Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
И да се търси сметка на прокуратурата и правосъдието им.
Иначе - Да, феновете им спокойно си пътуват и пият бирата заедно.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- LoveAndPeace
- Контакти:
damyanov1963 написа:Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
Дам , както и аз не съм видял/чул западна прокуратура да освободи/пусне под домашен арест някой от тези престъпници. Още по-малко съм видял/чул събиращите доказателства целенасочено да подкопават чрез бездействия или нарочни процесуални грешки.
С две думи - Не протестираш за нещо което по презумция очакваш да получиш.
- damyanov1963
LoveAndPeace написа:damyanov1963 написа:Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
Дам , както и аз не съм видял/чул западна прокуратура да освободи/пусне под домашен арест някой от тези престъпници. Още по-малко съм видял/чул събиращите доказателства целенасочено да подкопават чрез бездействия или нарочни процесуални грешки.
Да, но тук все пак има протестиращи, за разлика от там, или ако направят някой откъслечен протест, веднага следва контра протест. Имам няколко познати краваяджии, които заминаха на запад в началото на 90-те и след няколко години се прибраха доста разочаровани, спрямо представите и очакванията си и сега са се отдали на професиите и гледане на внуците си и няма и помен от прическите и облеклата им.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
LoveAndPeace написа:ReBorn1982 написа:LoveAndPeace написа:Ама разбира се :))) лошия , загниващ и пропадащ аха днес , ако не днес утре , ако не е утре другия месец или най-късно догодина западен капитализъм.
35 години след падането на стената , всичко си е горе долу по старо му.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lACOwqLjo1g[/youtube]
Еха, другарю, де на Запад наистина да имаше капитализъм. Само че там от поне 20 години строят ..... социализЪма.
Да , да :) СоциализЪма от книгите :lol: и един мармот завива шоколада в станиол
Точно социализЪма от книгите. Все повече държава /държавна намеса и държавни регулации по всички въпроси/ и все по-малко пазарни отношения ..... огромни социални придобивки за всякакви лентяи, некадърници и търтеи, и все повече данъци за кадърните, работливи и честни хора ....
В Европа вече почти няма десни политици. Като казвам десни, имам предвид на дела, а не кой как се определял .....
Как да е, дълга тема е това, но който се интересува от политика, няма как да не потвърди написаното от мен.
- LoveAndPeace
- Контакти:
damyanov1963 написа:LoveAndPeace написа:damyanov1963 написа:Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
Да, но тук все пак има протестиращи, за разлика от там, или ако направят някой откъслечен протест, веднага следва контра протест. Имам няколко познати краваяджии, които заминаха на запад в началото на 90-те и след няколко години се прибраха доста разочаровани, спрямо представите и очакванията си и сега са се отдали на професиите и гледане на внуците си и няма и помен от прическите и облеклата им.
Така е , защото си знаем каква стока сме българите и как прокуратурата и правосъдието ни са каквито сме и ние - ГНИЛИ!
- LoveAndPeace
- Контакти:
ReBorn1982 написа:LoveAndPeace написа:ReBorn1982 написа:LoveAndPeace написа:Ама разбира се :))) лошия , загниващ и пропадащ аха днес , ако не днес утре , ако не е утре другия месец или най-късно догодина западен капитализъм.
35 години след падането на стената , всичко си е горе долу по старо му.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lACOwqLjo1g[/youtube]
Еха, другарю, де на Запад наистина да имаше капитализъм. Само че там от поне 20 години строят ..... социализЪма.
Да , да :) СоциализЪма от книгите :lol: и един мармот завива шоколада в станиол
Точно социализЪма от книгите. Все повече държава /държавна намеса и държавни регулации по всички въпроси/ и все по-малко пазарни отношения ..... огромни социални придобивки за всякакви лентяи, некадърници и търтеи, и все повече данъци за кадърните, работливи и честни хора ....
В Европа вече почти няма десни политици. Като казвам десни, имам предвид на дела, а не кой как се определял .....
Как да е, дълга тема е това, но който се интересува от политика, няма как да не потвърди написаното от мен.
Има десни , има , просто крайнодесните са най-кресливите и шумните и те събират прожекторите и вниманието.
И на всеки с десни или центристки възгледи би трябвало и най-вероятно му светва лампата , че дори лявоцентристите са по-малкото зло от крайнодесните идиоти.
Великобритания и Италия са отлични примери.
Брекзитърите с популистките лъжи и манипулации спечелиха и няма и 5 години по-късно дела на разочарованите вече гони 65-70%.
Мелони спечели изборите и какво всички очакваха да бъде Дуче дуе , тя се отказа от повечето си предизборни обещания.
- damyanov1963
LoveAndPeace написа:damyanov1963 написа:LoveAndPeace написа:damyanov1963 написа:Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
Така е , защото си знаем каква стока сме българите и как прокуратурата и правосъдието ни са каквито сме и ние - ГНИЛИ!
Ами те и прокуратурата и правосъдието ни са зависими от ЕС.
Там малко ли корупционни схеми се разкриха, виж само в УЕФА какви ги вършат.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
LoveAndPeace написа:Има десни , има , просто крайнодесните са най-кресливите и шумните и те събират прожекторите и вниманието.
И на всеки с десни или центристки възгледи би трябвало и най-вероятно му светва лампата , че дори лявоцентристите са по-малкото зло от крайнодесните идиоти.
Брекзитърите с популистките лъжи и манипулации спечелиха и няма и 5 години по-късно дела на разочарованите вече гони 65-70%.
Мелони спечели изборите и какво всички очакваха да бъде Дуче дуе , тя се отказа от повечето си предизборни обещания.
Туй ППДБ ли ти го прошепнаха :mrgreen: Разбира се, че говориш абсолютни глупости - много по-добре е да се явят крайни популисти, защото срещу тях имаме защитен механизъм и ги разпознаваме, отколко, как беше "дясна политика с леви мерки" на кака Кокорка! Исторически погледнато 500 години сме оцеляли, че и отгоре по време на "робството" на резаците, но за 30 години българите е поморавието станаха прави србе, а за 50 тези в Македония станаха отделна нация. Както и Украйна, ама това е друга тема...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
damyanov1963 написа:Аз до сега не видях в Европа да се правят протести срещу убийците врязващи се с коли в тълпите.
Има разбира се, голяма част от хората са крайно недоволни, има и протести, но просто няма да го видиш по мейнстрийм медията. По бтв, Нова, БНТ и т.н. няма да ти ги покажат нещата, да не говорим за либерални кочини като Дневник или Медиапул. Между другото в момента най-точна представа какво се случва и какво е мнението на хората, може да си направиш от почти случайни или безобидни ютюб клипчета, отколкото от медиите. Например виж тоя "short" за Париж и най-вече коментарите под него:
https://www.youtube.com/shorts/Bardldt74yg
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Има десни , има , просто крайнодесните са най-кресливите и шумните и те събират прожекторите и вниманието.
Туй ППДБ ли ти го прошепнаха :mrgreen: Разбира се, че говориш абсолютни глупости - много по-добре е да се явят крайни популисти, защото срещу тях имаме защитен механизъм и ги разпознаваме, отколко, как беше "дясна политика с леви мерки" на кака Кокорка! Исторически погледнато 500 години сме оцеляли, че и отгоре по време на "робството" на резаците, но за 30 години българите е поморавието станаха прави србе, а за 50 тези в Македония станаха отделна нация. Както и Украйна, ама това е друга тема...
Е донякъде е прав колегата умнокрасавец. Виж например докъде се докараха укронацитата с откритата си анти-руска политика след (а и преди 2014-та). С уточнението, че реални, автентични крайнодесни в Европа няма (поне не такива със значим процент). Такива като Алтернатива за Германия или Льо Пен във Франция са далеч от автентично крайно дясно, просто са етикирани като такива, защото към момента нещо "по-дясно" от това няма. Най-дясното, което практически го е имало някъде в Европа е точно Украйна след 2014-та.
Левандурниците са по-скоро полезни идиоти, които първоначално може да прилъжат доста хора, но след това много бързо отпадат, тъй като идеите и вижданията им нямат абсолютно никаква практическа основа (като това с десетте хиляди пола и прочее) и много бързо отпадат, а и като цяло са супер некадърни, за да осъществят това, което имат за цел(пример Просто Кирчо и цялото лгбпп-дб). Разбира се за времето, в което са власт успяват да объркат доста неща и да създадт пълен батак в много сфери.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]