Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 12:40

Der Schmarotzer написа:
dunavfc написа:@Der Schmarotzer
Не знам, аз сигурно съм гледал марсианска телевизия, защото видях Киев, като абсолютен разграден двор, препълнел от хора, които си правеха буквално, каквото искат и не бяха много тези, които бяха с маски, униформи, пагони и т.н.

От последните сто поста който си писал тези изрази са най-адекватното твое творение: "Не знам" "...аз сигурно съм гледал марсианска телевизия". Не е лошо като продължаваш да пишеш да ги имаш на предвид и да строиш "тезите" си съобразно тях.
А това е за по-любознателните читатели: нещо повече за предците на днешните бандеровци. Предупреждавам, че не е за слабонервни и за хора под 18 години:
http://fishki.net/anti/1435290-volynska ... oto18.html

Това са "дунавските" опорни точки :lol: :lol: :lol:

П.П. Относно линка, тези са по-зле и от истинските немски нацисти 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 20 фев 2015 12:41, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2015 12:41

Захарченко написа:
fcb_bg написа:Дунаве, рекни на още 2-3 гербера да се регнат за опозиция в темата.

Ами, имам трима познати, които са гласували за ГЕРБ, но категорично подкрепят Новороссия...едното не е свързано с другото.

Ами само ако са достатъчно умни за всеки отделен въпрос да имат мнение. Много народ обаче мисли както каже партийния вожд. Независимо за коя партия са.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 12:49

http://rusvesna.su/news/1424424240
Ето какво казва Таймс за ситуацията в Артемовск. Между другото ВСУ си играе с огъня, стреляйки пак по Донецк. Защото ВСН са на ударна позиция и ако обходят Артемовск, за два дни ще го хванат в клещи, ще пробият нестабилния северен украински фронт и ще излязат в тил на донецката групировка. И тогава и НАТО не може да ги спаси...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 12:51

Der Schmarotzer написа:
Не знам, аз сигурно съм гледал марсианска телевизия, защото видях Киев, като абсолютен разграден двор, препълнел от хора, които си правеха буквално, каквото искат и не бяха много тези, които бяха с маски, униформи, пагони и т.н.

От последните сто поста който си писал тези изрази са най-адекватното твое творение: "Не знам" "...аз сигурно съм гледал марсианска телевизия". Не е лошо като продължаваш да пишеш да ги имаш на предвид и да строиш "тезите" си съобразно тях.
А това е за по-любознателните читатели: нещо повече за предците на днешните бандеровци. Предупреждавам, че не е за слабонервни и за хора под 18 години:

А как да реагирам на явните глупости, които някой хора пишете тук и се опитвате да ме убедите, че черното, всъщност е зелено ? Аз ти казвам, какво видях с очите си, пък макар и по телевизията, а ти искаш да ме убедиш в нещо друго.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 12:54

fcb_bg написа:Дунаве, рекни на още 2-3 гербера да се регнат за опозиция в темата.

За разлика от реалността, тук сме малцинство, което е хубаво, защото се калим :mrgreen: Аз, май, като се замисля съм единственият човек, който открито съм заявявал хиляди пъти, че съм симпатизант на ГЕРБ, въпреки, че сегашното правителство за мен е да не кажа пълен провал, но почти, а единствените хубави неща се случват благодарение на представителите на РБ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 12:55

Захарченко написа:

Ами, имам трима познати, които са гласували за ГЕРБ, но категорично подкрепят Новороссия...едното не е свързано с другото.

Това ми звучи, като бесепар, който подкрепя САЩ.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 13:01

Точно това ти е проблемът и за това спомена колегата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 13:18

Не разбрах, би ли уточнил ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 13:22

:lol: :lol: :lol:

Що ли имам съмнения, че това е потребител с един друг ник :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 20 фев 2015 13:23

CTAHKO написа:
Der Schmarotzer написа:

Това са "дунавските" опорни точки :lol: :lol: :lol:

П.П. Относно линка, тези са по-зле и от истинските немски нацисти 8-)

Всъщност, това са от най-невинните неща извършени от войските на УПА и нелегалните им ядки. Обаче поляците също не са цвете за мирисане. Полските отряди от Армия Крайова в тези територии извършват реципрочни насилия и убийства. А след 1945 г. намиращите се в полските територии селища на лемките (населението от Лвовщината) с над 100 хиляди души е разселено в западните територии на Полша и му е забранено да се връща по родните си места. Това се извършва като предпазна мярка в борбата срещу остатъците от УПА на полска територия:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0 ... 0%BA%D0%B8
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Архив”