Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Tommi » 26 сеп 2016 12:07

GOLEADOR написа:И какво общо има тук цесията,примера бе как този който има взимания не чака длъжника да направи първи стъпка за да уреди вземанията си.

При твоя пример с КТБ, цесията се извършва между две страни, които са длъжник и кредитор на банката. За какво му е на Божков вземането на Тенгариня?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2016 12:08

vaskonti написа:"Добър" опит, само че аз питам за самия лиценз, не за тълкуванието на Гонг. Всички лицензи могат да бъдат намерени в сайта на БФС, само този на ЦСКА не го виждам?

Виж спеца по буквите, точките и алинеите. Аз цитирам ГОНГ, предполагам не са направили свободно съчинение.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 12:09

Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:
1982 написа:Майко мила .....

Не, лицензът се издава на Литекс-Ловеч:

Впоследствие лиценз получава и ЦСКА - София.

Кога тва? Линк към него, както има линкове към всеки друг лиценз?

Моля, заповядайте.
http://m.gong.bg/bg-football/a-grupa/cs ... ora-385323?

Хахахаха ..... човек, ето тук са качени всички лицензи на отборите, би ли ми извадил вашия ??!

[offtopic]http://www.bfunion.bg/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%20%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 12:10

Mitata написа:
vaskonti написа:"Добър" опит, само че аз питам за самия лиценз, не за тълкуванието на Гонг. Всички лицензи могат да бъдат намерени в сайта на БФС, само този на ЦСКА не го виждам?

Виж спеца по буквите, точките и алинеите. Аз цитирам ГОНГ, предполагам не са направили свободно съчинение.

Не бе, хич не са направили свободно съчинение :lol:
Тази новина издиша и при най-бегла проверка за достоверност. Но това вероятно има значение само за "буквоядите", а на останалите, на които не им пука за истината, е достатъчно да си самовнушат някаква удобна истина и нещата стават песен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 12:11

1982 написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:
1982 написа:Майко мила .....

Не, лицензът се издава на Литекс-Ловеч:

Впоследствие лиценз получава и ЦСКА - София.

Кога тва? Линк към него, както има линкове към всеки друг лиценз?

Моля, заповядайте.
http://m.gong.bg/bg-football/a-grupa/cs ... ora-385323?

Хахахаха ..... човек, ето тук са качени всички лицензи на отборите, би ли ми извадил вашия ??!

[offtopic]http://www.bfunion.bg/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%20%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8[/offtopic]

Буквоядец си ти...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 12:11

Tommi написа:
GOLEADOR написа:И какво общо има тук цесията,примера бе как този който има взимания не чака длъжника да направи първи стъпка за да уреди вземанията си.

При твоя пример с КТБ, цесията се извършва между две страни, които са длъжник и кредитор на банката. За какво му е на Божков вземането на Тенгариня?

За какво му е да плаща задълженията на който и да е?
Важното бе примера как кредитора поема инициативата,за това бе и примера с КТБ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 12:12

Mitata написа:

Ама и в твоя цитат пише, че Литекс си е сменил името и седалището, цитирано е изказване на Правната комисия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 12:13

GOLEADOR написа:
Tommi написа:

За какво му е да плаща задълженията на който и да е?
Важното бе примера как кредитора поема инициативата,за това бе и примера с КТБ!

Кредитора си пое инициативата, писа жалба до съда, който от своя страна прати синдик. Точно както се очаква да направи един кредитор. Ама да ходи да се моли на длъжника...на Паслар... или пък да моли външни хора да плащат.... не, хич не говориш глупости.
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 12:14

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Последно питане,съда може ли да вземе ЦСКА от ГГ и да го даде на Черепа или това е възможно само за Берое?

Съдът няма причина да взима ЦСКА-София от Ганчев. ЦСКА-София няма нищо общо с ЦСКА. Грам нищо.

Шикалкавиш на дребно,но това си е твой избор.Щом се правиш на не разбрал - така да е.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 сеп 2016 12:15

1982 написа:[

Лицензът е преиздаден на името на ЦСКА - София. Даже това да е незаконно направено, един път да се случи да е в полза на народа.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”