10 милки загуба може да излезем. Ма четете малко и се ограмотявайте, срамно е Левскари да повтарят като припоците разни мантри, без да са проверили фактите!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
И финално за любимите на някои Кокоси, дето давали Мило и Драго(ан) за Левски. Ето тяхно изявление от края на ноември 2022:
А ето и интервю на най-Милото ни от 01.06.2022 пред Дарик
Ми аз не виждам драма. След като до края на 2022 да дали около 5 милиона (къде дарения, къде заеми), то явно за 2023 са предивидили 15 милиона, т.е. някакви кирливи подаяния от нас, феновете, не им трябват и всичко да е точно. Милоооо Борисооооов, пляс-пляс, Наскоооо Сиракоооооов, пляс-пляс - пред Левски се открива светло бъдеще!
ИЗЯВЛЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ
от Palms Bet, генерален спонсор на ПФК „Левски“ АД
Във връзка с излезлите информации в медийното пространство по отношение на партньорските договори между ПФК „Левски“ АД и групата компании на Palms Bet, генерален спонсор на футболния клуб, заявяваме следното:
Palms Bet и групата компании, свързани договорно с футболния клуб, не само изпълняват всички поети ангажименти, редовно превеждат всички суми по сключените договори, но и подпомагат нееднократно клуба като го финансират с авансови парични преводи.
Бихме искали да уточним, че до момента в управляващото дружество „Р.С. Консулт“ АД няма постъпило нито едно писмено обръщение към нас от страна на ПФК „Левски“ АД, с което да се поиска преразглеждане на Договора за управление или искане за прекратяването му под каквато и да е форма.
Заявяваме, че от сключването на Договора за управление и спонсорските договори в края на август 2021 г. до днешна дата, са изплатени 4 732 962 лв. От тях:
1. 3 400 000 лв. – по спонсорски договори
2. 1 332 962 лв. – по Договор за управление
Дружество „Р.С. Консулт“ АД не е получило плащане от ПФК „Левски“ АД по нито една от издадените фактури по Договора за управление, които са на обща стойност 571 336 лв.
В допълнение, Palms Bet и групата компании са финансирали спортния клуб под различна форма с 552 130 лв. С това общата сума, която е получил ПФК „Левски“ АД от групата компании на Palms Bet, възлиза на над 5 милиона лева.
С настоящото изявление бихме искали да внесем яснота по отношение на договорните ни отношения с клуба и да подчертаем, че за нас водещ принцип на партньорството ни с ПФК „Левски“ АД е да подпомагаме клуба в неговото развитие. Подадохме ръка в най-трудния момент за клуба и стоим до него, независимо от трудностите, пред които е изправен.
17.11.2022
гр. София
А ето и интервю на най-Милото ни от 01.06.2022 пред Дарик
От септември миналата година сме инвестирали над 3 милиона лева, като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дългосрочни - до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лева. Тази информация не е конфиденциална".
Ми аз не виждам драма. След като до края на 2022 да дали около 5 милиона (къде дарения, къде заеми), то явно за 2023 са предивидили 15 милиона, т.е. някакви кирливи подаяния от нас, феновете, не им трябват и всичко да е точно. Милоооо Борисооооов, пляс-пляс, Наскоооо Сиракоооооов, пляс-пляс - пред Левски се открива светло бъдеще!
Непринуден написа:
Всеки с малко акъл е разбрал какво има предвид Мъри, това не е начина на управление, който има като виждане, както искат и според мен голяма част от левскарите... другото е още от същото като преди Мъри и не говорим за футболните резултати и игра, те са ясни на какво ниво ще се върнат с поредния физкултурник като треньор
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:Само не и Симов. Той и сред посредствените треньори е посредствен.
Не е бил треньор на никой досега, как разбрахме?
Като треньор на "Левски" го помня два пъти.
Моят фаворит е Цанко. Да се откъсне от Мъри и да покаже сам какво може.Цял живот ли ще е "дясна ръка"?
Последна промяна от metodito на 10 апр 2023 11:04, променено общо 2 пъти.
- darkblue67
- Контакти:
1914.1902 написа:
Горната снимка е показателна - среща на тези, които искат да управляват Левси с човека сниман с чекмедже пълно с пари и злато и другия санкциониран по закона Магнитски за корупция.
tmanolov написа:groti написа:Аз все още се чудя Мъри дали изобщо осъзнаваше какви ги говори? Той наистина ли си мисли, че сме 5 мил на плюс? Тогава защо според Ивков сме пред фалит и плащаме безобразни лихви на НАП ? Кой наговори тия тъпотии на Мъри?
Имащ ли поне малка финансова грамотност, за да знам как да ти отговоря? Има различни видове краен резултат - счетводна печалба, EBIT и EBITDA. Мъри говори за последната - т.е. ние от стандартната ни дейност, ако се смятат само приходи и разходи от дейността ни за годината, сме на плюс 5-6 милки, вече като сложиш нефелните дивотиЙ на г.з. с Киселяка и т.н., плюс разните нещица от НАп от предишни години - е, тогава и на 10 милки загуба може да излезем. Ма четете малко и се ограмотявайте, срамно е Левскари да повтарят като припоците разни мантри, без да са проверили фактите!
Чакай са.. Щото не съм финансов боК като теб и Мъри искам да питам нещо. Спонсорството като спортна дейност ли се води или не. Парите дето палмите няколко пъти ги даваха извън договорните условия какви ги водим? Щото ако се окаже, че само от спортни дейности правим 18 милки.. Бах мааму. Че на нас ни спонсор ни трябва, ни чичко паричко. Ако пък се окаже, че си броим спонсорството като приход за спортна дейност ще си броим и простотиите на Сираков И!! Ивков с хубчев като разход. Иначе се получава некак не особено коректно. Ако Мъри искаше да каже, че се побира в бюджета и даже артисва нещо.. това вече е друго. Ако искаше да каже, че с малко кинти е постигнал резултати - това също. Никой не го отрича. Лично аз дори и след 11 мача без победа съм защитавал отбора и него.
Просто изказванията му са малко мъгляви
110 години любов!